Bulundugum yerde migros yok canim küçük bir ilcedeyimMigrosta var canim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulundugum yerde migros yok canim küçük bir ilcedeyimMigrosta var canim![]()
Normale koymak istemedim toz falan olmasin diyede bakalim olmadi en son iş oyle yapicamarama o kadar yaa normalide olur bence koy normal poşetlekalan poşetleride at çantaya yedek dursun birşeye lazım olursa
![]()
Oyle canim saglikli olsunlarda sezaryanda olurum yeterki bebisim iyi olsun bekledik bekledik sona geldik bende severim tontis bebekleri ama olsun saglikli olsunda canimhiç kimse riske atmak istemez öyle durumda en iyisi hayırlısı diye dua etmek . Bebek çok iri olduğunda kanala girememe ,girsede kanalda sıkışıp oksijensiz kalma bir sürü bir sürü komplikasyonlar var Allah muhafaza etsinboşver sen bebişin büyümesine odaklan 4 kilo doğan bebeklerde öyle güzel bebek oluyor ki
![]()
Canim bende ayni durumdayim igne baslayacam demisti en son ama sekerim ilk zamana göre düştü yürüyüşle daha cok düşer dedi sende yürümeye calis canim bende 9 kilo aldim bakalim hayirlisi olsunBenimkide 45cm 2249gr falan çıktı ama önde gitmesi şekerden olabilir dikkat et falan diye çok uyardı yoksa seni diyetisyene ve endokrine yönlendireceğim dedi kendimde 10 kilo aldım dikkat ediyorum şekerimde iyi çıkıyor moralimi bozdu![]()
Yok canım artık takmıyorum. Herkes çok söylenince biraz endişelenmiştim ama alakası yokmuş.sen kilo almasanda o alırda beslenirde sadece senin depolar için endişe edilir sen sağlıklı beslen iki kişilik yemeye çalış kafana takma benceboşuna stres
![]()
Ayy canim dikkat et allah korusun insallah oyle bisey yoktur rabbim sifa versinBenim bu gün boğazım başım fena ağrıyor
Eşim iki gün önce hastaydı ateş yoktu ama halsizlik vardı corona testi de verdi çok korkuyorum oğlum da dün burnu dolu uyandı ondada ateş yok bize dua edin öyle birşey çıkmasın![]()
YANLIS alıntı yapmısım cnm yaNey kaç haftalık canım anlamadım oğlumumu diyosun haftayı geçeli epey olduk biz 10 yaşında oğlum![]()
Canım ben de yaşadım bir gün çok da korktum. Yatıp dinlendim sabaha kıpırdamaya başladı. Ama gitmen kolaysa bir kontrole git istersen. Ben adadaydım ve ulaşım ciddi sorundu o yüzden bekledim.Kızlar günaydın. 24 saatir bebeğim hiç hareket ve tepki vermedi. Pazartesi doktora gittiğimde herşey normaldi ama bu kadar hareketsiz olmasından korkıyorum açıkçası. Sizde de böyle bir durum oldı mu, ne yapacağımı bilmiyorum
Ay hakkaten sıkıntılı bi durum yani. Resmen destek yerine köstek olmaya çabalıyor. İnsan üstüyle kötü olmak da istemiyor. Hakkaten bizim meslekte idare çok önemli. Allah iyilerle karşılaştırsınNapmam lazım sence ? Okula gidemiyorum öyle dediği için ilk gün geri döndüm 2 gündür de gitmiyorum bakanlığın cevabını bekliyorum diye ama eline koz vermiyorumdur inşAllah
Canım inşallah birşey yoktur ama siz yine de ciddiye alın bir doktora görünün bence. Ne kadar erken müdahale o kadar iyi sanırım.Benim bu gün boğazım başım fena ağrıyor
Eşim iki gün önce hastaydı ateş yoktu ama halsizlik vardı corona testi de verdi çok korkuyorum oğlum da dün burnu dolu uyandı ondada ateş yok bize dua edin öyle birşey çıkmasın![]()
Ay geçen iki hafta önce ben de yaşadım onu. Koştur koştur panikle doktora gittim. Doktor normalde 3 saatte bir hissetmen lazım hemenbş bakalım dedi. Baktı kalp atışları felan güzel, sırtını dönmüş o yüzden hissegmemeişsin dedi rahatladım. Siz de imkan varsa bi görünün, içiniz rahatlarCanım ben de yaşadım bir gün çok da korktum. Yatıp dinlendim sabaha kıpırdamaya başladı. Ama gitmen kolaysa bir kontrole git istersen. Ben adadaydım ve ulaşım ciddi sorundu o yüzden bekledim.
Olmaz canım büyük ihtimal çünkü raporda kaç+kaç yazmıyor. Kaçıncı haftadaysan o yazıyorBana doktor 32.haftada gel dedi ben de raporu o hafta alabilir miyim diye sormuştum o da evet dedi ama o hafta ben gittiğimde 31+6 olacağım sonrasında problem çıkar mı acaba
Normal derken buzdolabı poşeti kastediyorumNormale koymak istemedim toz falan olmasin diyede bakalim olmadi en son iş oyle yapicam
Kızlar günaydın. 24 saatir bebeğim hiç hareket ve tepki vermedi. Pazartesi doktora gittiğimde herşey normaldi ama bu kadar hareketsiz olmasından korkıyorum açıkçası. Sizde de böyle bir durum oldı mu, ne yapacağımı bilmiyorum
Hangi adadaCanım ben de yaşadım bir gün çok da korktum. Yatıp dinlendim sabaha kıpırdamaya başladı. Ama gitmen kolaysa bir kontrole git istersen. Ben adadaydım ve ulaşım ciddi sorundu o yüzden bekledim.
Canim bana doktorum 24 saat hareket etmezse gel demisti bi git istersen nst ye falan sokabilirler garantiye al isini derim hem icin de rahatlasinKızlar günaydın. 24 saatir bebeğim hiç hareket ve tepki vermedi. Pazartesi doktora gittiğimde herşey normaldi ama bu kadar hareketsiz olmasından korkıyorum açıkçası. Sizde de böyle bir durum oldı mu, ne yapacağımı bilmiyorum
Paşalimanı AdasıHangi adada![]()