Evet tek kese ve içinde.yolk sac vardı. 10 gün sonra bugün iki kese birinde bebiş ve kalp atışı diğerinde kese ve yolk sac.

Evet 7 Mart'ta gideceğiz, ikinci kese için çok olumsuz olmasa da kaybolabilir dedi. Şu an için bir tane evimize goturebilecegimiz bebeğimiz var diyoruz, diğer keseye de bir dahakine bakacağız dedi. Ben de biz birini arıyorduk, devam etmese de 2 gebelik oluşmuş olmasi bile bize yeter hocam, hayırlısı ne ise o olsun biz birine razıyız, iki olursa da başımızın ustune dedim.
Ben gebe olabilecegimi hiç aklıma getirmediğim için 35. Gün evde test yaptım. Kıpkırmızı çift çizgiyi görünce ertesi gün sağlık ocağına gittim kan verdim. 36. Günde 2213 çıktı ama öncesi ve sonrası ne kadar katladı bilmiyorum. Daha önce tüp bebek denememde sağlıklı katlanmadigi için tekrar etmeye cesaret edemedim

Aile hekimim de 1000+ sağlıklı diye düşünüyoruz deyince 3 gün sonraya jinekologuma randevu aldım ve keseyi o zaman görmüştük. Hatta benim sağlık ocağı kaydimi da beklemeden yaptılar o zaman, hiç öyle kalp atışı duy sonra gel falan da demediler. Aile hekimim de 5-6 yıldır sureclerimi bildiği için çok sevinip hemen hemsiresine yönlendirdi kayıt için