• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
kızlar delirmek üzereyim :KK43: çok kötü mide bulantısıyla uyanıyorum zaten normalde de sabahları işe giderken kahvaltı yapamayan biriyim şimdi hele hiç yapamıyorum 6+4 teyim besleyemediğimi düşünüyorum çocuğu :KK43:
Merak etme sadece çubuk kraker bile yesen şu an yeterli olur bebek için demişti benim doktorum. Tabii ki vitaminli şeyler yemeye çalış ama besleyemediğini düşünme sakın o senden besleniyor

kızlar delirmek üzereyim :KK43: çok kötü mide bulantısıyla uyanıyorum zaten normalde de sabahları işe giderken kahvaltı yapamayan biriyim şimdi hele hiç yapamıyorum 6+4 teyim besleyemediğimi düşünüyorum çocuğu :KK43:
canım için rahat olsun bebiş 12. haftaan sonra annenin yediklerinden beslenmeye başlıyormuş ilk trimestrde 5-6 kilo veren tanıdıklarım bile var Allah yardımcı oluyor.

inşalah çabucak geçer bu süreç :KK43:
Geçer geçer merak etme ben 2,5 kilo vermişim aslında bulantım da yok ama tatlı, hamur işi, kızartma yemiyorum ondan sanırım. Ben de endişenmiştim ama doktorum beni rahatlattı 12. haftadan sonra yediğimiz şeyler çok önemli olacak şu anda bir önemi yok, o günleri de görürüz umarım

Günaydın ben çok şükür iyiyim hastanedeyim doktorlar gelip gidiyor ultrasonla baktılar duruyormuş kese hala perşembe beta hcg bakılacakmış bir de pazar günü bakılacakmış bu böyle bi süreç izlenmesi gerekiyor dediler düşüp düşmediğini Perşembe Pazar günlerinde anlayacağım bu arada şiddetli ağrı bulantı olursa acile gelip başvurursun dediler umarım en kısa zamanda atlatırım nasıl böyle bir şey olmuş anlayamadım bir sebebi de yok dediler😕
[/QUOTE
Gunaydin cok geçmiş olsun sorun nedir

Geçer geçer merak etme ben 2,5 kilo vermişim aslında bulantım da yok ama tatlı, hamur işi, kızartma yemiyorum ondan sanırım. Ben de endişenmiştim ama doktorum beni rahatlattı 12. haftadan sonra yediğimiz şeyler çok önemli olacak şu anda bir önemi yok, o günleri de görürüz umarım
inşallah canım inşallah

Günaydın ben çok şükür iyiyim hastanedeyim doktorlar gelip gidiyor ultrasonla baktılar duruyormuş kese hala perşembe beta hcg bakılacakmış bir de pazar günü bakılacakmış bu böyle bi süreç izlenmesi gerekiyor dediler düşüp düşmediğini Perşembe Pazar günlerinde anlayacağım bu arada şiddetli ağrı bulantı olursa acile gelip başvurursun dediler umarım en kısa zamanda atlatırım nasıl böyle bir şey olmuş anlayamadım bir sebebi de yok dediler😕
inşallah en kısa zamanda hayırlı bir şekilde bu süreç sonlanır senin için canım

Sebebi yok canım olacağı varmış. bi sebebi yok kendinde arama yani. Birsürü insan var yaşayan. İnşAllah en kısa sürede düşer ve atlatırsın canım benim

Napalim, herkesinki farklı, bizden daha zor yaşayanlar da vardır muhakkak.
Ben de birşey hissetmiyorum annem şükür Allah dağına göre kar veriyor diyor ama neden ? Çünkü benim hidrosefali nedeniyle kafa içi basincim yukseldigi , beyin omurilik sıvısı biriktiği için kafamdan sıvıyı karın boşluğuna boşaltan şantım var. Geçen yıl enfeksiyondan sonra değişti yenisi takıldı. Gebelik de kafa içi basıncını arttıran birsey hele ileriki dönemlerde. Normal insanı çok etkilemez ama beni şant düzgün çalışmazsa çok etkileyebilir. Biz şimdi dua ediyoruz , iyi ki geçen yıl enfeksiyon sonrası değişti diye. Yeni takılan şant dışardan ayarlanabiliyor ve basınç artarsa gidip ayarını yukselttirip rahatlama imkanım var artık. Hicbirsey tesadüf değil hayatta biri bana iyi ki tüp bebek devam etmemiş , iyi ki enfeksiyon olmuş da şant değişmiş diye dua edeceksin deseydi dalga mı geciyorsun benimle derdim herhalde, ama şimdi iyi ki diyorum.
Dualarım seninle ve bekleyen herkesle birlikte🤗 Nazlı bir bebek seninkisi demek ki😊 Şimdiden yaramazliga başlamış da annesini endişe ettiriyormus, hele bir dünyaya gelsin poposunu ısırıp öcünü alırsın😍🤩
sizinde bu yasadıklarınıza ragmen pozitifliğiniz ahyran kaldım maşallah gercekten cok zor zamnlar yasamıssınız sağlık önemli benm midem agrısa huzursuz oluyorum bi enfeksiyon gecirdim kendmi hastalıklı gibi hissetim aylarca valla maşallah gercekten nazar değmesin :):nazar:

