2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Canım merhaba bende de çikolata kisti var ben de uzun protokol tüp bebek oluyorum önce 3 ay lucrin ile geçici menapoza girdim ben de sonra tedaviye başladık. Opu önce olur diye kaide yok zira aksine yumurta kalitesinin artması için kistin baskılanması lazım önce. Kist aktifken yumurta kalitesi kötüyken neden önce toplansınki. Tedaviye renk olmadan başlıyorsunuz ve yumurta büyütme işlemi gayet normal oluyor aynı şekilde. Siz doktorunuza güveniyorsanız çok başkalarına bakmayın herkesin tüp bebek tedavisi kişiye özeldir bence.

Ben e2 Lerimi hiç sormadım açıkçası doktor hep hersey yolunda ve güzel dedi iyi demekki oda benim suan için 2 tane yumurtam görünüyor perşembeye kadar neler olur bilmiyorum
aslında benm de perşembe olması gerekiyordu opu ama maalesef eşim şehir dışında ve cumaya gelebilek doktor bey de sıkıntı olmaz dedi ama bakalım

Şimdi çıktım kontrolden12tane yumoş olmuş son 1-2gün iğnem kaldı sonra hidrosalpinks vr laproskopi ve yumurta toplama hayırlısıyla senin ne durumlar
Benim perşembe günü randevum var kuzum bakalım ne diyecek çok iyi sayılar maşallah

Merhaba kızlar bugün kontrollleri olan arkadaşlarım burada mi neler yaptınız Allah nasip ederse perşembe günü opu yapılacak S seta_90 @BAAAHAAAR
hayırlısı olsn cnm,bende bugün kontroldeydim yumoşlara baktır dr hafta sonu toplancak bakalım

Merhaba, bende de çikolata kisti olduğu ortaya çıktı ve ilk tüp bebek transferim başarısız oldu. Şimdi tekrar yumurta toplanacak, ardından 2-3 ay baskılama iğnesi. Sonra transfer olacak. Sizin de önceyumurta toplanması lazım. Yoksa geçici menopoz sonrası yumurtaların kendine gelmesi zaman alıyor

Haklı olabilirsiniz aslında. Benim yaşım 38. Yumurtalarım da çok kötü durumda değil sanırım. 1 tane dondurulmuşum var. Çikolata kistim olduğu için doktorum şöyle dedi: şimdi bu 1 taneyi transfer etmek istesek önce 3 ay menopoz sonra transfer yapıcaz. Ama eğer tutmazsa yeniden opu için yumurtaların toparlanması çok zaman alır dedi. O yüzden önce 3-4 ay takviye kullanalım ve opu yapalım. Sonra baskılama ve transfer dedi. Yani yaş ve yumurta sayısı doktorumu hızlı davranmaya sevk etmiş olabilir.

İyi akşamlar,32 yaşındayım 3 senedir bebek istiyoruz,bir kez aşılama yaptırdık olmadı.2 sene öncesine kadar hormon değerlerim çok iyiydi.3 ay önce tüp bebeğe karar verdik.Hormon değerlerim kötü çıktı.Yumurta rezervim düşük çıktı.3 ay sonunda vitaminlerle,bitki çaylarıyla fsh I 9a düşürdük.dün yumurtalarım toplandı.7 yumurta toplandı.Bugün aradılar,6 sı döllenmiş.perşembe transfere çağırdılar.Çok heyecanlıyım...

Yarım saat önce 2inci iğnemi oldum yine hiç acıtmadı. Birde markadan markaya da değişiyormuş galiba. Benimki progestan dex fiyatı biraz pahalı ama hiç bir acısı yok.
Tşk ederim fiyatı mühim değil acımasın yeterinşalllah şu sıkıntılar a değer sonuçlar

bende de aynı durum söz konusu canım. 3 adet iğnemi de yapıyorum bakalım artık hayırlısı inşallah nur topu gibi yumoşlarımız olur.
İnşallah canım bugün 6. İğnemi olup kontrole gittim 2 yumurta duruyor 1 i güzel dedi doktor. Tek olunca şansım az biliyorum daha opu emriyo olacak transfer derken hepten korkutmuyor değil ama 1 olsun benim olsun duam bu. Senin yumurtan daha çoktur inşallah

