2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Kızlar günaydın bugün kontrolü olanlar burada mi Ben kontrolümü oldum yumurta sayım suan iyi görünüyor tekrar doktor üç gün kullanmam gereken ilaçlar verdi salı yine kontrolüm var sonra Rabbim nasip ederse opu tarihi belli olucak

Merhaba ben de bu ay başladım sabah ceteotide akşam üzeri gonal f 300 +merional 150 yumurtaların gelişimi birazz yavaş. Dün ve bugün cetrotide oldum ama bende uyku yapıyor sanki gözüm başım açılmıyor sizde böyle bir etki yapıyor mu ilaçlar

Cetrotide değilde ben gonal f başladığım günden uyku yaptı. Gün içinde mutlaka bir yarım saat uyumam gerekiyordu. Ve normalde hiç öğle uyuyan biri değilim. Ama öyle bir uyku geliyorduki o an direk uyumam gerekiyordu. İğneler bitince normale döndüm

Kızlar biraz önce hastaneyle görüştüm bugün 3.günleri embriyolarımın. 4-ü de gayet iyi durumdaymış hatta bugün genetik analize gönderilmişler pazartesi çıkan cevaba göre saat 1de transfer yapılcak. 3gün yaşaması yumurta kalitesi, 4-5.günler sperm kalitesiymiş ya Bizde de erkek faktörlü olduğundan açıkçası biraz korkuyorum

Canım biz seninle aynı ilerliyoruz bende Bugün kontrolden cıktım sağ da 7 solda 6 8 mm yumurtalarım olduğunu söyledi 3 gün daha iğne kullanmaya devam salı günü tekrar kontrol çağırdı bire bir aynı ilerliyoruz gülüm

Yaa çok sevindim banada sağda 13 solda 13 dedi ama milim dediğini duymadım bende heralde sayı diye düşündüm sormadım da ama güzel dedi

Bizimde erkek faktörü içini ferah tut hersey gönlümüzce olsun hayırlısı ile

Sizin tedavi ne asamada
İnşallah bir sıkıntı çıkmazsa pazartesi transfer olucam. Ama sizin test gününüz çok geçmiş ya. Normalde 5günlük embriyolarda 10.gün kan testi yapılırki benim protokolümde de öyle yazıyor. Gerçi nasip olursa ben 8.gün kan testi yapmayı düşünüyorum. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba

Valla doktor ozaman yapalım dedi
Suan kullandıklarım
Folıdoce
Progestan hap ama vajına kullanıom
Progestan igne bugun son ıgnemı vuruldum 5 adettı
Devıt3
Omega 3
Estrofem
Coraspırın

Sızınkıler neler

kizlarrr,doktordan ciktik 75 mgfostimon+75 mg menour ise yaramamis yumurtlarimda bugunden itibaren 150 mg fostimon+75 mg menour verdi persembe kontrolum var

Sizin ilk denemeniz mi
Sizdeki sıkıntı neydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…