Bana direk 150 mg basladılarkizlarrr,doktordan ciktik 75 mgfostimon+75 mg menour ise yaramamis yumurtlarimda bugunden itibaren 150 mg fostimon+75 mg menour verdi persembe kontrolum var
sende de pco mu vardi canim,amh kacti?Bana direk 150 mg basladılar
75 mg Birtane kullandım sadece
Hayırlısı olsun ınsallah
Yok canm benim kucukken ameliyat olmus tum tupler im kapalı bu yuzden ondan dolayı tüp bebek yaptırdımsende de pco mu vardi canim,amh kacti?
Sende pco var sanırımsende de pco mu vardi canim,amh kacti?
Yumurta toplama sonrası 4gün antibiyotik falan kullandım bugün son. Onun dışında folik asit+progestan hap ben de vajinal kullanıyorum. Ama transferden sonraya reçete yazdı coraspirin+Bant varmış ismini unuttum şuan bakamıyorum haftada bir değiştirmeli+progestan iğne. Ama doktor eger pozitif olursa progestan iğneyi 12.hafta kullanıcagımı söyledi. Seninki 5güncükmüydüValla doktor ozaman yapalım dedi
Suan kullandıklarım
Folıdoce
Progestan hap ama vajına kullanıom
Progestan igne bugun son ıgnemı vuruldum 5 adettı
Devıt3
Omega 3
Estrofem
Coraspırın
Sızınkıler neler
Evet ilk denememiz erkek faktörlü eşimde sperm sayısı azSizin ilk denemeniz mi
Sizdeki sıkıntı neydi acaba
Canını sıkma kuzum dozu artınca büyürler inşallahkizlarrr,doktordan ciktik 75 mgfostimon+75 mg menour ise yaramamis yumurtlarimda bugunden itibaren 150 mg fostimon+75 mg menour verdi persembe kontrolum var
Ya o ıgneyı hıc sorma tedavi sureci benı bu kadar zorlamadı vallaYumurta toplama sonrası 4gün antibiyotik falan kullandım bugün son. Onun dışında folik asit+progestan hap ben de vajinal kullanıyorum. Ama transferden sonraya reçete yazdı coraspirin+Bant varmış ismini unuttum şuan bakamıyorum haftada bir değiştirmeli+progestan iğne. Ama doktor eger pozitif olursa progestan iğneyi 12.hafta kullanıcagımı söyledi. Seninki 5güncükmüydüprogestan iğneden çok korkuyorum çokmu acıtıyor
Yine seninki 5günmüş ya. İğneleri kendin mi yapıyordun?Ya o ıgneyı hıc sorma tedavi sureci benı bu kadar zorlamadı valla
Hersey gonlunce olsun canmEvet ilk denememiz erkek faktörlü eşimde sperm sayısı az
Butun igneler kendim yaptımYine seninki 5günmüş ya. İğneleri kendin mi yapıyordun?
Sağol canım hepimiz için inşallahHersey gonlunce olsun canm
Tamam canım soracağım mutlaka soyledıgın ıyı oldu sormakta yarar var tesekkur ettim cok sagolSağol canım hepimiz için inşallahama birşey söyleyeyim sana sen bir doktorunla konuş progestan iğnesini. Ben burda da çok okudum çevremde tüp bebek yaptıranlardan da sordum en önemlisi o. 5gün kullanıp sonra iğneyi yapmamak sıkıntı olabilirmi acaba. Nolur nolmaz bir netleştir bir. Bana özellikle dediler çünki.
Progestan iğneler ne zaman veriliyor ? Çok ağrılı bir iğne korktum;(Valla doktor ozaman yapalım dedi
Suan kullandıklarım
Folıdoce
Progestan hap ama vajına kullanıom
Progestan igne bugun son ıgnemı vuruldum 5 adettı
Devıt3
Omega 3
Estrofem
Coraspırın
Sızınkıler neler
Mrb. Bende yeni başladım tedaviye 6.günüm iğnelerde.sanırım haftasonu yumurta toplama olacak.ameliyat ta olacağım için 2ay sonra transferim şu süreçte tek korktuğum o progestan iğneleri .zorunlu olark herkese yapıyorlarmı o iğneyiYumurta toplama sonrası 4gün antibiyotik falan kullandım bugün son. Onun dışında folik asit+progestan hap ben de vajinal kullanıyorum. Ama transferden sonraya reçete yazdı coraspirin+Bant varmış ismini unuttum şuan bakamıyorum haftada bir değiştirmeli+progestan iğne. Ama doktor eger pozitif olursa progestan iğneyi 12.hafta kullanıcagımı söyledi. Seninki 5güncükmüydüprogestan iğneden çok korkuyorum çokmu acıtıyor
Transferden sonra verdi canm drProgestan iğneler ne zaman veriliyor ? Çok ağrılı bir iğne korktum;(
Bende başladım bu ay allahım hepimize nasip etsin hayırlısıyla takip edeyim burdan konuyuMERHABA KADER ARKADASLARIM DUN RABBIMIN IZNI ILE TUP BEBEGE BASLADIK,IGNELERIMI VURULUYORUM PCOS VAR VE AMH 12 VAR MI ARANIZDA EKIM AYINDA.BASLAYAN TUP BEBEGE
ya korkulu rüyam 1kere dış gebelik geçirdiğimde vurmuştu dr felç gibi gezdim.belkide bana ağır geldi;( henüz 6.günümdeyim tedavide korkuyorum da baya.Transferden sonra verdi canm dr
ben yeni başladım istanbul tüpbebekte şuan 9.500transfer-5-6bin ilaçlar 1200-3000arası dondurma işlemi genetik vs diğer tahliller 2000küsür raporsuz fiyat bumerhaba arkadasdaslar ben de tekrar tup bebek dusunuyorum 2 asilama 1 tup deneyimim var sonuc negatif 9 ay sonra Cok sukur Rabbim bana 1 erkek evlat verdi simdi 5 yasinda kaca kari yontemiyle normal hamile kaldim 4 senedirde ogluma kardes istiyorum her sey yaptim olmadi tekrar tupbebek dusunuyorum ama devlet karsilamiyomus 2 normal hamile kalanlari sizden ozel fyat ogrenmek istiyorum oglum icin kredi cekip tup bebek yaptirmaya karar verdim baska carem yok oglum cok istiyo kardes lutfen bana yardimci olurmusunuz izmir aydin bolgesi onerceginiz iyi bir dr hastahane.varmi. Rabbim kucaginizi bos birakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?