sabah bulantıları öldürüyor beni öğürmekten gözlermden yaş geliyor bu normal zamnda olan mide bulantısı ve öğürmelerden cok farklı zaten sabah sekerim düşük cıkardı smdi daha cok düşüyor sanırım açlıga dayanamıyorum midem agrıyor sürekli sanki hep acıkmısımda yememişim gibi bsyler yiyince düzeliyor ama yarım saat sonra aynı neyseki yiyeceklerden midem bulanmıyo allah hepimize kolaylık versin çok amin :)

sabah bulantıları öldürüyor beni öğürmekten gözlermden yaş geliyor bu normal zamnda olan mide bulantısı ve öğürmelerden cok farklı zaten sabah sekerim düşük cıkardı smdi daha cok düşüyor sanırım açlıga dayanamıyorum midem agrıyor sürekli sanki hep acıkmısımda yememişim gibi bsyler yiyince düzeliyor ama yarım saat sonra aynı neyseki yiyeceklerden midem bulanmıyo allah hepimize kolaylık versin çok amin :)
Benimde böyle . Cebimde sürekli kuruyemiş taşımakla çözüm buldum bende . Yoğurt kuruyemiş falan yiyip bastırmaya calisiyorum. Az kaldı 1 ay sonra her şey çok daha güzel olacak

Kendimizi denetleyerek daha az ya da fazla da olabilir. Benim tansiyonum normalde de hep düşük olduğu için direkt atladım uyarmak için🤭 Kişiden kişiye değişir ama soğan sarımsak sirke şifadır🤩
Evet canım aynen öyle🤗

Elma sirkesi ve suyu karistirip gargara yapmistim evet iyi geldi :) tansiyonum da zaten dusuk degildir genelde neden bilmiyorum stresten de yukseliyor olabilir 11-7 ile 13-9 arasinda cikiyor hep, doktor bisey demedi bu konuyla ilgili ama duserse daha iyi 😁
Benimki de hamilelikten dolayı yükseliyo 14 9a tehlikeli bi tansiyonmuş benimki cumartesi randevum var bakalım ne diyecek doktorum

Erken yumurtlamamiydi acaba sizinki :) aslinda benim de erken yumurtlamaydi ben adetten sonra 10.gun yumurtladim onden gidecek diye dusunurken geriden gelmeye basladi cok korkuyorum
Günaydınn bilmiyorum ki hiç öyle birsey demediler ama ultrason da bazen önde bazen geriden gidiyormus normalmiş kardeşimin de birkez 2hafta önde gözükmüş diğer gittiginde sat tan geride her bebegin gelişim kilosu farklı bence ama cinsiyetlwde alakası vardır diye düsünüyorum kendi şahsi düşüncem. Kız ve erkek cocukları bazı yaslarda kız uzun oluyor sonra erkek gelişiyoe fln ya öyle gibi düsünüyorum bilemem tabi:anneadayı:

Günaydınn bilmiyorum ki hiç öyle birsey demediler ama ultrason da bazen önde bazen geriden gidiyormus normalmiş kardeşimin de birkez 2hafta önde gözükmüş diğer gittiginde sat tan geride her bebegin gelişim kilosu farklı bence ama cinsiyetlwde alakası vardır diye düsünüyorum kendi şahsi düşüncem. Kız ve erkek cocukları bazı yaslarda kız uzun oluyor sonra erkek gelişiyoe fln ya öyle gibi düsünüyorum bilemem tabi:anneadayı:
Bakalım yarin devlet hastanesindeki doktorum net bisey soyler. Insallah kalp atisini goruruz duymasak da olur :)

Back
X