- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedikten sonra 6 ay bulantı geri kalan zamanda da mide yanması yaşadı. İlk zamanlar prilamla sonra da gaviscon la bütünleşti midesiKızlar benim midem bulanmıyor sabah bitek az bişe bulandı. Normal mi belirtilerin gitmesi. Paranoyak olacam ya![]()
bizimki de evdekinden 300gr eksik çıktı doktorda. o sebeple güvenmiyorum evdeki tartıya.Öyle taratıp doktorda tarttırıp kıyasladın mı benimki cok farklı cıktı evdekiyle
Orda ayarını yaptık canım ebebekte sadece arkasını takıyorum ben rahat oluyor dene benceBende 2 tane var ama kullanmayi beceremedim yaa![]()
Ayy cidden mi bizde yaptircaz tek umudum sunnete kaldiDün bizim paşayı sünnet ettirdik kızlar. Çocuk bi rahatladı daha yarası varken bile. Dünden beri ağlama krizi yok sancı yok. Uslu uslu çişini yapıyor İnşAllah şifa olur yavruşuma![]()
marka ne aldınKızlar kanguru alın keşke daha önce alsaydım uyuyakalıyor içinde bizimki çok zor uyur normalde bende işlerimi hallediyorum
Ben bizimkine 120cc versem emzirme üstüne onu da içer şimdiye kadar ne kustuğunu ne ağzını kapadığını gördüm bu yüzden çok çok olay çıkarmadıkça mama vermiyorum. O da max 60cc.Ay aynı benmki azıcık emip doydum sanıp uyuyorlar tekrar uyanıyolar heralde mesela emdikten sonra kusuyo benimki 60cc den cok cekti demek ki diyorum ama üstüne mama verince iciyo gene
Bende çok memnunum kangurumdan. Geri yatağa koyunca uyanıyor mu pekiKızlar kanguru alın keşke daha önce alsaydım uyuyakalıyor içinde bizimki çok zor uyur normalde bende işlerimi hallediyorum
Kraft ebebekte indirim vardımarka ne aldın
marka ne aldın
Kangurunun içinde beklerse uyurBende çok memnunum kangurumdan. Geri yatağa koyunca uyanıyor mu peki
fiyatı da iyiymiş![]()
Babybjörn Kanguru Move 3D Mesh BBC-BB990136 | Babymall
Babybjörn Kanguru Move 3D Mesh BBC-BB990136 en avantajlı fiyatlarla Babymall'da, size özel avantajları yakalayınwww.babymall.com.tr
Benimki bu aşırı aşırı memnunum
yenidoğan aparatı ile mi kullanıyorsun. ben de istiyorum ama kararsız kaldım kızım hiç beğenmemişti. durmuyorduKangurunun içinde beklerse uyuryataga koyuyorum oyle uyuyor ama kanguruyu bacaklarından falan çıkarırken uyanıyor
anladım kuzum mama işi zor ya doğru mamayı tutturana kadar helak oluyorlarsma kabız yaptı bizi çok 5 gün hatta daha fazla kaka yapamadığı oldu çocukların ondan aptamile geçtim canım
Ohhhh paşaya canım geçmişler olsunDün bizim paşayı sünnet ettirdik kızlar. Çocuk bi rahatladı daha yarası varken bile. Dünden beri ağlama krizi yok sancı yok. Uslu uslu çişini yapıyor İnşAllah şifa olur yavruşuma![]()
Ama önceden Böyle değillerdi ya düzelir mi diye beklerken ek gıdaya geçeriz herhalde :))anladım kuzum mama işi zor ya doğru mamayı tutturana kadar helak oluyorlar
3500 cıkmıstı evde doktora gittik 3300Yaa neden ki farklı çıkıyor acaba. Az mı çıkıyor fazla mı canım evdeki ?
Evet ben de gündüz mama vermedim hic mama vermesem de duruyo ama aksam Memeyle kavga ediyo o zmn mama verdim aksam süt azaldı demekki erken acıksın diye ben de az vericem artk yoksa cok uzun duruyo mamaylaBen bizimkine 120cc versem emzirme üstüne onu da içer şimdiye kadar ne kustuğunu ne ağzını kapadığını gördüm bu yüzden çok çok olay çıkarmadıkça mama vermiyorum. O da max 60cc.
Kilo takibindeyim o da iyi gidiyor yani uyumaması ağlaması huzursuzlanma illa açlıktan değil.
Mama verdiğimde daha uzun uyuyor daha uzun sakin kalıyor ama ihtiyaca bakıldığında aslında yok.
Bence bebeklerin ağlaması kusmayıp içmesi Uyumaması demek mamaya ihtiyacı var demek değil en azından benimki öyle
Öyle olacak gibi görünüyorAma önceden Böyle değillerdi ya düzelir mi diye beklerken ek gıdaya geçeriz herhalde :))
Benim kangurumu doktor özellikle önerdi yukarıda paylaşmıştımKızlar bu kanguru bende düşünüyorum da kafam karışıyor aslında daha küçük değiller mi kanguru için bacakları açık aralı olmaz mı :/ bilemedim.