İnşallahhh güzel sonuçlar alırsın hepimizde heycan var hem zor hem heyecanlı bir süreç

İnşallah o bir senin olur

Haklısın canım herkesin tedavisi gerçekten cok farklı oluyor bekleyip doktora güvenmekten başka caremiz yok maalesef bana doktor 3 ay gecici menopoz demediği için acayip geldi aslında adetin 2. Gün gel dedi bakalım 21nde bat ona göre gidip öğrenicem artık.

Merhaba canım. Sanırım gerçekten herkesin tedavisi farklı oluyor buyüzden doktora güvenip sabretmekten baska care de yok gibi. Korkuyorum ben alttan muayene bile olamayan ben şimdi tüm bunları nasıl kaldırıcam diye herşeyden korkuyorum oyüzden aslında herşeyde bişey aramamın sebebi.

Ben de 34 yaşındayım canım ve maalesef birkaç öncesinde çikolata kistinden ameliyat olmuştum bu nedenle rezervim düşmüş üstüne kist zaten tekrarladı geçen sene bir normal tüp bebek denemem oldu ve maalesef başarısız. Ben de araştırarak başka yerde başladım 2. Tedavime doktorum 3 ay lucrin ile baskıladı ve o üç ay boyunca da vitamin desteği ile yumurta kalitesini arttırmaya yönelik beslenme vs de düzelttik ve regl beklemeden kan testlerime bakarak hemen tedaviye başladı 2 haftada yumurtalarım büyüdü. Bakalım inşallah sonuç başarılı olur .

kizlarr,bu igneleri kullanirken e2 degerinize bakildi mi?e2 yumurta sayisini gosterirken kalitesini de gosteriyor mu?
benim ki ne dün bakıldı 390.7çıkmış değerim yarın dr gidecem iyi mi kötü mü bilemedim

6. Gün iğnemdi e2 testi istedi dr. E nabızdan baktım yüksek benim akıl gitti tabi:)) mesaj attım Dr a sabahı bekleyemedim iyi güzel haber bu devam ediyoruz perşembeye kontrole gel dedi mutluluktan ağladım :)) daha önceki tedavimi yarıda kesmiştik çünkü. Kaliteyi bilmem ama yükselmesi gerekiyormuş.

İnşallah o bir senin olur

Aminnn dualarınızda olmak ne güzel

İyi çok şükür canım bizede Dr 1 yumurta bize yeter demişti... Rabbim nasip ederse 1 yumurta dan da eder etmeyecekse 20 yumurtan olsa ne yazar

Merhaba ben de yarın gonapeptyle başlıyorum ilk denemem çok heycanlıyım
Bende reglimi bekliyorum benimde ilk denemem cok heycanliyim onumuzdeki hafta muhtemelen regl olurum hep doyorlar ilkinde titmuyor diye ama.ben inanmak istiyorum olacagina rabbim insallah isteyen herlese nasip eder

Bende reglimi bekliyorum benimde ilk denemem cok heycanliyim onumuzdeki hafta muhtemelen regl olurum hep doyorlar ilkinde titmuyor diye ama.ben inanmak istiyorum olacagina rabbim insallah isteyen herlese nasip eder
Öyle bişey olur mu ya ilkinde olmayacak diye bişey yok lütfen iyi düşünün Allah’ın izniyle olacak hepimizin

Öyle bişey olur mu ya ilkinde olmayacak diye bişey yok lütfen iyi düşünün Allah’ın izniyle olacak hepimizin
Ya ne bilim kimle konjstuysam ne kadar internetten aktiysam hep boyle yaziyorlar bazen içim daraliyor yasim 40 olacak diyorun cok heycanliyim anlatamam daha regl gelmeden bu heycan transferde ne olurum bilmiyorum heycandan olacak inaniyorum umidum cokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…