Anlamiyor. Benimkinden biliyorum. Emzirip ustune 90 cc mama veriyorum iciyor sonra bayilip kaliyor. Ben 3 kez denedim ucunde de bayildi. Bebege gore davranin diyorlar ama su an bizi yonlendirecek durumda degiller bence. Doktor 90 teklif et o ne kadar icerse dedi ama ben 60tan fazla vermeyevegim. Isin kotusu benimki acligini da tam bilmiyor. Biraz doyunca sesi kesiliyor, uyukluyor. Arka sutu almiyor. O yuzden kilo alimi da az, emzirmeyle sutum de artmiyor.
Benim doktorun soyledigi 30 gunden sonra aktif emen bir bebegin bir memeyi 7 ila 12 dk da bosalttigi.
Benim de boyle dusunuyorum. Benimki cok sakin, tatminkar bir bebek. O yuzden biraz doysun mutlu mutlu etrafa bakmaya basliyor. Aglamamasina ragmen kilo alimi az. Yani aglayip aglamamasi tek kriter olamiyor ama deneyip gormek lazim.
Ben kullaniyorum ve kilo alimi az gercekten. Ama mamalarin kalorisi standart, 100 ml=66 kalori. Yani biri nasil kilo aldirirken digeri aldirmiyor bilmiyorum. Aptamil tok tutmuyor diyenler vardi. O zaman bebegin cok icip kilo almasi gerekirdi... kafam karisik.