Canım ben kitaptan geçen resmini atmıştım ilk atak ortalama 5. Hafta 4.5-5.5 harf arası 40 haftalık doğum yaptıysan bu haftalar 38. Haftada doğum yaptıysan ort 7. Haftada oluyormuş ben resmi tekrar yükleyeyim
Valla normalde de kafa atma olayı vardı ama onu memeyi ararken yapıyordu şimdi bildiğin öfkeden yapıyor memeyi alıyor çıkartıyor kafa atıyor tekrar alıyor oyuncak gibi tüm büyüme sancısını memeden çıkartıyor ki benim kız uyuyan bir bebekti bir günde herşey tersine döndü dün gece şüphelenmiştim çok kalkmazdı 1-2 saatte bir kalktı meme istedi atak öncesi gece çok uyanıp memeyi emer uyarırmış sonraki güne süt çok olsun ihtiyacım var ona diye

oradan dedim bu atak aç değil çünkü memeyi boşatmıyor bile çoğu oyun

Temas için üzgünüm ama artık kaçış yok hepimiz bir şekilde geçireceğiz umarım bulaş olmamıştır o kadar garip bir virüs ki aynı evde bulaş olmuyor dışarıda oluyor
Benim hastanede çalışan arkadaşlarımdan da duyduğum kadarıyla durum ilk günlerden daha vahim her ne kadar Bunalsam da çok fazla dışarı çıkmıyorum hele bebekle hastane dışı çıkmıyorum hiç çünkü gençlerde de eskisi gibi değil yoğun bakımların önemli bir kısmı 30-40 yaş arasıymış ve bulaş eskiye göre daha kolay oluyormuş Bitse gitse artık ne hamilelikiten birşey anladık ne doğumdan ne de bebekli hayattan hepten eve tıkıldık