Bence 1gün kalmalısın. Hem kafan rahat ederYarın transferim var kızlar,önerisi olan var mı?şehir dışından geliyorum,bir gece otelde kalmalı mıyım?İnşallah hepimizin yüzü Güler bu süreçte
Doktor ne öneriyorYarın transferim var kızlar,önerisi olan var mı?şehir dışından geliyorum,bir gece otelde kalmalı mıyım?İnşallah hepimizin yüzü Güler bu süreçte
Yarın söyler galiba hiç sormadım.Ama transfer 3 de olacak.Çıkmamız 4 ü geçer.O saatten sonra eşim çıkmayalım hiç dedi.Bi otelden yer ayırdık.Doktor ne öneriyor
En iyisi hemde rahat eder için kaç yumurta toplanmıştı sizdenYarın söyler galiba hiç sormadım.Ama transfer 3 de olacak.Çıkmamız 4 ü geçer.O saatten sonra eşim çıkmayalım hiç dedi.Bi otelden yer ayırdık.
Canım aslında benim de 5cm üstü değildi ama çok uzun zamandır olduğundan çok yapışıklık yapmıştı ağrı sancı vs çoktu dayanamadım artık yaptırdım sonuçlarını göze alarak. Ama çok çabuk tekrarladı maalesef. Opu yapıldı 16 yumurtam toplandı bakalım haber bekliyoruz. Önceki tedavimde 3. Günü zor görmüştü ve orta kalite bir embriyo transfer edilmişti. Bu kez 5. Günü görebilir kaliteli olur inşallah. Dua edelim hepimiz birbirimize süreç zor ve maddi manevi çok yıpratıcı gerçekten . Transfer haberi netleşince yazarım inşallah hayırlı haberler alırımDurumumuz çok benziyor. Sadece benimki ameliyatlık değil sanırım. 5 cm nin altında. Ama aynı sizin gibi benim de. İlk transfer başarısızsizde opu yapıldı mı peki? Transferiniz ne zaman?
Canım döneceğiniz mesafe kaç saat ve doktoruna sordun mu hiç fikrini?Yarın transferim var kızlar,önerisi olan var mı?şehir dışından geliyorum,bir gece otelde kalmalı mıyım?İnşallah hepimizin yüzü Güler bu süreçte
Allahım şifa versin hepimize sağlığımız en önemli şey. Umarım basarırız üstesinden gelebiliriz haklısın aslında gücleniyoruz böyle böyle teşekkür ederim canım benimHiç canınızı sıkmayın. İnsan korktuğu şeylerin tek tek üstesinden geliyor. Allahtan bir güç geliyor yani öyle diyeyim:) Ben her zaman benden çok acı çekenleri düşünüyorum. Mesela eşim testis kanseri oldu 8 sene önce. Kemoterapilerde çok acı çekti ama şimdi çok iyi maşallah. Sanki hiç o günleri yaşamadık gibiyiz. O yüzden Allah dermansız dert vermesin diyorum. Herşey biz insanlar için
Ben bu arada İzmir irenbede Ümit hanımın hastasıyım,şehir dışından geliyorum.Var mi hastası olan benden başka?
Balıkesir’de yaşıyorum,beni takip eden doktorum Balıkesir’de.3 aydır vitaminler falan kullandım.Sonra irenbeye Ümit hanıma yönlendirdi.Bende ırenbe de tedavi planlıyorum. Bugün ümit hanımla görüştüm. 2 aylık takviye vitaminlerle destek dedi. Hangi ilde ikamet ediyorsunuz siz. Bende il dışından gideceğim
2 saat ama hiç risk almayalım dedik,1 gece kalacağızCanım döneceğiniz mesafe kaç saat ve doktoruna sordun mu hiç fikrini?
7 yumurta toplanmıştı.Ertesi gün arayıp 6 sı döllendi dediler.Yarın bakalım ne olacak merakla bekliyoruzEn iyisi hemde rahat eder için kaç yumurta toplanmıştı sizden
Balıkesir’de yaşıyorum,beni takip eden doktorum Balıkesir’de.3 aydır vitaminler falan kullandım.Sonra irenbeye Ümit hanıma yönlendirdi.
Ertan Adalı ya gidiyorum,bende de amh düşüklüğü çıktı.Yumurta takibimi,vitaminleri hepsini Ertan bey yaptı.Hazır olunca da tüp bebek merkeziyle konuştuBende balıkesir deyim
Insallah hersey yolunda gider. Balikesir de alaattin bey e mi gidiyordunuz Üniversite mi. Ben amh düşüklüğü sebebiyle burada hic denemeden tüp bebek merkezi araştırdım.
Size de tavsiye ederim,çünkü sık görüştük.Her adet döneminde gittik.Kimi zaman kist çıktı kimi zaman fsh yükseldi.Bütün takiplerim oldu.Şükür sonunda istenen değerler çıktı.İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızErtan Adalı ya gidiyorum,bende de amh düşüklüğü çıktı.Yumurta takibimi,vitaminleri hepsini Ertan bey yaptı.Hazır olunca da tüp bebek merkeziyle konuştu
Size de tavsiye ederim,çünkü sık görüştük.Her adet döneminde gittik.Kimi zaman kist çıktı kimi zaman fsh yükseldi.Bütün takiplerim oldu.Şükür sonunda istenen değerler çıktı.İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Her şeyimi Ertan bey yaptı.Adetliyken gittim.Almam gereken iğneleri söyledi.Kullanmaya başladım.Yumurta takibimi yaptı.Hazır olunca merkezi aradı.Saat ve gün aldı.O saate göre çatlatma iğnesi oldum.Sonra pazartesi irenbeye gittik.Ümit hanımla tanıştık.Sonra verdikleri saatte yumurtaları aldılar.Yumurtaların durumuna göre arayacağız dediler.Yarın da transferTakipleri ertan adalı yapip opu ve transfer icin mi irenbeye gittiniz yoksa adetin 2. Gününden itibaren bütün takipleri ırenbe mi yaptı. Çok soruyorum kusura bakmayin bende arastirma içerisindeyim. Ertan adalı klinikle görüştüm dış merkeze gönderince iki taraflı zor mu olir acaba diye düşündüm. Aslinda kafam inanılmaz karışık
Yarın transferim var kızlar,önerisi olan var mı?şehir dışından geliyorum,bir gece otelde kalmalı mıyım?İnşallah hepimizin yüzü Güler bu süreçte
Otelden yer ayırdık ücreti de ödedikCanım bende il dışından geliyorum.. 4 saatlik bir yol Dr transferden sonra 1 gece ücretsiz hastanede bırakacak.. Ertesi gün taburcu olacağım. Sende rica da bulun hiç yerinden oynama bence..
Otelden yer ayırdık ücreti de ödedikhiç aklıma gelmedi hastanede kalmak neyse artık en azından kalacak düzgün yer bulabildik
Sizin için dua edicemCanım aslında benim de 5cm üstü değildi ama çok uzun zamandır olduğundan çok yapışıklık yapmıştı ağrı sancı vs çoktu dayanamadım artık yaptırdım sonuçlarını göze alarak. Ama çok çabuk tekrarladı maalesef. Opu yapıldı 16 yumurtam toplandı bakalım haber bekliyoruz. Önceki tedavimde 3. Günü zor görmüştü ve orta kalite bir embriyo transfer edilmişti. Bu kez 5. Günü görebilir kaliteli olur inşallah. Dua edelim hepimiz birbirimize süreç zor ve maddi manevi çok yıpratıcı gerçekten . Transfer haberi netleşince yazarım inşallah hayırlı haberler alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?