Bana sanki direkt transfer yapacakmış gibi gelmişti yani simdi nasıl olacak bu ay adet görecek miyim iğneye rağmen ? Sizde kullandınız mı ?lucrin ile adeti baskılayıp kistin işlevini pasif hale getirecek , sonraki adet ile transfer hazırlığına başlayacak. doktorunuz çok doğru yöntem kullanıyor , çikolata kistinde taze transfer genelde olumsuz bitiyor.
Yumurta tek seferde toplanır ama değil mi opu denilen şeyden cok korkuyorum transferden daha da korkuyorum zaten ben alttan muayene bile olamıyorum nasıl tüp bebek olacak bilmiyorum cok gerginimBana sanki direkt transfer yapacakmış gibi gelmişti yani simdi nasıl olacak bu ay adet görecek miyim iğneye rağmen ? Sizde kullandınız mı ?
ben daha önce kist ameliyatı olup lucrin kullanmıştım ordan biliyorum. Lucrin kullandığınız sürece adet görmüceksinizBana sanki direkt transfer yapacakmış gibi gelmişti yani simdi nasıl olacak bu ay adet görecek miyim iğneye rağmen ? Sizde kullandınız mı ?
İşte bende onu anlayamadım doktor bana lucrin depot verdi ama adetin ikinci günü gel tüp bebeğe baslayalım dedi hatta dedim ben ilk iki gün leke görüyor gibiyim dedi kan görünce 2. Geleceksin nasıl olacak anlamadım vallaben daha önce kist ameliyatı olup lucrin kullanmıştım ordan biliyorum. Lucrin kullandığınız sürece adet görmüceksiniz
lucrini bir aylık mı verdi 3 aylık mı ? birde vurdu mu iğneyi?İşte bende onu anlayamadım doktor bana lucrin depot verdi ama adetin ikinci günü gel tüp bebeğe baslayalım dedi hatta dedim ben ilk iki gün leke görüyor gibiyim dedi kan görünce 2. Geleceksin nasıl olacak anlamadım valla
alla alla çok ilginç , opu olmadan lucrin yapılmaz , çünkü yumurtlamayı engelliyor o 3 ay boyunca , snrasında da yumurtaların kendine gelme süreci var . bana çok ters geldi işlem şuan . ilk yumurtalar kalite açısından vitamin takviyesi kullanılır , snra opu olur, sonra basklıma , snra transfer. sen git bakalım düşüncelerini söyle lucrin snrası sağlşıklı yumurta olur mu , ilk önce opu olması gerek miyor muydu diyelucrin 3 aylık verdi hemşire vurdu ilk seferi iğne bende kalsın dedi devamı gelecek mi bilmiyorum bide bende daha yumurta toplama olmadı bazılarında sanki bu iğneyi opu sonrası verdiğini okudum ama anlamadım gerçekten
Aynen işte bu durum bana garip geldi adet olmam gereken zamanda olmazsam da giderim artık sorarım napıyım valla doktor iyi bir doktor güveniyorum aslında ama anlam veremedim bende işte opudan önce neden böyle yaptığını sağol canım benim yardımların için Allah hepimizin yardımcısı olsun valla zor cok zoralla alla çok ilginç , opu olmadan lucrin yapılmaz , çünkü yumurtlamayı engelliyor o 3 ay boyunca , snrasında da yumurtaların kendine gelme süreci var . bana çok ters geldi işlem şuan . ilk yumurtalar kalite açısından vitamin takviyesi kullanılır , snra opu olur, sonra basklıma , snra transfer. sen git bakalım düşüncelerini söyle lucrin snrası sağlşıklı yumurta olur mu , ilk önce opu olması gerek miyor muydu diye
aynen canım çok zor. çok iyi bir doktor olabilir ama her doktor endometriozis konusunda iyi değil , mantığına yanlış bişey geliyorsa yanlıştır , iyi doktor diyip devam etme. bnde çok doktor doktor gezdmAynen işte bu durum bana garip geldi adet olmam gereken zamanda olmazsam da giderim artık sorarım napıyım valla doktor iyi bir doktor güveniyorum aslında ama anlam veremedim bende işte opudan önce neden böyle yaptığını sağol canım benim yardımların için Allah hepimizin yardımcısı olsun valla zor cok zor
Nasıl geçti kontrol canım umarım iyidirÜzülme bence.30tane yumurtası olup bir tane embriyo elde edenler var sana 1taneside yetecektir.inşallahhh hayırlı sonuclar alırsın.bende 8günüm iğnelerde bugün kontrole gidicem
Vitamin bir ay kullandım havuz yapmayacak havuz boşa masraf diyor benim doktorum kuzum öyle kaç tane toplarsa bakalım perşembe günü kontrolde ne diyecekkalite açısından vitamin takviyesi verdi mi ? bir de havuz mu yapılcak size?
Aslında 5 6 yeterli gibi havuza gerek var mı bilemedim benim 2 tane olsa bile havuz yapmam dedi yaşın genç kaliteli olma olasılığı yüksek dedi kalite düşüklüğü nerden belli oluyorkızlar merhabalar bende geldim. Dün itibariyle bende başladım iğnelerime. çikolata kisti, sol tüp tıkanıklığı, rezerv azlığı , kalite düşüklüğü ne ararsanız var bende. 5/6 folikül gördü havuz yapacağız dedi. rabbim isteyen herkese nasip etsin bnm sürecşm baya uzun...
Çok teşekkür ediyorum ben bunu bir araştırım bu ay tutmazsa Allah korusun ondan kullanim tüp bebek aşamasında bitkisel şeyler bazen ters tepki veriyormuşBak aklıma şimdi geldi gökçeadada organik bal ve bal poleni yapan bir arıcı vardı oldukça meşhur.kadınlar tüp bebek öncesi yumurta sayısı az olanlar ondan bal poleni mi özü mü ne öle birley almıslar bende gidip görmüştüm bu yaz yerini.kargoyla sipariş verebilirsin oldukça başarı elde edenler varmış.
Ben e2 Lerimi hiç sormadım açıkçası doktor hep hersey yolunda ve güzel dedi iyi demekki odaMerhaba benim de bugün konrolüm vardı cuma opu olucak kan tahlili verdim bugün e2 3946 çıkmış.
çok heyecanlıyım 7-8 tane olgun yumurta toplarız dedi
Üzülme vardır bunda da bir hayır umarım perşembe günü duymak istediklerini duyarsıncanimm cok sagol.sordugun icjn benim cumartesi kontrolim varsi malesef 150 mg igne ise yaramamis 225 mg a cikardi persembe kontrolum var
Şimdi çıktım kontroldenNasıl geçti kontrol canım umarım iyidir
Sen nerde yaptırcan canımBende şurada bekleyeyim. Bende regl olmayı bekliyorum tırsıyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?