Korkma canımya korkulu rüyam 1kere dış gebelik geçirdiğimde vurmuştu dr felç gibi gezdim.belkide bana ağır geldi;( henüz 6.günümdeyim tedavide korkuyorum da baya.
Evet canım o iğne zorunlu. Çünki vücutta progestron hormonu düşerse vücut kendisini adet olmaya hazırlar. Ben de yarın transfer olucak inşallah ve yarın başlayacagım daha hiç yaptırmadım ipne ama herkes çok zor ve acılı diyorMrb. Bende yeni başladım tedaviye 6.günüm iğnelerde.sanırım haftasonu yumurta toplama olacak.ameliyat ta olacağım için 2ay sonra transferim şu süreçte tek korktuğum o progestan iğneleri .zorunlu olark herkese yapıyorlarmı o iğneyi
Bende pazartesi başladım inşallah uğurlu gelsin hepimizeaaaaa ayni zamanda baslamisiz canimmmve benimde cumartesi kontrolumm varr ne guzel birlilkte takip edelim sende pco var mi kac doz igne kullaniyorsun
Valla iyi yada kötü değerlendirmesini yapmak için bilgim de çok yeterli değil ama.. Ben ümit inceboz hocaya gidiyorum irenbede. Genel olarak memnunum. Tavmergen ile irenbe zaten izmirde en çok tercih edilen merkezlerden. Benim ilk transferim olumsuz olmuştu çikolata kistimden dolayı. 2. Kez tedavi görücem ve opu yapılacak. Kasımda yumurta toplanıp mart gibi de transfer yapılır sanırım. Siz memnun musunuz pekiİrenbe nasıl canım? Ben tavmergende başladım. Adet olmayı bekliyorum iğnelere başlamak için.
opu korkulacak bir islem degil inanin.Ne zaman uyudunuz uyandiniz anlamiyorsunuz bilecanimm hayirli olsun en cok korktugum islem opu,hem anesteziden hem de yumurtlarin bos cikmasindan,bende de pco var benim de igmede 4. gunum cumartesi kontrolum var kac doz igne vuruldun gujde ve kac yumurtan olustu su an
ameliyathaneye gitmeden once sakinleştirici ilac yapiyorlaranesteziden cok korkuyorum zaten canim,herkes kolay diyor ama iste panik oluyorum
Yeni okudum msjını sanırım transferin oldu şuanEvet canım o iğne zorunlu. Çünki vücutta progestron hormonu düşerse vücut kendisini adet olmaya hazırlar. Ben de yarın transfer olucak inşallah ve yarın başlayacagım daha hiç yaptırmadım ipne ama herkes çok zor ve acılı diyor
Hayırlısıyla tutar inşallah.Evet opu korkulacak bir işlem degil
Transfer işlemide o kadar basit o kadar kolay o kadar rahattıkı super gectı benimde
Siz siz olun transfere girmeden yarım saat önce 5 bardak sudan fazla su içmeyin
Mesajı bugün yazdım zatenYeni okudum msjını sanırım transferin oldu şuannasıl geçti??ay inşallah güzel haberler alırsın
Evet canım o iğne zorunlu. Çünki vücutta progestron hormonu düşerse vücut kendisini adet olmaya hazırlar. Ben de yarın transfer olucak inşallah ve yarın başlayacagım daha hiç yaptırmadım ipne ama herkes çok zor ve acılı diyor
Mesajı bugün yazdım zatenyarın saat 1de transfer. Haber veririm
aa hayirli olsun canim ayni zamanda baslamisiz,sen me durumdasin ne kullaniyorsun igneBende pazartesi başladım inşallah uğurlu gelsin hepimize
Hepimize hayırlı olsun inşallahaa hayirli olsun canim ayni zamanda baslamisiz,sen me durumdasin ne kullaniyorsun igne
Kadın olmaktan istifa ediyorum.neden hep bize bu iğneler ?kocalarada yapılsın.Evet canım o iğne zorunlu. Çünki vücutta progestron hormonu düşerse vücut kendisini adet olmaya hazırlar. Ben de yarın transfer olucak inşallah ve yarın başlayacagım daha hiç yaptırmadım ipne ama herkes çok zor ve acılı diyor
cok pardon anlamadim raporsuz ozell toplam nekadar gittiben yeni başladım istanbul tüpbebekte şuan 9.500transfer-5-6bin ilaçlar 1200-3000arası dondurma işlemi genetik vs diğer tahliller 2000küsür raporsuz fiyat bu
canimm hayirli olsun,kac doz igne vuruluyorsun her gunHepimize hayırlı olsun inşallahilk 4 gün 3 tane iğne verdi 4 günün sonunda gittim şükür güzel yaramış iğneler dedi 3 günlük daha iğne verdi bugün bitiyor onlarda yarın yine kontrolüm var ekliyorum iğnelerin fotosunu şimdi isimlerini aklımda tutamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?