• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Birsey dicem ya göğüs İcin catlak kremi nezaman kullanmaya başlayacagız? Bende normalde 80 destekli sütyen giyiyorum büyüsünde desteksiz giyeyim istiyorum ama çatlak olmasını istemiyorum :rolleyes:
kızlar hiç o krem bu krem almayın ben kozmetikçiyim işe yaramıyor sabamed belki ama saf badem yağı alın equilibra diye bir markada var cam şişedede bayağıda gidiyor çok sattım gebelere doğal ve işe yarıyor resimde atarım

Birde sizde oturup kalkınca kasık agrısı oluyor mu? Benim düşük tehlikesinden mi diye korkum oluştu. 1haftadır yatıyorum lekelenme yok şükür artık ama bugün oturup kalkarken kasıkta bir agrı agırlık gibi bir his oluşuyor herkeste oluyor mu?
Bende oluyor, hatta öksürürken, hapşırırken, birden ayağa kalkınca, afedersiniz ıkınırken malum kabızlık 🤦‍♀️

Ben hindistan cevizi yağı düşünüyorum ama acaba kıllanma yapar mi diye korkuyorum 🤔
Bilmem ki badem yağı yapıyor diyorlarda hindistan cevizin bilmiyorum. Ben catlak kremi alıcam bir arkadasım ve kardeşim cok memnunlar 4aylık bebişleri var catlakları yok 5.6.ayda kullanmışlar ama göğüsleri de büyüktü ondan bilemedim nezaman başlasam :110:

kızlar hiç o krem bu krem almayın ben kozmetikçiyim işe yaramıyor sabamed belki ama saf badem yağı alın equilibra diye bir markada var cam şişedede bayağıda gidiyor çok sattım gebelere doğal ve işe yarıyor resimde atarım
Lierac marka nasıl onu kullanmış kardesim ve arkadas ama bilmiyorum tabi siz bilirsiniz işin içindeyseniz

Kıllanma yapmıyor mu nezaman baslayalım
Kıllanma şikayeti almadım hiç ama cilt tipine göre hepsi yapabilir besleyici ya deriyi besliyor ondan dolayı bir şişe alıp denersin baktın yapmadı devam et derim kendime ondan alıcam zamanlama için herkestw farklı olur ben cok zayıfım 3 ayda belli olur ama iti yapıya sahipsen 5 inci ayda diyorlar normal vücut yapın varda 4. Ay

Canım klasik olacak ama çubuk kraker bastırıyo.
En azından çubuk kraker yiyebiliyorsunuz buna da şükredin bence. Bana glüten yasak, su an bulantım yok ama olsa da çubuk kraker yiyemem🤔
Kuzum 6+1 bugun sorma ya güzel şeyler yaşıyorum diyip geçiyorum ama ana olmak kolay değilmiş gercekten sende başladımı bulantılar cidden iğrenç birşey yemin ederim 🤢😂😂
Bulantı neyse de kusma benim korkulu rüyam🙈
Bir ara benim de geçti gibi oldu sonra tekrar sızlamaya başladı. Ara ara hafifliyor ara ara şiddetleniyor. Ben de senin gibi korkmuştum 🙈 Kafam kadar oldular ama yeni sütyen alacağım sanırım
Ben iyi ki kilo vermeden öncekileri atmaya fırsat bulamamışim, 38 bedenden 46 bedene kadar herşey var evde😁😁

Kızlar hayırlı akşamlar size bi danışcam
8. Haftadayım Boğazlarım çok kötü grip olacak gibiyim portakal mandalina limonlu ballı şerbet felan içiyorum başka ne yapabiliimmm

Araştırın kızşar bu markayı isterseniz tamamen doğal diyer ürünlerinde tavsiye ederim

Eklentiler

• 098D1EB6-C623-4304-AEF7-A2A5BD756265.webp
    098D1EB6-C623-4304-AEF7-A2A5BD756265.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 23
  • D9309BBE-11BB-4AAF-81DC-25FE810BD339.webp
    D9309BBE-11BB-4AAF-81DC-25FE810BD339.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 19
8. Haftadayım Boğazlarım çok kötü grip olacak gibiyim portakal mandalina limonlu ballı şerbet felan içiyorum başka ne yapabiliimmm
Bir çay kaşığı tarçın içine bir tatlı kaşığı bal üzerine bir kaç damla limon yut onu üstüne su içme boğazdaki ağrıyo söküp atıyor tadıda süper 😊

Ben 2gündür öyleydim korktuğum başıma geldi diyordum annem 1limonun suyunu sıcaksuyu ve bal koyup cay gibi yaptı sabah ögle aksam içtim cok sükür bugün iyiyim birde ballı süt içtim inşallah nezle gibi hemen gecer

En azından çubuk kraker yiyebiliyorsunuz buna da şükredin bence. Bana glüten yasak, su an bulantım yok ama olsa da çubuk kraker yiyemem🤔

Bulantı neyse de kusma benim korkulu rüyam🙈

Ben iyi ki kilo vermeden öncekileri atmaya fırsat bulamamışim, 38 bedenden 46 bedene kadar herşey var evde😁😁
Ya kusma varya olmuyor ama kusmadan önceki tüm acıyı yaşıyorum belmiyor birşey o daha kötü öğür öğür yok birşey çıksa belki o iğrenç tat gidicek 😂

Ben 2gündür öyleydim korktuğum başıma geldi diyordum annem 1limonun suyunu sıcaksuyu ve bal koyup cay gibi yaptı sabah ögle aksam içtim cok sükür bugün iyiyim birde ballı süt içtim inşallah nezle gibi hemen gecer
Demek ki bu haftalarda herkes hasta olmuş bağisiklik sistemi cokuyor hamilelikten sanirim. ben de öyleyim limonlu ıhlamur yaptım bugun bir de sirkeli suyla gargara yaptım.

Demek ki bu haftalarda herkes hasta olmuş bağisiklik sistemi cokuyor hamilelikten sanirim. ben de öyleyim limonlu ıhlamur yaptım bugun bir de sirkeli suyla gargara yaptım.
Çok geçmiş olsun. Bencede öyle ya cünkü evdende cıkmıyorım yatıyorum hani kalabalığa girsem ok dicem ama nezle gibi oldu geçti şükür insallah herkes kolayca atlatır

Back
X