2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Ben bu arada İzmir irenbede Ümit hanımın hastasıyım,şehir dışından geliyorum.Var mi hastası olan benden başka?

Kızlar ben şimdi 3 aylık lucrin depot vurulmama rağmen adetimin 2. Gün gel tüp bebeğe baslayalım dedi ya doktor iğnelere başlayabilir miyim acaba yumurta toplama için ?

ben daha önce kist ameliyatı olup lucrin kullanmıştım ordan biliyorum. Lucrin kullandığınız sürece adet görmüceksiniz
Merhabalar. Lucrinle ilgili konuşmuşsunuz size sormak istediğim bisey var benim 1 buçuk cmlik çikolata kıstım var 2 hafta önce yumurta toplamam oldu 2 blastokist embriyom var dondurdu doktorum adet olduğunda haber et kisti baskilayacagz dedi. Bugün adetin 2.günü Aradım dedi ki bugün lucrin depot 1 doz, 28 gün sonra 2. Doz vurul 20 gün sonra da bana gel dedi. Benim sormak istediğim bu ilaçtan sonra rahim dinlendiŕme yapıyor mu doktor? Yani beni 2. Dozdan 20 gün sonra gel die ne için çağırmıştır? Transfer olacak olsa başka ilaçlar da vercem bana ulaş demesi gerekmez miydi

ben o aşamaya henüz gelmediğim için sağlıklı bilgilendirme yapamam , kistin durumunu kontrol edip regliniz gelmediyse belki söktürücü verebilir. Adet başladığı zamanda transfer hazırlığı yapabilir. Dediğim gibi o aşamada değilim sadece mantık yürüterek konuşuyorum.

Ocağı bulur heralde transfer:)) bu ilacı 1doz vuruldugumuzda adet görmüyor muyuz

Ocağı bulur heralde transfer:)) bu ilacı 1doz vuruldugumuzda adet görmüyor muyuz
1 ay görmüyorsun adet ama bazılarında gecikmede yaşanabiliyor . Ben daha önce 4 ay lucrin kullandım 4 ay adet görmedim snra vaktinde geldi , vaktinde gelmezse söktürücü kullanırız demişti. peki kontrol oldunuz mu kistinizin şuan durumu neymiş?

Ahh bi bilsem bana da doktor hiç seni gecici menopoza sokucaz felan demedi adetin 2. Günü gel tüp bebeğe baslıcaz bunu kullan dedi reçeteyi eczacıya verince lucrin depot 3 aylık öğrendim araştırdım herkes adet görmuyorsun deyince bende bi farklı dusundum nasıl adet görünce gidicem ozaman diye ama senin asamana henuz bende gelemediğim için bende doğru bişey söyleyemem canım en azından transfer asaması kalmış inşallah sonu güzel olsun. Devlette mi yaptırdın canım bide devlette yumurta toplamayı anestezili yapıyorlar dimi bazıları cok acı cektiğini yazmış devlette neden olduğunu anlamadım anestezisiz mi yapıyorlar bilgin var mı

Hayır kontrol olmadim yumurta toplamadan beri hiç gitmedim hastaneye. En son 1 buçuk santimdi kist. Ben Konyadayım doktorum Kayseride onun için telefonda soyledi

Hicbir bilgim yok malesef özelde yaptirdim ben bu 2. Tedavim ilki de ozeldeydi o da anesteziliydi. Allahim sizin de gonlunuzdekini nasip etsin

Düşğ
Düşük yumurta rezervi için çok iyi bir sayı çok sevindim canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

Anladım canım çikolata kisti olduğunu anlamamışım tabini çok güzel protokol uygulamıştır doktorlarımız güvenmemiz lazım onlara

Durumumuz çok benziyor. Sadece benimki ameliyatlık değil sanırım. 5 cm nin altında. Ama aynı sizin gibi benim de. İlk transfer başarısız sizde opu yapıldı mı peki? Transferiniz ne zaman?

Hiç canınızı sıkmayın. İnsan korktuğu şeylerin tek tek üstesinden geliyor. Allahtan bir güç geliyor yani öyle diyeyim:) Ben her zaman benden çok acı çekenleri düşünüyorum. Mesela eşim testis kanseri oldu 8 sene önce. Kemoterapilerde çok acı çekti ama şimdi çok iyi maşallah. Sanki hiç o günleri yaşamadık gibiyiz. O yüzden Allah dermansız dert vermesin diyorum. Herşey biz insanlar için

Yarın transferim var kızlar,önerisi olan var mı?şehir dışından geliyorum,bir gece otelde kalmalı mıyım?İnşallah hepimizin yüzü Güler bu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…