2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Bir nevi havuz yapacak inşallah istediğimiz sonuçları elde ederiz rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Teşekkür ederim bilgiler için. Ben de mümkünse kimse olmasın isterim. Aynı şekilde yemekler hazırlarsam işim kolaylaşır

bende de aynı durum söz konusu canım. 3 adet iğnemi de yapıyorum bakalım artık hayırlısı inşallah nur topu gibi yumoşlarımız olur.

Üzülme bence.30tane yumurtası olup bir tane embriyo elde edenler var sana 1taneside yetecektir.inşallahhh hayırlı sonuclar alırsın.bende 8günüm iğnelerde bugün kontrole gidicem

Slm ben 2yıl önceki dış gebeliğimde 1kere vuruldum 3gün bacağımı kaldıramadım.senin annen var ne mutluki ben mecburen verildiği zaman hemşirelere yaptırcam tek korktugum iğne çok acı çekmiştim;(

Yarım saat önce 2inci iğnemi oldum yine hiç acıtmadı. Birde markadan markaya da değişiyormuş galiba. Benimki progestan dex fiyatı biraz pahalı ama hiç bir acısı yok.

Bak aklıma şimdi geldi gökçeadada organik bal ve bal poleni yapan bir arıcı vardı oldukça meşhur.kadınlar tüp bebek öncesi yumurta sayısı az olanlar ondan bal poleni mi özü mü ne öle birley almıslar bende gidip görmüştüm bu yaz yerini.kargoyla sipariş verebilirsin oldukça başarı elde edenler varmış.

gökhanın bal çiftliği.propolis ti sanırım

Merhaba hanımlar 2 yıldır cabalar sonucu gebelik elde edemeyince sonuçta bizde bu ay itibariyle tüp bebek sürecine girdik aslında erkek faktörlü denildi ama benimde çikolata kistim var ve doktor sol tarafın cok yıprandığını söyledi ameliyat olsan rezerv azalır dedi ümitsiz konustu aslında lucrin depot iğne verdi 3M yazıyor aslında adet olunca 2. Günü gel dedi ama bu iğne adetten de kesiyormuş nasıl olacak bilmiyorum. Ben birde adet olunca baslıcaz diye anladım ama okuduğum kadarıyla çikolata kistinden dolayı olunca beklenebiliyormuş ne olacak bilmiyorum aslında benim gibi aşamalardan geçmiş kişileri buldukça okumaya calısıyorum yoksa doktorlardan öğrenilmiyor umarım hepimiz başarır Allahın izniyle evlatlarımıza kavusuruz

kızlar merhabalar bende geldim. Dün itibariyle bende başladım iğnelerime. çikolata kisti, sol tüp tıkanıklığı, rezerv azlığı , kalite düşüklüğü ne ararsanız var bende. 5/6 folikül gördü havuz yapacağız dedi. rabbim isteyen herkese nasip etsin bnm sürecşm baya uzun...

lucrin ile adeti baskılayıp kistin işlevini pasif hale getirecek , sonraki adet ile transfer hazırlığına başlayacak. doktorunuz çok doğru yöntem kullanıyor , çikolata kistinde taze transfer genelde olumsuz bitiyor.

kalite açısından vitamin takviyesi verdi mi ? bir de havuz mu yapılcak size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…