Bende şurada bekleyeyim. Bende regl olmayı bekliyorum tırsıyorum birazHepiniz hayırlı sonuçları alırsınız inşallah bende dün ilk başvuru için gittim ilk adetle gel dediler bakalım ilk olcak pek bilgim yok
Bir nevi havuz yapacak inşallah istediğimiz sonuçları elde ederiz rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasınValla 15 gün iğne olunca rahimin bebeği tutma kapasitesi büyük ihtimalle azalmıştırhiç riske atmayalım dedi. Bir de 300 merional kullandım 15 gün, ilk5 günü famera hapı ile birlikte (yüksek doz oluyor bunlar) şimdi daha değişik dozlarda yapıp tekrar da yumurta elde etmek istiyor doktor.Sonrasında birer birer çözdürüp koyarız diyor :)
Teşekkür ederim bilgiler için. Ben de mümkünse kimse olmasın isterim. Aynı şekilde yemekler hazırlarsam işim kolaylaşırMerhaba, opudan sonra ertesi gün normal hayat devam ediyor zaten. Ben yalnızdım, sorun yaşamadım opu sonrası. Yani tabi eşim eve getirdi, sonra o işe döndü yani. Ben önceki günden yemeğimi hazırlamıştım zaten. Isıtıp yedim. Asıl iş transfer sonrası 5-6 gün. Genelde dinlenmek gerekli. O zaman da yine yemeklerimi hazırlamıştım. Kimse kalmadı yanımda. Kendim hallettim, sıkıntı olmadı.
merhabalar hanımlar
amh düşüklüğü sebebiyle tüp bebeğe başlayanlardanım ben. geçen ay 3 yumurtam vardı iğnelere başladık ama 5. günde yumurtaların ikisi yok oldu biri de boş büyümüş doktor bi dahaki aya dedi. adetim başladı ve bu gün yeniden iğnelerime başlıyorum. 3 yumurtam var yine. salı günü kontrolüm var inşallah yumoş yumoş olacaklar bu sefer.
gonal f 300 kullanıcam yine
biosteron ve prowımenı da 2 aydır falan alıyorum.
hepimizin yumurtaları güzel gelişsin bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
kizlarr,bu igneleri kullanirken e2 degerinize bakildi mi?e2 yumurta sayisini gosterirken kalitesini de gosteriyor mu?
Benimde yüksekti kızlar. Yumurta toplamadan 1 gün önce 2000di. İşlem öncesi 1500 ile 3000 arası olması gerekiyormuş öyle söylendi hastaneden.benim ki ne dün bakıldı 390.7çıkmış değerim yarın dr gidecem iyi mi kötü mü bilemedim
,Benimde yüksekti kızlar. Yumurta toplamadan 1 gün önce 2000di. İşlem öncesi 1500 ile 3000 arası olması gerekiyormuş öyle söylendi hastaneden.
İlaçlara devam ediyorsanız normal bence ben ilaç kullanmaya başladığımda 170lerdeydi değerim. Yumurta toplama işlemi öncesi tekrar tahlil ister doktor büyük ihtimal.,
ilaçlara hala devam diyorum adetimin 9.gününde yaptırmıştım..sizce rakam nasıl
Bu arada sizde pco var mıydı ?,
ilaçlara hala devam diyorum adetimin 9.gününde yaptırmıştım..sizce rakam nasıl
Bu arada sizde pco var mıydı ?
