2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Evet canım o iğne zorunlu. Çünki vücutta progestron hormonu düşerse vücut kendisini adet olmaya hazırlar. Ben de yarın transfer olucak inşallah ve yarın başlayacagım daha hiç yaptırmadım ipne ama herkes çok zor ve acılı diyor

aaaaa ayni zamanda baslamisiz canimmmve benimde cumartesi kontrolumm varr ne guzel birlilkte takip edelimsende pco var mi kac doz igne kullaniyorsun
Bende pazartesi başladım inşallah uğurlu gelsin hepimize

İrenbe nasıl canım? Ben tavmergende başladım. Adet olmayı bekliyorum iğnelere başlamak için.
Valla iyi yada kötü değerlendirmesini yapmak için bilgim de çok yeterli değil ama.. Ben ümit inceboz hocaya gidiyorum irenbede. Genel olarak memnunum. Tavmergen ile irenbe zaten izmirde en çok tercih edilen merkezlerden. Benim ilk transferim olumsuz olmuştu çikolata kistimden dolayı. 2. Kez tedavi görücem ve opu yapılacak. Kasımda yumurta toplanıp mart gibi de transfer yapılır sanırım. Siz memnun musunuz peki

opu
canimm hayirli olsun en cok korktugum islem opu,hem anesteziden hem de yumurtlarin bos cikmasindan,bende de pco var benim de igmede 4. gunum cumartesi kontrolum var kac doz igne vuruldun gujde ve kac yumurtan olustu su an
opu korkulacak bir islem degil inanin.Ne zaman uyudunuz uyandiniz anlamiyorsunuz bile stres yapmayin.pcolular tup bebekte en sansli grup.Ben de pkoluyum.20 olgun yumurtam toplandi ve 5 tanesi 5.gun embriyosu oldular.

Merhaba arkadaşlar ben de tüp bebek tedavisi görüyorum . Maalesef çikolata kisti ile uğraşıyoruö bir başarısız denemem oldu bu 2. Tedavim bu kez uzun protokol yapılıyor her şey yolunda giderse bu ay transfer olacağım ben de . Çikolata kisti ile hamile kalanları görmek bir nebze de olsa içimi rahatlattı. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Evet opu korkulacak bir işlem degil
Transfer işlemide o kadar basit o kadar kolay o kadar rahattıkı super gectı benimde

Siz siz olun transfere girmeden yarım saat önce 5 bardak sudan fazla su içmeyin

Yeni okudum msjını sanırım transferin oldu şuannasıl geçti??ay inşallah güzel haberler alırsın

Evet opu korkulacak bir işlem degil
Transfer işlemide o kadar basit o kadar kolay o kadar rahattıkı super gectı benimde

Siz siz olun transfere girmeden yarım saat önce 5 bardak sudan fazla su içmeyin
Hayırlısıyla tutar inşallah.

Mesajı bugün yazdım zaten yarın saat 1de transfer. Haber veririm
hiç tarihe bakıyormuyum ben acaba leyla oldum bu aralar kafamda hep tedaci süreci.hadi hayırlısı ozaman

aa hayirli olsun canim ayni zamanda baslamisiz,sen me durumdasin ne kullaniyorsun igne
Hepimize hayırlı olsun inşallah ilk 4 gün 3 tane iğne verdi 4 günün sonunda gittim şükür güzel yaramış iğneler dedi 3 günlük daha iğne verdi bugün bitiyor onlarda yarın yine kontrolüm var ekliyorum iğnelerin fotosunu şimdi isimlerini aklımda tutamıyorum

Eklentiler

• 273B3295-9F51-469C-BB36-97CDB02717F2.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 102
Merhaba kızlar sizce ikinci çizgi var mı adetime üç gün var

Eklentiler

• 137367B7-D894-402C-BF4F-F8F2FC0E25F0.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 99
Kızlar selam, birşey sorucam. Özellikle birden fazla tüp bebek tedavisi görenlerTemmuzda ilk opu m yapıldı ve taze transfer sonucu negatif oldu. Dondurulmuş 1 yumurtam olduğu için, tekrar opu yapılacak. Yumurtalarımın gelişimi çok yavaş. Dr oyüzden takviye kullandırıyor. Bu durum normalmi, opu dan çıktığım için mi yumurtalarım bi türlü artmıyor? Yoksa tesadüf mü?

Yarın kontrolüm var pkoluyum amh 2.11 biraz yavaş ilerliyor dedi doktor. Böyle yavaş ilerleyip güzel yumoşlara ulaşabilen var mı aranızda

Kadın olmaktan istifa ediyorum.neden hep bize bu iğneler ?kocalarada yapılsın.

canimm hayirli olsun,kac doz igne vuruluyorsun her gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…