2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende orta boy valize sığarım gibi . Kilitli posetler aldim . Kendi fotoğraf çekimi lohusa setimi ,geceliklerimi , 3lü setimi ayrı ayrı posetledim . Kızıma da 3 takım aldım ayrı ayrı posetledim . Kendi kişisel bakım eşyalarımı yine kilitli poşetlere koyacağım. Eşimin eşyalarını tek poşete koyarım pijamasini terliğini onunkileri daha hazırlamadım. 13 eylüle kadar sınavım var sonra yerlestiricem inşallah:)

Ben Müslin kumaş alıp keseler diktim. Onların içine koydum kıyaferlerini
Eki Görüntüle 2679523

çok tatlış olmuş🍀🌷

Valiz için kardesimde bebek anne icin ayri 2 ufak el çantası vardı birde iste suslemeler ivir zıvir icinde poşet vardi ama cok bunaltici oldu çünkü el cantasindan birşeyleri cikarmak zor oluyordu bez bakım çantasıda ayrıydı bana pek bi dağınık geldi.Gorumceminkinde bir büyük boy valiz kullandik bir tarafi bebeğin diğer tarafı annenin oyle poşet poşet tasimadik güzelce açtık icinden rahatca aldik birde tül keselere koyduk derli toplu durdu.Ebe arkadaşımda dogumda en büyük boy valiz kullandi.Bende büyük boy valiz kullanicam esim yanimda kalacak onada kiyafet terlik falan derken tek valizde rahat edicez.
Bebeğin kıyafetlerini buzdolabı posetlerine koydum ama kilitli posetlere geçiş yapacağım daha duzenli olur.
Bebek bezlerini açınca içindeki madde bozuluyor dediler o yüzden henüz açmadım acaba acsam mı? Tül keselerim var ama pandemi korkusundan pek kullanamadim.

Buzdolabı poşetinden kilitliye geçersen daha rahat edersin bence tül keseye geçme , daha tedbirli poşet 🍀

Zorlanıyorum illa canım ama başka çarem yok yerleştim valla koltuk cam falan bile sildim (boy hizamda olanları tabi) bildiğin herşey yaptım. Ben yoruluyorum ama uyuyup uyanınca resetlenip devam edebiliyorum bide sıcak falan değil baya serin burası hatta. sıcak olsa biterim. Sıcak ve nem tüm enerjimi sömürür benim işten ziyade

Ahhh ah diğer hamileliklerimde neler yaptım neler sen yinede işlerinin arasına uzun molalar koya koya yap 🍀🌷

Kuzum ben Baska sehirdeydim annemin yanına bu hafta geldim medicanada yeni Baslicam kontrole Bülent sürücüye gitmeyi düşünüyorum inşallah bu haftadan sonra beni kabul ederlerse 😆
bülent sürücüye kızıma hamileyken gidiyordun ben 2.doktor olarak😁iyi bir doktor o da memnun kalırsın bence.

kızlar grip aşısı olmayı düşünen varmı? anneden bebeğe de geçiyormuş koruyuculuk. ben bu ara kafaya koydum gibi. kontrolde soracağım doktoruma. onaylarsa yaptırmayı düşünüyorum.

Kızlar hastane çantası hazırlarken ben bebeğin giysi takımlarını tek tek beze koymayı düşünüyorum benim gibi yapacak var mı ? Varsa o bezleri nereden sipariş edebiliriz ?
Ben buna koyucam kızımdada koymustum hemsireye bu sekilde verdim rahat oldu aradıgımı kolay buldum

Eklentiler

• D8538711-DC00-45DD-B03D-9A28C2114548.webp
    D8538711-DC00-45DD-B03D-9A28C2114548.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 65
Insallah oyledir. Netten falan bakiorum bebek kasilmalari boyle yaparmis. Sancim mi oluyor anlamiyorm diye korkuyorum. Dinlendim uzandim gecmedi
valla bu kasilma nasil bir sey onu bende anlamiyorum daha ilk gebelik oldugu icin sanirim geriniyor mesela baya bu kasilmami acaba

kasılma ; karnın toparlanıyor , sertleşiyor , sanki yukarıya doğru kalkıyor Top gibi oluyor bunların olması normal 👍 öyle olduğunda dinlenmeye çalışın , uzanın belli bir süre sonra geçer zaten , rahim doğuma hazırlanıyor o zamanlarda .Ama karnın o şekilde toparlandığında belinde de Farklı bir ağrı hissedersen o sancı oluyor işte 🥶

Kızlar bebek kıyafetlerini yıkadım organik bebek detarjanıyla ama beklemekten sararan kıyafetler vardı onlar çıkmamış var mıdır uyguladığınız etkili bir yöntem.

Valiz için kardesimde bebek anne icin ayri 2 ufak el çantası vardı birde iste suslemeler ivir zıvir icinde poşet vardi ama cok bunaltici oldu çünkü el cantasindan birşeyleri cikarmak zor oluyordu bez bakım çantasıda ayrıydı bana pek bi dağınık geldi.Gorumceminkinde bir büyük boy valiz kullandik bir tarafi bebeğin diğer tarafı annenin oyle poşet poşet tasimadik güzelce açtık icinden rahatca aldik birde tül keselere koyduk derli toplu durdu.Ebe arkadaşımda dogumda en büyük boy valiz kullandi.Bende büyük boy valiz kullanicam esim yanimda kalacak onada kiyafet terlik falan derken tek valizde rahat edicez.
Bebeğin kıyafetlerini buzdolabı posetlerine koydum ama kilitli posetlere geçiş yapacağım daha duzenli olur.
Bebek bezlerini açınca içindeki madde bozuluyor dediler o yüzden henüz açmadım acaba acsam mı? Tül keselerim var ama pandemi korkusundan pek kullanamadim.
Aa ben açtım bezi öyle miymiş, ilk defa duydum ne alaka ama ya pedleri de açıyoruz. Kaç ay kullanılıyor

Bursa Jimer'de doğum yapacak var mı☺ hastane ile ilgili neler düşünüyorsunuz. Doğum paketleri nasıldır içerik olarak
Sanırım ben orada yapacağım ama hiçbir fikrim yok. Şimdiye kadar doğumla ilgili hiçbir şey konuşmadık. Ben de merak ediyorum açıkçası. Özellikle kaç TL ye patlayacak onu merak ediyorum.

Oğlum 4,5 yaşında. İşte o kadar bekledi. Az da değiller. Yıkanıp temiz bavula yerleştirilen şeyler neden sararmış açıkçası ben de anlamadımz
Arielin beyazlar için olan toz deterjanı mükemmel beyazlatıyor.Onu herhalde bebek deterjanları geçirmez.

😂 Bende spor çantası var onunla gidecektim. Burda herkesi valizle görünce şaşırdım açıkçası.

Back
X