- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 33
Ben aldığımı doktora sordum kullan bi sakıncası yok dedi onu kullancam canım. Zaten 3 aya kadar kullancaz şimdi bi daha alırsam hepsi kalacak. Teşekkkürler canımBen osende 2 m ve efa mom kullanıyorum canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aldığımı doktora sordum kullan bi sakıncası yok dedi onu kullancam canım. Zaten 3 aya kadar kullancaz şimdi bi daha alırsam hepsi kalacak. Teşekkkürler canımBen osende 2 m ve efa mom kullanıyorum canım
Belin ağrımıyo muSelam kızlar.Temizlik günüm benimde nasıl yapmıyayım 2 çocuk okul forması yıka ütüle 2 kedi kumuydu odaları düpürmesiydi anca bitti şimdide yemek yapacağım ama camları silmefim diye ev hiç temiz gelmiyo.
Kolay gelsin canım benimse durum aynı yemek bulaşık camaşır hiç bitmiyor daha dün süpürdü eşim evi bugun sanki pis yine ben anlamıyırum nasıl batıyor bu ev diyeSelam kızlar.Temizlik günüm benimde nasıl yapmıyayım 2 çocuk okul forması yıka ütüle 2 kedi kumuydu odaları düpürmesiydi anca bitti şimdide yemek yapacağım ama camları silmefim diye ev hiç temiz gelmiyo.
Amaan boşver istediği yere gitsin ben sadece yemek yapıyorum makinaya bulaşık ve çamaşır evi de haftada 1 eşim süpürüyor ben mopla siliyorum. 2 sene bekledik biz bu mucizeyi bu süreçte arkadaşlarıma giderdim evleri almış başını gidiyor, anne mahvolmuş bitkin halde beni karşılıyor vs. Onlar bana gelmeden daha ben sofralar süslüyorum donatıyorum evim ışıl ışıl assla bir şey eksik değil dört dörtlük denebilecek düzeyde ama evimde ses yok, dökülmüyor evim ve can sıkıntısından kendimi yemeğe pastaya temizliğe vuruyordum, ah derdim ben de anne olsam da salsam şunlar gibi, benim evime gelen de vah zavallı yetişemiyor bir şeye dese diye düşünürdümKesinlikle katılıyorum, su an benim ev tam aldı başını gidiyor denilecek türdenİşler yoğundu hep disardaydim eve bakamamistim şimdi de piyango vurdu
Ev istediği yere gidebilir
Hiç umrumda değil, bizim ve bebislerin sağlığı herşeyin üstünde su an için
![]()
Ahh 9. Yılda geliyor mucizem belki de mucizelerimAmaan boşver istediği yere gitsin ben sadece yemek yapıyorum makinaya bulaşık ve çamaşır evi de haftada 1 eşim süpürüyor ben mopla siliyorum. 2 sene bekledik biz bu mucizeyi bu süreçte arkadaşlarıma giderdim evleri almış başını gidiyor, anne mahvolmuş bitkin halde beni karşılıyor vs. Onlar bana gelmeden daha ben sofralar süslüyorum donatıyorum evim ışıl ışıl assla bir şey eksik değil dört dörtlük denebilecek düzeyde ama evimde ses yok, dökülmüyor evim ve can sıkıntısından kendimi yemeğe pastaya temizliğe vuruyordum, ah derdim ben de anne olsam da salsam şunlar gibi, benim evime gelen de vah zavallı yetişemiyor bir şeye dese diye düşünürdüm☺ şükür o levele atmayacağım ben de o yüzden hiç bir şeyi riske atamam ve her şeyi dibine kadar yaşayacağım Rabbim nasip ederse ☺
Çok aşırı olmasa da var bende, özellikle sabah kalktığımda çok sis hissediyorum goguslerimiSelam kızlar birşey sormak istiyorum göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu?
