Merhaba canim..benimde 2. Kalite.5. Gunu bekliyoruz..benim doktorum 3. Gun yapmiyo..bende zaten istemiyodum 3. Gun..gidecekse 5 e kadar tutunma sansida artar diye dusunuyorum..cunki 4. Gun kritik birgun..4. Gune gidip gitmeyecgini bilmeden transfer yaoiliyo 3.gun .ben ticari baktiklatini dusunuyorum..bu benim gorusum..benimde daha onceki 2 denemem de tek embriyom vardi.ve 3. Gun transfer oldu..negatif oldu..tabikide pozitifte olabilit..ama sansin cok dusuk oluyor bu sekilde olunca..kac hucreli dediler peki canim..insallah 5. Gune gider kuzum..bende haber bekliyorum..rabbim nasip eder insallah..Kızlar bugun 3.gun emrıyolog aradı benide 1 tane yumurta vardı biliyorsunuz dollenmıs orta kalıteymıs 5.gun haber vericez dedı anlamadığım kadarıyla tek yumurta olunca 3.gun dondurmuyolarmı. 5. gun karar verıcez dedı
Merhaba canim..benimde 2. Kalite.5. Gunu bekliyoruz..benim doktorum 3. Gun yapmiyo..bende zaten istemiyodum 3. Gun..gidecekse 5 e kadar tutunma sansida artar diye dusunuyorum..cunki 4. Gun kritik birgun..4. Gune gidip gitmeyecgini bilmeden transfer yaoiliyo 3.gun .ben ticari baktiklatini dusunuyorum..bu benim gorusum..benimde daha onceki 2 denemem de tek embriyom vardi.ve 3. Gun transfer oldu..negatif oldu..tabikide pozitifte olabilit..ama sansin cok dusuk oluyor bu sekilde olunca..kac hucreli dediler peki canim..insallah 5. Gune gider kuzum..bende haber bekliyorum..rabbim nasip eder insallah..
Merhaba canim..benimde 2. Kalite.5. Gunu bekliyoruz..benim doktorum 3. Gun yapmiyo..bende zaten istemiyodum 3. Gun..gidecekse 5 e kadar tutunma sansida artar diye dusunuyorum..cunki 4. Gun kritik birgun..4. Gune gidip gitmeyecgini bilmeden transfer yaoiliyo 3.gun .ben ticari baktiklatini dusunuyorum..bu benim gorusum..benimde daha onceki 2 denemem de tek embriyom vardi.ve 3. Gun transfer oldu..negatif oldu..tabikide pozitifte olabilit..ama sansin cok dusuk oluyor bu sekilde olunca..kac hucreli dediler peki canim..insallah 5. Gune gider kuzum..bende haber bekliyorum..rabbim nasip eder insallah..
Garantici doktordur canım benim doktorumda öyleydi 2 yumurtayı 5 e kadar götürdüKızlar bugun 3.gun emrıyolog aradı benide 1 tane yumurta vardı biliyorsunuz dollenmıs orta kalıteymıs 5.gun haber vericez dedı anlamadığım kadarıyla tek yumurta olunca 3.gun dondurmuyolarmı. 5. gun karar verıcez dedı
Amin canimmm..cok tesekkur ederim..Senın ıcınde dua ediyorum kaliteli yumosların olur ınsallah
Yaptiniz mi testAh canım en önemlisi o pozitifi görebilmek sonrasi Allah 'ın izniyle gelir insalahbenimde bu gün 7. Günüm 3. Gün embriyosu cesaret edemedim idrar testine. Karnimda 2 gündür ağrıyor adet olacak gibi Çok korkuyorum..
Yapamadım 3. Gün embriyosu ya 8. Gun bu gun cikmaz diye düşünüyorum cesaret edemedimYaptiniz mi test
At buraya da bakalim canim inslalah değildir goz yanilmasiYaa kızlar cesaretimi topladım şimdi yaptım cok çok silik bir çizgi çıktı o kadar silik ki hayalet bildiginizinşallah göz yanılması degildir
İnşallah hamilelikte inşallah tamama erdirir rabbimYaa kızlar cesaretimi topladım şimdi yaptım cok çok silik bir çizgi çıktı o kadar silik ki hayalet bildiginizinşallah göz yanılması degildir
Amin canım inşallah Rabbim hepimize nasip etsinİnşallah hamilelikte inşallah tamama erdirir rabbim
At buraya da bakalim canim inslalah değildir goz yanilmasi
Oooo ben orda tatlı mı tatlı bir bebiş görüyorum
Yaa öylemi canım benim çok teşekkür ederim Allah hepimize bu duyguları yaşatsın inşallah darısı bütün arkadaşlarımın başına inşallahOooo ben orda tatlı mı tatlı bir bebiş görüyorum
Hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsinYaa öylemi canım benim çok teşekkür ederim Allah hepimize bu duyguları yaşatsın inşallah darısı bütün arkadaşlarımın başına inşallah
Amin canım inşallah darısı sizlereHayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsingeri kalanlarımıza da bu duyguları yaşamayı nasip etsin
Amin canim.Kızlar benim de 2 yumurtam döllendi (zaten 3 olgun yumurta toplanmıştı). 2 sinin de 5. güne gitmesini beklediler, 3. gün dondurmadılar. Ben de yüreğim ağzımda bekledim ya gitmezse diye gittiler. 5. güne gidebilen embryonun kalitesi daha çok belli oluyormuş ve daha çok tutunma şansı ve canlı doğum şansı varmış. İnşallah herkesin embryolorı güzel blastokist olurlar :)
Mucizem33 senin de yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)
Masallah canim..vallahi var..allah devaminida katlanarak getirmeyi nasip etsin..senin 3. Gundu sanirim..cok silik cikmasi normal..hatta bugun cikmasi bile super..kan testide yaptirsana canim..degerin azda olsa cikar sanirim..tebrik ederim..darisi bizlerinde basina insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?