• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar merhaba iyi akşamlar ben bugün yine acile geldim bu kez araştırma hastanesine geldim akıntılar devam ettiği için beklemek istemedim beta hcg bakıldı 3500 civarı olmasına rağmen kese görünmedi hem vajinal hem karından bakıldı ama görünmedi bu da dış gebelik şüphesi yarattı burada çok detaylı incelediler ve kese sağ tüpümde görüldü iyi ki evde yatmaya devam etmemişim kızlar ilk duyduğumda tansiyonum düştü bayılacaktım az kalsın😞şimdi düşmesi için iğne yaptılar doktor büyük ihtimal sabaha kadar düşer dedi düşmezse ameliyat falan oluyormuş bana dua edin lütfen korkuyorum tüpün alınması gibi aşamalara işin sarkmasından inş sabaha kadar kendiliğinden düşer doktor düşme ihtimali yüksek fazla beklemeyip erken gelmişsiniz diyor😔
Yaaaa çokçok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim. Allah yardımcın olsun arkadasım insallah sorunsuz biter verende Allah alanda. İnşallah kazasız belasız olur sana bişey olmasın Rabbim daha hayırlısını güzelini verecektir.

Başı ne kadar kalabalık ya Hüseyin beyin. 3 saat bekledik ve 5 dk ya durduk ya durmadık. Ona canımız sıkıldı biraz hep öyle mi olacak acaba. Sorularımı sa unuttum 2 hafta sonra gel dedi ama ilacım 7 gün sonra bitecek onu da sormayı unuttum. Çıktıktan sonra aklıma geldi. Kese görünürse rapor yazacaz 3 aylık ilaç için demişti sekreter o da unuttu sanırım. Arayıp sorcam yarın tabi ulaşabilirsem
Evet canım demiştim sana kalabalık diye.Hüseyin beyin eşi de doktor kendisini tanıyorum.O övmüştü eşini ben de onun vasıtasıyla gittiğim için biraz daha içim rahat.Kızlarla aranı iyi tut derim.Benim davam vardı kıza dedim beni araya sıkıştırır mısın diye sağ olsun araya aldı beni hemen görünüp çıktım.Ama onun dışında biz de çok bekliyoruz.Hangi ilacın 7 gün sonra bitecekti?oksaparsa gidip yazdır tekrar.Benim kalp atışını gördükten sonra rapor çıkarttı.Sana da öyle yapar unutmaz merak etme.Sorularını kağıda yaz unutuyorsan canım.İstersen Mehmet AĞARIya git ama o da çok yoğun.Bülent SEZGİN de çok duydum ama yoğunluğunu bilmiyorum

Ya malesef canım ben agda yaptırıyorum artık jilet yapıcam mecbur hem kendimi cok kasıyordum agda yapılırken hem sıcrıyordum birde kıllar çekilince ilerleyen dönemde erken dogum riski artıyor dediler jilet yapıcam care yok
Valla malesef jilete geçiş venüs felan alırız artık onlar pahalı ama iyimiş bu yedek başlıklı olanlardan mecbur napalım evlat için şimdiden fedakarlıklar başladı anamızın değerini daha çok anlıyorum

P
Benim de bebek biraz geride kalmis 2 bucuk milimetreydi boyu o yuzden duyamadik goremedik kalp atisini, moralim bozuldu aslinda ama aspirinle progestan kullaniyorum bakalim durum netlesicek bu hafta. Eger bebek gelistiyse duyariz kalp atisini insallah 🙏🏼
Progestan bende kullanıyorum benimkide tam tersi 1hafta önde gözüküyor ultrason da 1cmdi persembe günü boyu

Valla malesef jilete geçiş venüs felan alırız artık onlar pahalı ama iyimiş bu yedek başlıklı olanlardan mecbur napalım evlat için şimdiden fedakarlıklar başladı anamızın değerini daha çok anlıyorum
Malesef öyle yapıcaz ama göbek büyüyünce nasıl yapıcaz onu bilmiyorum orayı göremeyeceğiz o korkunc ama onuda ozaman düsünürüm diyorum :))

Malesef öyle yapıcaz ama göbek büyüyünce nasıl yapıcaz onu bilmiyorum orayı göremeyeceğiz o korkunc ama onuda ozaman düsünürüm diyorum :))
Evet oda var dimi daha 😀 kız kardeşin felan varsa ona yaptır başka altarnetif yok 😀 adamlar yaparmı bilmem 😀 hiö biri yapmazsa örüp gideriz doğuma artık 😂😂😂

Kızımda 9ay ağdaya gittim bi sorun yaşamadım o göbekle eğilmem cok zor🙈ne kadar önlem alsanda olcak olduktan sonra zaten bi şekilde oluyor

Evet oda var dimi daha 😀 kız kardeşin felan varsa ona yaptır başka altarnetif yok 😀 adamlar yaparmı bilmem 😀 hiö biri yapmazsa örüp gideriz doğuma artık 😂😂😂
Kardeşim uzaktada annemden rica edicem artık eşimden isteyemem ya 🤣 ayyy korkunc o şekilde gitmekte ama hiç belli olmaz belkide aniden hazırlıksız yakalanırsak yandık 🤣

Ahh 9. Yılda geliyor mucizem belki de mucizelerim🤩 Dünya yansa umrumda değil. Uyumuşum az önce, miss 🤭🤭 Zaten annem kayınvalidem onlara gittiğimde de oturuyorum. Duyan acayip seviniyor, birkaç kişiye de ikiz olabileceğini söyledim herkes coşkulu bir şaşkınlıkta su an🤩 Anın tadını çıkarıyoruz yani gerisi teferruat😉