Üzülme bence.30tane yumurtası olup bir tane embriyo elde edenler var sana 1taneside yetecektir.inşallahhh hayırlı sonuclar alırsın.bende 8günüm iğnelerde bugün kontrole gidicemBende 7 gündür bir sürü iğne vuruluyorum yumurtalarım pek cevap vermiyor şuan 2 tane var dedi 2 tane de arkadan geliyor dedi perşembeye kadar iğnelere devam dedi amh düşüklüğü var doktor normal bu durum dedi ama insan üzülüyor bu kadar az yumurta nasıl olacak diye. Yaşın 27 olduğu için kaliteli olma şansı yüksek dedi ama bilmiyorum tabi Allah ne derse o bakalım bizim süreç ne olacak
Slm ben 2yıl önceki dış gebeliğimde 1kere vuruldum 3gün bacağımı kaldıramadım.senin annen var ne mutluki ben mecburen verildiği zaman hemşirelere yaptırcam tek korktugum iğne çok acı çekmiştim;(Tekrar merhaba. İlk iğnemi oldum hiç ama hiç acıtmadı. Aynı gonal f gibi yani. Püf noktayı söylüyorum progestan yağlı bir iğne oyüzden iğneyi yapmadan önce 1-2dakkacık ılık bir suda bekletin ondan sonra enjeksiyona çekin ve yapın. Benim annem 30yılın doktoru o anlattı bana kendisi yaptı zaten. Aşırı korkuyordum ama acıtmadı inşallah hep böyle kolay olur
Yarım saat önce 2inci iğnemi oldum yine hiç acıtmadı. Birde markadan markaya da değişiyormuş galiba. Benimki progestan dex fiyatı biraz pahalı ama hiç bir acısı yok.Slm ben 2yıl önceki dış gebeliğimde 1kere vuruldum 3gün bacağımı kaldıramadım.senin annen var ne mutluki ben mecburen verildiği zaman hemşirelere yaptırcam tek korktugum iğne çok acı çekmiştim;(
Bak aklıma şimdi geldi gökçeadada organik bal ve bal poleni yapan bir arıcı vardı oldukça meşhur.kadınlar tüp bebek öncesi yumurta sayısı az olanlar ondan bal poleni mi özü mü ne öle birley almıslar bende gidip görmüştüm bu yaz yerini.kargoyla sipariş verebilirsin oldukça başarı elde edenler varmış.Bende 7 gündür bir sürü iğne vuruluyorum yumurtalarım pek cevap vermiyor şuan 2 tane var dedi 2 tane de arkadan geliyor dedi perşembeye kadar iğnelere devam dedi amh düşüklüğü var doktor normal bu durum dedi ama insan üzülüyor bu kadar az yumurta nasıl olacak diye. Yaşın 27 olduğu için kaliteli olma şansı yüksek dedi ama bilmiyorum tabi Allah ne derse o bakalım bizim süreç ne olacak
gökhanın bal çiftliği.propolis ti sanırımBak aklıma şimdi geldi gökçeadada organik bal ve bal poleni yapan bir arıcı vardı oldukça meşhur.kadınlar tüp bebek öncesi yumurta sayısı az olanlar ondan bal poleni mi özü mü ne öle birley almıslar bende gidip görmüştüm bu yaz yerini.kargoyla sipariş verebilirsin oldukça başarı elde edenler varmış.
Merhaba hanımlar 2 yıldır cabalar sonucu gebelik elde edemeyince sonuçta bizde bu ay itibariyle tüp bebek sürecine girdik aslında erkek faktörlü denildi ama benimde çikolata kistim var ve doktor sol tarafın cok yıprandığını söyledi ameliyat olsan rezerv azalır dedi ümitsiz konustu aslında lucrin depot iğne verdi 3M yazıyor aslında adet olunca 2. Günü gel dedi ama bu iğne adetten de kesiyormuş nasıl olacak bilmiyorum. Ben birde adet olunca baslıcaz diye anladım ama okuduğum kadarıyla çikolata kistinden dolayı olunca beklenebiliyormuş ne olacak bilmiyorum aslında benim gibi aşamalardan geçmiş kişileri buldukça okumaya calısıyorum yoksa doktorlardan öğrenilmiyor umarım hepimiz başarır Allahın izniyle evlatlarımıza kavusuruz
kalite açısından vitamin takviyesi verdi mi ? bir de havuz mu yapılcak size?Bende 7 gündür bir sürü iğne vuruluyorum yumurtalarım pek cevap vermiyor şuan 2 tane var dedi 2 tane de arkadan geliyor dedi perşembeye kadar iğnelere devam dedi amh düşüklüğü var doktor normal bu durum dedi ama insan üzülüyor bu kadar az yumurta nasıl olacak diye. Yaşın 27 olduğu için kaliteli olma şansı yüksek dedi ama bilmiyorum tabi Allah ne derse o bakalım bizim süreç ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?