Evet canım mantıklı cuma günü diğer doktoroda gidicem kısmetse kalp duyumu için ordan sağlık ocağına kayıta gideriz bütün gün hastanelerdeSor bakalım ama hazirana kadar bir aile hekiminin takibinde olman gerekiyor gebelik dosyan açılıyor aşılarını takiplerini sadece aile hekimi yapar devlet özel dışında orada da olması gerekir kalp atışını duyduktan sonra gelin diyorlar geçenlerde aradılar beni ben daha kalp atışını duymadım dedim duyunca gelin dosyanızı oluşturalım dedi yoksa ben de onlar dışında özelde kadın doğuma gidiyorum zaten ilk kan vermeye gittiğimde kadın doğum doktoruna gidin eş zamanlı biz de takip edeceğiz demişti yani hazirana kadar olsa da bulunduğun yerde bir aile hekiminin de olmasında fayda var bazı testleri orada da yaptırırsın böylelikle devlete gitmene gerek kalmaz Edirne’deki iyiyse zaten haziranda seni geri alır
çok güzel cok heyecanlı oluyor aileye söylemek
bende mutfaga giremiyorum birde parfüm kullanamıyorum artık k9 köpeği gibi tüm kokuları alıyorum ve çoğunu kötü çirkin olarak algılıyorum geçici dönem neyseki