Şu bebek günlükleri var ya onlardan alıp yazmaya başlamak istiyorum bir an önce. Nerden baksam nerden alsam acaba🤔 bilen var mı?
Merhaba ben bikutumutluluktan aldım ama tavsiye etmiyorum doğum öncesi için değil de sonrası için güzel ama

Kızlar merhaba iyi akşamlar ben bugün yine acile geldim bu kez araştırma hastanesine geldim akıntılar devam ettiği için beklemek istemedim beta hcg bakıldı 3500 civarı olmasına rağmen kese görünmedi hem vajinal hem karından bakıldı ama görünmedi bu da dış gebelik şüphesi yarattı burada çok detaylı incelediler ve kese sağ tüpümde görüldü iyi ki evde yatmaya devam etmemişim kızlar ilk duyduğumda tansiyonum düştü bayılacaktım az kalsın😞şimdi düşmesi için iğne yaptılar doktor büyük ihtimal sabaha kadar düşer dedi düşmezse ameliyat falan oluyormuş bana dua edin lütfen korkuyorum tüpün alınması gibi aşamalara işin sarkmasından inş sabaha kadar kendiliğinden düşer doktor düşme ihtimali yüksek fazla beklemeyip erken gelmişsiniz diyor😔
Çokçok üzüldüm canım benim İnşallah bundan sonrası en hayırlı biçimde olur tüp alınmasına gerek kalmaz bence canım bak doktor da demiş erken gelmişsiniz diye

P

Progestan bende kullanıyorum benimkide tam tersi 1hafta önde gözüküyor ultrason da 1cmdi persembe günü boyu
Erken yumurtlamamiydi acaba sizinki :) aslinda benim de erken yumurtlamaydi ben adetten sonra 10.gun yumurtladim onden gidecek diye dusunurken geriden gelmeye basladi cok korkuyorum

Erken yumurtlamamiydi acaba sizinki :) aslinda benim de erken yumurtlamaydi ben adetten sonra 10.gun yumurtladim onden gidecek diye dusunurken geriden gelmeye basladi cok korkuyorum
Belki iki defa yumurtlama olmuştur. Benim de doktor bu ay 2 yumurtlama gözüküyor demişti heyecanlanmıştım hatta acaba ikiz olur mu diye.

Evet canım demiştim sana kalabalık diye.Hüseyin beyin eşi de doktor kendisini tanıyorum.O övmüştü eşini ben de onun vasıtasıyla gittiğim için biraz daha içim rahat.Kızlarla aranı iyi tut derim.Benim davam vardı kıza dedim beni araya sıkıştırır mısın diye sağ olsun araya aldı beni hemen görünüp çıktım.Ama onun dışında biz de çok bekliyoruz.Hangi ilacın 7 gün sonra bitecekti?oksaparsa gidip yazdır tekrar.Benim kalp atışını gördükten sonra rapor çıkarttı.Sana da öyle yapar unutmaz merak etme.Sorularını kağıda yaz unutuyorsan canım.İstersen Mehmet AĞARIya git ama o da çok yoğun.Bülent SEZGİN de çok duydum ama yoğunluğunu bilmiyorum
Demiştin valla ama bu kadar beklemiyordum. enox iğnem 7 gün sonra bitecek. Bitince yine gideyim diyorum muayene de olmak istiyorum. Kese büyümüş mü bebek var mı acaba diye. Benim urfaya gidiş geliş çok zor oluyor. Ben bir de inşAllah sağlıklı ilerlerse doğum içğn bayan bi doktor istiyorum diyarbakırda genesiste pınar hanım çok iyi diye duydum ona gitmeyi düşünüyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum işte kafam karıştı. İğnem bittiğinde 9 gün geçmiş olacak muayene üzerinden görünmez mi bebiş acaba. Onu ve kalp atımını görsem için rahatlicak biraz

Senin de ayakta durunca başın dönüyor mu?Valla bünyem zaten normalde de zayıf ondan mı acaba dedim ama böyle ben de öyleyim diyince biraz içim rahatladı

Yok başım dönmüyor ama sürekli uyku hali, tembellik, birşey yapmama isteği, kendime bakmama.. Bunlar var 🙄

Bir ara benim de geçti gibi oldu sonra tekrar sızlamaya başladı. Ara ara hafifliyor ara ara şiddetleniyor. Ben de senin gibi korkmuştum 🙈 Kafam kadar oldular ama yeni sütyen alacağım sanırım

O zaman normalmiş😁 benimkiler o kadar büyümedi yaa keşke büyüseler

Demiştin valla ama bu kadar beklemiyordum. enox iğnem 7 gün sonra bitecek. Bitince yine gideyim diyorum muayene de olmak istiyorum. Kese büyümüş mü bebek var mı acaba diye. Benim urfaya gidiş geliş çok zor oluyor. Ben bir de inşAllah sağlıklı ilerlerse doğum içğn bayan bi doktor istiyorum diyarbakırda genesiste pınar hanım çok iyi diye duydum ona gitmeyi düşünüyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum işte kafam karıştı. İğnem bittiğinde 9 gün geçmiş olacak muayene üzerinden görünmez mi bebiş acaba. Onu ve kalp atımını görsem için rahatlicak biraz
Canım kaç haftalıktın ben tak 6.haftada gördüm.Bence doğumunu istediğin kişiye git hem zamanla güvendiğin kişi olmuş olur

canım takılma çok benimde öle oldu sabahları acıyor biraz gün içinde acılıyor dengesiz acıma huyu koyulaşan oldumu ucu genişleyen felan ben bakıyorum anlamıyorum benim normal pembe ucu etrafıda az krem gbi

Evet bendede sabah uyanınca hassas ama gün boyunca hafifliyor. Takmamaya çalışacağım 🙄

Bu arada enox oksapardan ince mi acaba bi de onu denesem

Back
X