2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bu 3.hamileliğim ilkinde son aydaki mide yanması dışında hiç şikayetim yoktu.ikincisinde mide bulantısını 3 ay çektim.bundada kasık batması var ysni hiç endişelenme her gebelik kendine hastır.

Kiz kardesimde de oyle oldu. Ilki erkekti cok rahatti, ikincisinde cok mide bulantisi oldu dedik ki bu kiz olacak heralde ama o da erkek oldu. Demek ki belirtiler farkedebiliyor :)
Ben de kız diye umuyordum olmadı şimdi sonuna kadar kız mı diye okudum😅 neyse napalım aman sağlıklı olsun da 🥰

Bu 3.hamileliğim ilkinde son aydaki mide yanması dışında hiç şikayetim yoktu.ikincisinde mide bulantısını 3 ay çektim.bundada kasık batması var ysni hiç endişelenme her gebelik kendine hastır.
Tesekkur ederim icini rhatlattınız gercekten farklı ilerleyince insan bi endişeleniyordu

Benim de 3.gebelik, beta HCG 2700 de kese görünmedi ama önce ultrasonla baktı daha beta mi bilmeden doktor, sonuç çıkmadan eve döndüm kimseye soylemedigim için şuan. Cuma gidicem tekrar.kese var mı bebek var mı yaşımdan dolayı dış gebelik mi, niye hicbiyerim de bişey yok soruları kafamda

Aynı şey bende de varson adet tarihim 30 Aralık yumurtlama 18 19 ocak oldu sanırım geç döllenme de oldu.. 2 gün önce değerim 43 tü.. Yarın doktora gideceğim kontrole bana da dua edin 🙏🏻🙏🏻
haberdar et kuzum senle bizim benziyor benimde 29 aralikti regl tarihim 16 ocakta yumurtladim

Benim de 3.gebelik, beta HCG 2700 de kese görünmedi ama önce ultrasonla baktı daha beta mi bilmeden doktor, sonuç çıkmadan eve döndüm kimseye soylemedigim için şuan. Cuma gidicem tekrar.kese var mı bebek var mı yaşımdan dolayı dış gebelik mi, niye hicbiyerim de bişey yok soruları kafamda
Vajinal usg ilemi baktı.betan çok iyi.ben oğlumda keseyi 7.hafta kalp atışını 9.hafta duydum hiç takmıyorum oyüzden o stres çok kötü bişiy.Yaşın kaç bu arada ben 36 yaşındayım.

Canım senin ikinci bebek değil miydi? Sanki bana dahaa gec gidicem demiştin yanlış mı hatırladım

evet canım bana kalsaydı daha geç gidecektim keseyi görelim en azından dedik ama doktorun şuan bebeği de görmem gerekiyordu demesi içime sıkıntı verdi

Günaydın.Az önce dün verdiğim kan sonuçlarını aldım beta 3900 5.haftaya göre makul bir değer ama yarın tekrar kan vericem hem yükselişine bakıcam hemde hemogramda trombosit sayım biraz fazla aile hekimiyle görüşücem.Yarında doktor randevum var inşaallah görürüm keseyi oğlumda çok geç görmüştük göremesemde sıkıntı yok

Günaydın.Az önce dün verdiğim kan sonuçlarını aldım beta 3900 5.haftaya göre makul bir değer ama yarın tekrar kan vericem hem yükselişine bakıcam hemde hemogramda trombosit sayım biraz fazla aile hekimiyle görüşücem.Yarında doktor randevum var inşaallah görürüm keseyi oğlumda çok geç görmüştük göremesemde sıkıntı yok
guzel haberlerini bekliyoruz kuzum

Seninle 1 gün var aramızda.Sen en son ne zaman ölçtürmüştün betayı kaçtı.

İdrar testleriylemi:anneadayı: ilk bebekmi senin

merhaba kizlar kendimi tanitayim 27 yasindayim bu 4.denememizdi pazartesi ogrendim bende once silik cizgi cikti aksamina kan verdim beta hcg 30.85 cikti cok yeni sanirim degil mi lac haftalik olmus oluyor ki kac gun sonra gitmeliyim kizlar keseyi gormeye ilk cocugum olucak pek bir bilgim yok bu arada saglikla insallah hepimiz miniklerimize kavusuruz
Benimde aynı senin gibi çok silik çıktı birkaç gun daha bekleyecegim

Miden bulaniyor mu

Evet.Zaten test yapmaya mide bulantımdan dolayı karar verdim.Ama sürekli değil sabahları daha çok sanki tansiyonum düşüyo başım dönüyor gibi hissediyorum.

Bende pazar sabahı yaptırdım beta 146,dün sabahki değerim de 343 çıktı çok şükür.Doktoruma sonuçları gönderdim,cumartesi görüşelim dedi.Aslında bundan önce olumsuzsonuçlanan 3gebeliğimde çok heyecanlanmıştım.Bu defa üzerimde bir rahatlık var ama hadi bakalım hayırlısı. :emir_bebek::KK49:

Back
X