Stres yapmayın lütfen İlk de olmaz diye bişey yok benim arkadaşlarımın hepsi ilkinde tuttu yüreğinizi ferah tutun Allah’a inanın ona sığının umutsuzluk bizim için hiç iyi bi durum değilYa ne bilim kimle konjstuysam ne kadar internetten aktiysam hep boyle yaziyorlar bazen içim daraliyor yasim 40 olacak diyorun cok heycanliyim anlatamam daha regl gelmeden bu heycan transferde ne olurum bilmiyorum heycandan olacak inaniyorum umidum cokkkk
Sakın böyle düşünmeyin olumlu düşünün ki olumlu olsun. Kötüyü çağırmayın.güçlü olun lütfen. Bende adeti bekliyorum ilk denemem olcak. Yarın adet günüm.Bende reglimi bekliyorum benimde ilk denemem cok heycanliyim onumuzdeki hafta muhtemelen regl olurum hep doyorlar ilkinde titmuyor diye ama.ben inanmak istiyorum olacagina rabbim insallah isteyen herlese nasip eder
Allahım inşallah osteyen herkese kucagina almayi saglikla nasip.etsin AllahımSakın böyle düşünmeyin olumlu düşünün ki olumlu olsun. Kötüyü çağırmayın.güçlü olun lütfen. Bende adeti bekliyorum ilk denemem olcak. Yarın adet günüm.
Rahatlattiniz inaniyorum olucak her an dua ediyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin rabbimStres yapmayın lütfen İlk de olmaz diye bişey yok benim arkadaşlarımın hepsi ilkinde tuttu yüreğinizi ferah tutun Allah’a inanın ona sığının umutsuzluk bizim için hiç iyi bi durum değil
Bakın burda bile ilk seferde hamile kalanlar var. Allah nasip ettiyse ilki ikinci olmazAllahım inşallah osteyen herkese kucagina almayi saglikla nasip.etsin Allahım
Burdada cok okudum 2 3 deneme halen olmuyor diyenleri ondan birazda umitsuzlandim ne bilim ama iyi geldi iyiki yazdim buraya rahatladim birazBakın burda bile ilk seferde hamile kalanlar var. Allah nasip ettiyse ilki ikinci olmaz
Ben nefes egzersizi yapıyorum gün içinde deneyin isterseniz sizde rahatlatıyor. Kötü sonuçları değil güzel sonuçlrı getirin aklınızaBurdada cok okudum 2 3 deneme halen olmuyor diyenleri ondan birazda umitsuzlandim ne bilim ama iyi geldi iyiki yazdim buraya rahatladim biraz
Bizimkide sayımız çok kötü değil ama hareketimiz yok denecek kadar azbende şurda durayım kızlar :) benimde ilk denemem.. hormonlarım gayet iyi..
bizim sorunumuz erkek infertilitesi
bizim herşeyimiz bozukBizimkide sayımız çok kötü değil ama hareketimiz yok denecek kadar az
Evet nefes bende yapiyorum hatta gece bebek isteyen ve tup bebek yapmak isteyen anne adaylari icin gece kısik seste meditasyon muzikleri ile uyuyorum hep pozitif haberini aldigimi hamileleigimi bebegimle gecirecegim zamanlari duşluyorum olmuş gibi onşallah inşallahBen nefes egzersizi yapıyorum gün içinde deneyin isterseniz sizde rahatlatıyor. Kötü sonuçları değil güzel sonuçlrı getirin aklınıza
çikolata kisti maalesef sıkıntılı boş folikül , olgun olmayan , kalitesiz çıkma ihtimali daha yüksek ... çözülürken de çöp olma ihtimali var tabii amh 2 nin altında ise... ama duruma göre değişir 6 toplanır 4 ü döllenirse gerek duymazAslında 5 6 yeterli gibi havuza gerek var mı bilemedim benim 2 tane olsa bile havuz yapmam dedi yaşın genç kaliteli olma olasılığı yüksek dedi kalite düşüklüğü nerden belli oluyor
Yavaş doğrusal hareketi bilmiyorum bendebizim herşeyimiz bozuk
sayımız ml'de 10 mlyon
ileri hız 0
morfoloji 0
yavaş doğrusal hareket varmış ne olduğunu hala anlayamadım.. o bizde % 30
Bilmiyorum bu meditasyonu araştırıcam kesinlikleEvet nefes bende yapiyorum hatta gece bebek isteyen ve tup bebek yapmak isteyen anne adaylari icin gece kısik seste meditasyon muzikleri ile uyuyorum hep pozitif haberini aldigimi hamileleigimi bebegimle gecirecegim zamanlari duşluyorum olmuş gibi onşallah inşallah
inşallah ilk denemende tutar canım başladınmı tedaviyeYavaş doğrusal hareketi bilmiyorum bendebizim sayı 17 milyon
Morfoloji ve ileri hız 3. Normal yolla olabilir ama olmayadabilir uzunda sürebilir dediler.
Adeti bekliyorum canım. 2. Gün gel dediler.inşallah ilk denemende tutar canım başladınmı tedaviye
şansın bol olsun cnm :)Adeti bekliyorum canım. 2. Gün gel dediler.
Teşekkür ederim gecikmezsem yarın adet günümşansın bol olsun cnm :)
Youtubeden yazin bebek isteyen annelere meditasyon doye cok gzl oluyor 21 gün gece uyumadan yapiyorsuniz kendinizi cok iyi hissetiriyorBilmiyorum bu meditasyonu araştırıcam kesinlikle
Benim de 2 günüm kaldı regle 1 haftadır gonapeptyl kullanıyorum. Çok heycan yok ama vaktin çabuk geçmesini istiyorum. Biz elimizden geleni yapalım gerisi Allahın işiBende reglimi bekliyorum benimde ilk denemem cok heycanliyim onumuzdeki hafta muhtemelen regl olurum hep doyorlar ilkinde titmuyor diye ama.ben inanmak istiyorum olacagina rabbim insallah isteyen herlese nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?