20.000 TL CIVARI TUTUYOR CANIM BENİM ÖZEL DE UZUN PROTOKOL DE RAPORSUZcok pardon anlamadim raporsuz ozell toplam nekadar gitti
Gün 4 iğnem var toplam gonal f i 187,5 yapıyorumcanimm hayirli olsun,kac doz igne vuruluyorsun her gun
Canım merhaba, opu işleminin etkisi kişiye göre değişebiliyor sanırım. Benimle birlikte opu işlemi olan birkaç kişi hemen ayıldı ve gayet rahat bir şekilde hastaneden ayrıldılar. Benim biraz ağır geçti. Cumadan beri zor yürüyorum. Evde bişey yapamıyorum o yüzden annem yanımda o yardımcı oluyor. Hastanede de narkozun etkisinden zor ayıldım eşim yardımcı oldu yatış ve çıkış işlemlerinde.Merhaba, ben hala iğnelere başlamak için adet olmayı bekliyorum. Merak ettiğim şu; eşimle yalnız yaşıyoruz opu veya transfer sonrasında size evde yardım eden biri oldu mu? Çok gerekliyse şimdiden ayarlamak istiyorum. Eşimin kendi işi olduğu için evde kalıp yardımcı olacağını söylüyor ama başka birine ihtiyaç var mıdır?
Merhaba, opudan sonra ertesi gün normal hayat devam ediyor zaten. Ben yalnızdım, sorun yaşamadım opu sonrası. Yani tabi eşim eve getirdi, sonra o işe döndü yani. Ben önceki günden yemeğimi hazırlamıştım zaten. Isıtıp yedim. Asıl iş transfer sonrası 5-6 gün. Genelde dinlenmek gerekli. O zaman da yine yemeklerimi hazırlamıştım. Kimse kalmadı yanımda. Kendim hallettim, sıkıntı olmadı.Merhaba, ben hala iğnelere başlamak için adet olmayı bekliyorum. Merak ettiğim şu; eşimle yalnız yaşıyoruz opu veya transfer sonrasında size evde yardım eden biri oldu mu? Çok gerekliyse şimdiden ayarlamak istiyorum. Eşimin kendi işi olduğu için evde kalıp yardımcı olacağını söylüyor ama başka birine ihtiyaç var mıdır?
Maşallah, yumurta sayınız çok güzel. Amh ınız sanırım yüksek, yaşınız da 20 li yaşlar mı? İnşallah cuma günü çok güzel haberler alırsınızKızlar cuma opu işlemim oldu. 29 yumurta toplandı 20’si döllendi. Aranızda benim gibi olan var mı ? Çarşamba günü 5. Gün embriyo sayısını ve dondurulcakları öğrenicez. Çok stresliyim. Aranızda benim gibi olan var mı ?
cnm başladınmı tedaviye :) neerde başlayacaksın :)Hayırlısıyla tutar inşallah.
Evet amh 12, pco var bende. Yaşım 32. İnşallah güzel sonuç elde ederiz dondurulmuş transfer yapılacak bana 1 ay sonra.M
Maşallah, yumurta sayınız çok güzel. Amh ınız sanırım yüksek, yaşınız da 20 li yaşlar mı? İnşallah cuma günü çok güzel haberler alırsınız❤
Tekrar merhaba. İlk iğnemi oldum hiç ama hiç acıtmadı. Aynı gonal f gibi yani. Püf noktayı söylüyorum progestan yağlı bir iğne oyüzden iğneyi yapmadan önce 1-2dakkacık ılık bir suda bekletin ondan sonra enjeksiyona çekin ve yapın. Benim annem 30yılın doktoru o anlattı bana kendisi yaptı zaten. Aşırı korkuyordum ama acıtmadı inşallah hep böyle kolay olurProgestan iğneler ne zaman veriliyor ? Çok ağrılı bir iğne korktum;(
Adet olmayı bekliyorum. Mozaikte Ümit Bey var onunla görüştük. Sen ne yaptın canım?cnm başladınmı tedaviye :) neerde başlayacaksın :)
Merhaba :)Bende 7 gündür bir sürü iğne vuruluyorum yumurtalarım pek cevap vermiyor şuan 2 tane var dedi 2 tane de arkadan geliyor dedi perşembeye kadar iğnelere devam dedi amh düşüklüğü var doktor normal bu durum dedi ama insan üzülüyor bu kadar az yumurta nasıl olacak diye. Yaşın 27 olduğu için kaliteli olma şansı yüksek dedi ama bilmiyorum tabi Allah ne derse o bakalım bizim süreç ne olacak
İnşallahEvet amh 12, pco var bende. Yaşım 32. İnşallah güzel sonuç elde ederiz dondurulmuş transfer yapılacak bana 1 ay sonra.
İnşallah olumlu sonuçlar elde edersin canım sendeİnşallahBende de çikolata kisti var, kasımda opu, şubat mart gibi de transfer olacak geçici menopoz uygulanıp.
Canım aynen öyle doktor da dedi hepimiz bir sperm ve bir yumurtadanız dedi haklı aslında ama işte az bide kalitesiz çıkar diye insan çok korkuyor bende 10 gün vurulmuş olacam kuzum ama biz iğneye 5. Gün başladık sen iyisindir inşallah en heyecanlı zaman 5 gün bekleyeceksin rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizeMerhaba :)
ben de bu ay başladım. Benim de 5 günlük iğneler sonucunda sadece 2 folikül vardı. 8. Günde 4 oldu :) üzülmeyin. Amh düşükdiye yumurtalarım dirençliydi ve az folikül çıkıyordu. Normalde 10 gün iğne kullanılıp toplanırken ben tam 15 gün kullandım. 2 gün sonra toplamaya girdim (bugün yani :)) yumurta toplama sonrası hafif sersemlik ve uyku hali vardı ama şimdi geçiyor. 4 yumurta toplandı, 3 ü iyi görünüyor. Öğreneceğiz birkaç güne kaçı güzel embryo olacak diye :) transfer olmayacak bana bu sefer. Hatta adetten sonra 1 adet dönemi daha bekleyebilirmişiz. Sonra tekrar yumurta büyütme, toplama ve belki de taze transfer olacak :)
hakkımızda hayırlısı olsun. Bize 1tutunup doğacak embryo lazım.
Hıııı şimdi anladım hemen transfer yapılmayacak ama dölleme işlemi yapacaklar değil mi neden hemen transfer yapmıyorlar pekiMerhaba :)
ben de bu ay başladım. Benim de 5 günlük iğneler sonucunda sadece 2 folikül vardı. 8. Günde 4 oldu :) üzülmeyin. Amh düşükdiye yumurtalarım dirençliydi ve az folikül çıkıyordu. Normalde 10 gün iğne kullanılıp toplanırken ben tam 15 gün kullandım. 2 gün sonra toplamaya girdim (bugün yani :)) yumurta toplama sonrası hafif sersemlik ve uyku hali vardı ama şimdi geçiyor. 4 yumurta toplandı, 3 ü iyi görünüyor. Öğreneceğiz birkaç güne kaçı güzel embryo olacak diye :) transfer olmayacak bana bu sefer. Hatta adetten sonra 1 adet dönemi daha bekleyebilirmişiz. Sonra tekrar yumurta büyütme, toplama ve belki de taze transfer olacak :)
hakkımızda hayırlısı olsun. Bize 1tutunup doğacak embryo lazım.
Hıııı şimdi anladım hemen transfer yapılmayacak ama dölleme işlemi yapacaklar değil mi neden hemen transfer yapmıyorlar peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?