canimm hayirli olsun,peki kaliteli embriyo elde edemiyince tup bebek.parasinjn hepsi cope mi gidiyor nasil oluyor?Bu ikinci denememiz. İlkinde kaliteli embriyo elde edemedik, ikincide sadece 1 tane elde ettik. Nokta atışı olmuştur inşallah. Kan verdim şimdi.
CANIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN , ALLAHIM YÜZÜNE BAKSIN HEPİMİZ GÜZEL SONUÇLAR ALALIM SORUN NEDİR YAŞ KAÇMerhaba. Bu ay inşallah sıfırdan başlıyorum ben de yeniden tüp bebek tedavisine. Bu ay transfer olacağımı tahmin etmiyorum ama üçüncü tedavi dördüncü deneme olacak. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Sanırım sıkça görüşürüz bu süreçte.
Amin canım hepimiz için. Bizimki sebepsiz infertilite. Sıkıntı benim yaşım. 38 yaşındayım. 2,5 sene önce bi gebe kaldım doğal yoldan, kalbi durdu. Bidaha hamile kalamadım. Geçen sene ekim ayında ilk tüp bebek denememi oldum. Bi opu ile iki denemem oldu, biri negatif, biri kimyasal oldu. Sonra bahçeciye geçtim. Bi opu ile iki blast embriyo elde ettik, pgt filan da yapıldı ama gene negatif. Aslında opularda 7 yumoş toplandı ama kaliteleri sorunlu galiba şimdilik olmadı. Şimdi Bahçecide aynı doktorda yeniden başlayacağız bu ay. Bu sefer olacak inşallah. Benim durumum şimdilik böyle.CANIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN , ALLAHIM YÜZÜNE BAKSIN HEPİMİZ GÜZEL SONUÇLAR ALALIM SORUN NEDİR YAŞ KAÇ
Aynen hiç dikkat etmedim. Ama transferden sonra dikkat ederim bazı şeylere. Yumurta toplamadan sonrada dikkat etdiklerim kabız olmamak için gereken şeyleri yemek. Güne 1bardak süt içmeye başladım falan. Transferden sonra da kabız olmamak gerekiyormuş oyüzden kendimi şimdiden alıştırmaya çalışıyorum. Ve bol su içmeye çalışıyorum oda olduğu kadar yani. Ben konyada novafertildeyim canımZATEN EN ZORU BEKLEMEK BENCE DE BU TEDAVİ DE CANIM AY HADİ HAYIRLISI SEN BAYA BAYA HİÇ DİKKAT ETMEMİŞSİN CANIM BENDE İĞNELERİMİ HEP SAATİN DE YAPMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUM . PEKİ HANGİ HASTAHANEDE TEDAVİ OLDUN
CANIM BENİM BU SEFER OLACAK BENCE DE SEN HEP POZİTİF OL POZİTİF DÜŞÜN SENİ MUTLU EDEN ŞEYLERİ YAPMAYA ÖZEN GÖSTER BOL DUA ET SONRASI KENDİLİĞİNDEN GELİR UMUT YİTİRMEK YOKAmin canım hepimiz için. Bizimki sebepsiz infertilite. Sıkıntı benim yaşım. 38 yaşındayım. 2,5 sene önce bi gebe kaldım doğal yoldan, kalbi durdu. Bidaha hamile kalamadım. Geçen sene ekim ayında ilk tüp bebek denememi oldum. Bi opu ile iki denemem oldu, biri negatif, biri kimyasal oldu. Sonra bahçeciye geçtim. Bi opu ile iki blast embriyo elde ettik, pgt filan da yapıldı ama gene negatif. Aslında opularda 7 yumoş toplandı ama kaliteleri sorunlu galiba şimdilik olmadı. Şimdi Bahçecide aynı doktorda yeniden başlayacağız bu ay. Bu sefer olacak inşallah. Benim durumum şimdilik böyle.
TRANSFER NE ZAMAN CANIM BELLİ MİAynen hiç dikkat etmedim. Ama transferden sonra dikkat ederim bazı şeylere. Yumurta toplamadan sonrada dikkat etdiklerim kabız olmamak için gereken şeyleri yemek. Güne 1bardak süt içmeye başladım falan. Transferden sonra da kabız olmamak gerekiyormuş oyüzden kendimi şimdiden alıştırmaya çalışıyorum. Ve bol su içmeye çalışıyorum oda olduğu kadar yani. Ben konyada novafertildeyim canım
3.gün yani yarın pgt yapılması lazım onun sonucuna göre pazartesi yada salı transfer olur herhaldeTRANSFER NE ZAMAN CANIM BELLİ Mİ
hadi bakalım hayırlısı canım beni habersiz bırakma birde kızlar acaba tüp bebek aşamasına başlar başlamaz ilişki tamemen kesilmeli mi korunmak değil tamamen ilişki de bulunmamak mı gerekir3.gün yani yarın pgt yapılması lazım onun sonucuna göre pazartesi yada salı transfer olur herhalde
Canım ben açıkçası doktora sormadım. Ama anladıgım kadarıyla yumurta toplanıncaya kadar (yani eşinin sperm vereceği günden 2-3gün öncesine kadar) yasak değil. Ama ondan sonrası yasak. Fazla yumurta olursa iğnelern sonuna doğru yine yasak yumurtaların çabuk çatlamasına neden olabiliyormuş. Ama biz tam emin olamadıgımız için doktoru da bunun için aramak istemediğim için utandım çünki iğnelerin ilk gününden ilişkiyi dayandırdıkhadi bakalım hayırlısı canım beni habersiz bırakma birde kızlar acaba tüp bebek aşamasına başlar başlamaz ilişki tamemen kesilmeli mi korunmak değil tamamen ilişki de bulunmamak mı gerekir
Çünki öncesinde kimse yasak demedi. Ama yumurta toplama günü belli olunca çatlatma iğnesi vulacağım gün için dr bundan sonra cinsel ilişki yasak dedi (yani bundan önce yasak değilmiş anladom ben ama artık çok geçtihadi bakalım hayırlısı canım beni habersiz bırakma birde kızlar acaba tüp bebek aşamasına başlar başlamaz ilişki tamemen kesilmeli mi korunmak değil tamamen ilişki de bulunmamak mı gerekir
Süper canım allah önce kalp atışını duymayı sonrada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.çok tebrik ederimKızlar kan testim pozitif. Hicbirinizi tanımıyorum ama hepiniz için en içtenlikle dua ediyorum, edeceğim..
Evet canım pko var. 28 yumurta toplandı. Kaç döllenme olduğunu yarın öğreneceğiz.12mi.. pkomu var maşallahkaç yumurtanın çıktı döllenme oldu
Batı anadolu central hospital da Dr. Neslihan gürbüz var onunla başladıkSen nerde başladın tedaviye canım
Benimde 29 toplandı 26 tanesi olgundu.Evet canım pko var. 28 yumurta toplandı. Kaç döllenme olduğunu yarın öğreneceğiz.
İrenbe nasıl canım? Ben tavmergende başladım. Adet olmayı bekliyorum iğnelere başlamak için.Ben izmir irenbedeyim
MaşallahBenimde 29 toplandı 26 tanesi olgundu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?