2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Kızlar transferden hemen sonra wc ye gittinizmi
tranfer yapildi elimde tutup kaldirdilar. bekliyorum ki sedye ile odaya goturup yatiracaklar :) wc ye gidebilirsin dediler gittim ordan odaya gecip yatacaktim, son 5 yildir yatirmiyoruz bir faydasi gelmedigi- etkisi olmadigi icin dediler. ustumu giyip bilgi alip ciktim hastaneden.

Alahim yar ve yardimcisi olsun. ne kadar zor bir durum.. zaten bu surecte full yipranan kadin birde aileden baskiyla neler cekiyorduz garibim.

Kızlar selam transfer olan arkadaşlarım inşallah bebişleriniz tutmuştur Ben de bugün opu oldum 32 yumurta alındı ohss riskini karşı baya yatırdılar hastanede. Transfer için 2 adet beklicekmişiz

Neresi orası nezaman oldun transferini kaçtane koydular

bana sabah 8:30 da evde wc ye gir ve saat 9 da su kadar ml su icmeye basla dediler. eger suyun hepsi bitmeden tuvaletin gelirse su icmeyi kes dediler. ben soyledikleri miktari yavas yavas ictim, saat 10 gibi trasfer yapildi hic sıkışma hissetmedim cok rahat gecti. ama onceki transferlerde sadece bol su ic dediler son dakikalarda cok zor dayanmistim. en guzeli saat ve miktarin verilmesi bence.

Çok iyiymiş bu yöntem. Miktar etmeseler bile demek ki az az yavaşça içelim

Kesinlikle ben o hataya düştüm ölüyordum artık böbreklerim patlayacak sandım ve transferden hemen sonra koşarak tuvalete gittim yumurta toplamadan çok daha zordu o süre benim için

Neresi orası nezaman oldun transferini kaçtane koydular
2 tane koydular gecen hafta negatif sonucunu aldim kismetse dondurulmuslari deniycem. ben amerika da yasiyorum artik burda transfer sonrasi yatirma yapmiyoruz dediler. ama ilk 2 trasnferimi yazin Tr de memorial da yaptirmistim 7-8 yil once ozaman birkac saat yatirmislardi.

Kesinlikle ben o hataya düştüm ölüyordum artık böbreklerim patlayacak sandım ve transferden hemen sonra koşarak tuvalete gittim yumurta toplamadan çok daha zordu o süre benim için
Aşılamalarda bende çok kötü olmuştum ondan sordum. Yani sıkışıklık ya kasma ıkınma ne bilim ters birşey yapılabilir diye insan korkar

evet onu oncekilerde bende yasamistim ordek denen bisey surdu hemsire altima kadinin yaninda yapamadim :) o disari cikti zar zor yaptim derken hic rahat degildi. en guzeli kalkip wc ye gitmek

Değişik şeyler uyguluyorlar demekki hakkinda hayirlisi inşallah en kisa zamanda nasip olsun sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…