Çok aşırı olmasa da var bende, özellikle sabah kalktığımda çok sis hissediyorum goguslerimi
He anladım canım sormuşsun da ne kullanıyorsun diye o yüzden söyledimBen aldığımı doktora sordum kullan bi sakıncası yok dedi onu kullancam canım. Zaten 3 aya kadar kullancaz şimdi bi daha alırsam hepsi kalacak. Teşekkkürler canım
Dokunmazsam hissetmiyorum şu anda öyle hafif yani. Ben de hiç hamile gibi degilimBenimde vardı ama sanki azaldıdokunduğumda hafif dolgunluk hissediyorum o kadar.. Adet gecikmesinden farklı tek belirtimdi acıdığı için içim rahatlıyordu herşey yolunda diye..
Ağrımıyor canım bu 3.ya alıştım heralde.Daha kilo almaya başlamadık şöyle 5 6 falan olalım öyle bel ağrısından iş yapmamazlık başlar.Ama çok uykum geliyor uyumuşum valla .Belin ağrımıyo mu
Dokunmazsam hissetmiyorum şu anda öyle hafif yani. Ben de hiç hamile gibi degilimilk günler arada oguruyordum birkaç gündür o da yok. Dün akşam diyorum ki Allah Allah olumsuz birşey mi var acaba
sonra ayy Allah'ın akıllısı sabah duydun kalp atışını , ikinci keseyi gördün daha ne saçmalıyorsun dedim kendi kendime
İkiz doğum yapmış bir arkadaşım var onunla yazistik, 8-9. Haftada başlar diyor bakalım artık, şimdilik gayet rahatım. Ne oburluk ne bulantı ne halsizlik.. aman dilimi isirayim , durduk yerde aramıyorum ben de
![]()
Hiç iş yapmıyorum.Eşim yemekti çamaşırdı bulaşıktı hallediyor sağ olsun ama yine de o da çalışıyor ona da kıyamıyorum kendimi kötü hissediyorum.Hafta sonuna kadın çağırcam hadi ev işleri hallolur ama ben böyle yataktan kalkamadıkca bunalım takılıyorum içim sıkılıyor yat Allah yat.Eşimle bile vakit geçiremiyorum akşamları pat uyuyakalıyorum.Ne saçımı yapasım geliyor ne bir şey.İşe giderken hazırlanmak bile işkence
Evet uyku hâli ve mide bulantısı halsizlik. Okulda ders anlatırken şuan evde uyusaydım keşke diyorum sürekli dikkatim dağılıyo sonraAğrımıyor canım bu 3.ya alıştım heralde.Daha kilo almaya başlamadık şöyle 5 6 falan olalım öyle bel ağrısından iş yapmamazlık başlar.Ama çok uykum geliyor uyumuşum valla .
Ben de kısmen aynen böyleyim okuldan gelince hoop yatağa 1 2 saat yatmadan kendime gelemiyorum. Ama senin sürekli mi oluyo belirtilerin ilaç felan kullanıyo musun canım niye o kadar halsiz oluyosun ki acabaHiç iş yapmıyorum.Eşim yemekti çamaşırdı bulaşıktı hallediyor sağ olsun ama yine de o da çalışıyor ona da kıyamıyorum kendimi kötü hissediyorum.Hafta sonuna kadın çağırcam hadi ev işleri hallolur ama ben böyle yataktan kalkamadıkca bunalım takılıyorum içim sıkılıyor yat Allah yat.Eşimle bile vakit geçiremiyorum akşamları pat uyuyakalıyorum.Ne saçımı yapasım geliyor ne bir şey.İşe giderken hazırlanmak bile işkence
Senin de ayakta durunca başın dönüyor mu?Valla bünyem zaten normalde de zayıf ondan mı acaba dedim ama böyle ben de öyleyim diyince biraz içim rahatladıSen ben olmayasınaynı beni tarif ettin şuan
Son iki üç gündür böyleyim canım.Sen hüseyin beye gittin mi ne olmuş kesenBen de kısmen aynen böyleyim okuldan gelince hoop yatağa 1 2 saat yatmadan kendime gelemiyorum. Ama senin sürekli mi oluyo belirtilerin ilaç felan kullanıyo musun canım niye o kadar halsiz oluyosun ki acaba