2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Stres yapmayın lütfen İlk de olmaz diye bişey yok benim arkadaşlarımın hepsi ilkinde tuttu yüreğinizi ferah tutun Allah’a inanın ona sığının umutsuzluk bizim için hiç iyi bi durum değil

Bende reglimi bekliyorum benimde ilk denemem cok heycanliyim onumuzdeki hafta muhtemelen regl olurum hep doyorlar ilkinde titmuyor diye ama.ben inanmak istiyorum olacagina rabbim insallah isteyen herlese nasip eder
Sakın böyle düşünmeyin olumlu düşünün ki olumlu olsun. Kötüyü çağırmayın.güçlü olun lütfen. Bende adeti bekliyorum ilk denemem olcak. Yarın adet günüm.

Stres yapmayın lütfen İlk de olmaz diye bişey yok benim arkadaşlarımın hepsi ilkinde tuttu yüreğinizi ferah tutun Allah’a inanın ona sığının umutsuzluk bizim için hiç iyi bi durum değil
Rahatlattiniz inaniyorum olucak her an dua ediyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin rabbim

Burdada cok okudum 2 3 deneme halen olmuyor diyenleri ondan birazda umitsuzlandim ne bilim ama iyi geldi iyiki yazdim buraya rahatladim biraz
Ben nefes egzersizi yapıyorum gün içinde deneyin isterseniz sizde rahatlatıyor. Kötü sonuçları değil güzel sonuçlrı getirin aklınıza

bende şurda durayım kızlar :) benimde ilk denemem.. hormonlarım gayet iyi..
bizim sorunumuz erkek infertilitesi

Ben nefes egzersizi yapıyorum gün içinde deneyin isterseniz sizde rahatlatıyor. Kötü sonuçları değil güzel sonuçlrı getirin aklınıza
Evet nefes bende yapiyorum hatta gece bebek isteyen ve tup bebek yapmak isteyen anne adaylari icin gece kısik seste meditasyon muzikleri ile uyuyorum hep pozitif haberini aldigimi hamileleigimi bebegimle gecirecegim zamanlari duşluyorum olmuş gibi onşallah inşallah

Aslında 5 6 yeterli gibi havuza gerek var mı bilemedim benim 2 tane olsa bile havuz yapmam dedi yaşın genç kaliteli olma olasılığı yüksek dedi kalite düşüklüğü nerden belli oluyor
çikolata kisti maalesef sıkıntılı boş folikül , olgun olmayan , kalitesiz çıkma ihtimali daha yüksek ... çözülürken de çöp olma ihtimali var tabii amh 2 nin altında ise... ama duruma göre değişir 6 toplanır 4 ü döllenirse gerek duymaz

bizim herşeyimiz bozuk
sayımız ml'de 10 mlyon
ileri hız 0
morfoloji 0
yavaş doğrusal hareket varmış ne olduğunu hala anlayamadım.. o bizde % 30
Yavaş doğrusal hareketi bilmiyorum bende bizim sayı 17 milyon
Morfoloji ve ileri hız 3. Normal yolla olabilir ama olmayadabilir uzunda sürebilir dediler.

Bilmiyorum bu meditasyonu araştırıcam kesinlikle

Bende reglimi bekliyorum benimde ilk denemem cok heycanliyim onumuzdeki hafta muhtemelen regl olurum hep doyorlar ilkinde titmuyor diye ama.ben inanmak istiyorum olacagina rabbim insallah isteyen herlese nasip eder
Benim de 2 günüm kaldı regle 1 haftadır gonapeptyl kullanıyorum. Çok heycan yok ama vaktin çabuk geçmesini istiyorum. Biz elimizden geleni yapalım gerisi Allahın işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…