- 26 Ocak 2020
- 250
- 167
- 103
Merhaba canım ben folidays kullanıyorumBu arada Dr a gidenler hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım ben folidays kullanıyorumBu arada Dr a gidenler hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?
Benim erkek görünüyor Çin takvimindeÇin takvimleri ne diyorcinsiyetlerde istediğiniz var mı
![]()
3 aydır Omepa VM kullanıyorum, şimdi de 3 ay bitene kadar devamBu arada Dr a gidenler hangi vitaminleri kullanıyorsunuz?
Kız diyor ama Allah bilir, ne gelirse başım üstüneÇin takvimleri ne diyorcinsiyetlerde istediğiniz var mı
![]()
Sakın öyle düşünme. Hepimizin başına gelebilirdi ve sen evde yalnızdın. Allah bir daha yaşatmasın.Olumsuz yazılarımdan etkilenen arkadaşlardan özür dilerim. Çok haklısınız insan endişe ediyor ve korkuyor. Bende bir umut bir teselli aramak adına burada tecrübeli arkadaşlarımızın yorumlarını merak ettiğim için yazmıştım. Aynı durumu yaşayıpta sağlıklı bebek doğuranları görmek şu durumda insana o kadar iyi moral oluyor ki. Ancak yaşayan bilir. Allah kimseye bu çaresizliği yaşatmasın. Tekrar kusura bakmayın..
12 de 14 te dr a gittiğinde o da söyler zatenBenim erkek görünüyor Çin takvimindebir kızım var 2,5 yaşında. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunda cinsiyet önemli değildiyoruz ama ilkinin cinsiyeti kız olunca 2.gönülden erkek geçiyor. Bakalım hayırlısı artık ☺ Cinsiyet belirleme testi almayı düşünüyorum 10.haftada ❤
Selam kizlar bnde ekim annesi olacagim.2.gebeligim oglum suan 20 aylik biraz kucuk onun icin morelim bozuk Var mi bnim gibi olan SAT 7 OCAK
Yok bekleyemem12 de 14 te dr a gittiğinde o da söyler zaten10. Haftaya kadar sabredince gerisini beklersin bence
![]()
benimde sat 7 ocak sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun ilk olucak benim. yarın randevum var![]()
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Amin inşallah kimseye yaşatmasın rabbim böyle kötü şeyler..Sakın öyle düşünme. Hepimizin başına gelebilirdi ve sen evde yalnızdın. Allah bir daha yaşatmasın.
Başlar canim cok normal benim adetim geçmeden bulandi mesela her hamilik başkadir özellikle boyle yemekten sonra midem bulaniyor hafiften doktor ilaç verdi şiddetlenirse iccemkızlar günaydın bulantıları başlayanlar ne zaman başladı benim bugün tam 6 hafta oldu. Ara ara bi bulantı geliyor ama çok şükür günlük hayatımı etkilemiyor. Bu haftadan sonra başlar mı ki?
kızlar günaydın bulantıları başlayanlar ne zaman başladı benim bugün tam 6 hafta oldu. Ara ara bi bulantı geliyor ama çok şükür günlük hayatımı etkilemiyor. Bu haftadan sonra başlar mı ki?
Canım..çok sevindim 9 seneden sonra gelen bebek yazmışsın, çok duygulandım... Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin hepsini..Benim bir tüp bebek denemem oldu daha önce , gelişim durdu devam etmedi. Bu da 9. Yılda kendiliğinden geldiilk olacak Allah nasip ederse
![]()
kızlar günaydın bulantıları başlayanlar ne zaman başladı benim bugün tam 6 hafta oldu. Ara ara bi bulantı geliyor ama çok şükür günlük hayatımı etkilemiyor. Bu haftadan sonra başlar mı ki?
Amin canım, cümlemize nasıp etsin inşallah hayırlısıyla meleklerimizin kokusunu duymayıCanım..çok sevindim 9 seneden sonra gelen bebek yazmışsın, çok duygulandım... Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin hepsini..