2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Durumumuz çok benziyor. Sadece benimki ameliyatlık değil sanırım. 5 cm nin altında. Ama aynı sizin gibi benim de. İlk transfer başarısız sizde opu yapıldı mı peki? Transferiniz ne zaman?
Canım aslında benim de 5cm üstü değildi ama çok uzun zamandır olduğundan çok yapışıklık yapmıştı ağrı sancı vs çoktu dayanamadım artık yaptırdım sonuçlarını göze alarak. Ama çok çabuk tekrarladı maalesef. Opu yapıldı 16 yumurtam toplandı bakalım haber bekliyoruz. Önceki tedavimde 3. Günü zor görmüştü ve orta kalite bir embriyo transfer edilmişti. Bu kez 5. Günü görebilir kaliteli olur inşallah. Dua edelim hepimiz birbirimize süreç zor ve maddi manevi çok yıpratıcı gerçekten . Transfer haberi netleşince yazarım inşallah hayırlı haberler alırım

Allahım şifa versin hepimize sağlığımız en önemli şey. Umarım basarırız üstesinden gelebiliriz haklısın aslında gücleniyoruz böyle böyle teşekkür ederim canım benim

Ben bu arada İzmir irenbede Ümit hanımın hastasıyım,şehir dışından geliyorum.Var mi hastası olan benden başka?

Bende ırenbe de tedavi planlıyorum. Bugün ümit hanımla görüştüm. 2 aylık takviye vitaminlerle destek dedi. Hangi ilde ikamet ediyorsunuz siz. Bende il dışından gideceğim

Bende ırenbe de tedavi planlıyorum. Bugün ümit hanımla görüştüm. 2 aylık takviye vitaminlerle destek dedi. Hangi ilde ikamet ediyorsunuz siz. Bende il dışından gideceğim
Balıkesir’de yaşıyorum,beni takip eden doktorum Balıkesir’de.3 aydır vitaminler falan kullandım.Sonra irenbeye Ümit hanıma yönlendirdi.

Balıkesir’de yaşıyorum,beni takip eden doktorum Balıkesir’de.3 aydır vitaminler falan kullandım.Sonra irenbeye Ümit hanıma yönlendirdi.

Bende balıkesir deyim
Insallah hersey yolunda gider. Balikesir de alaattin bey e mi gidiyordunuz Üniversite mi. Ben amh düşüklüğü sebebiyle burada hic denemeden tüp bebek merkezi araştırdım.

Bende balıkesir deyim
Insallah hersey yolunda gider. Balikesir de alaattin bey e mi gidiyordunuz Üniversite mi. Ben amh düşüklüğü sebebiyle burada hic denemeden tüp bebek merkezi araştırdım.
Ertan Adalı ya gidiyorum,bende de amh düşüklüğü çıktı.Yumurta takibimi,vitaminleri hepsini Ertan bey yaptı.Hazır olunca da tüp bebek merkeziyle konuştu

Ertan Adalı ya gidiyorum,bende de amh düşüklüğü çıktı.Yumurta takibimi,vitaminleri hepsini Ertan bey yaptı.Hazır olunca da tüp bebek merkeziyle konuştu
Size de tavsiye ederim,çünkü sık görüştük.Her adet döneminde gittik.Kimi zaman kist çıktı kimi zaman fsh yükseldi.Bütün takiplerim oldu.Şükür sonunda istenen değerler çıktı.İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Takipleri ertan adalı yapip opu ve transfer icin mi irenbeye gittiniz yoksa adetin 2. Gününden itibaren bütün takipleri ırenbe mi yaptı. Çok soruyorum kusura bakmayin bende arastirma içerisindeyim. Ertan adalı klinikle görüştüm dış merkeze gönderince iki taraflı zor mu olir acaba diye düşündüm. Aslinda kafam inanılmaz karışık

Her şeyimi Ertan bey yaptı.Adetliyken gittim.Almam gereken iğneleri söyledi.Kullanmaya başladım.Yumurta takibimi yaptı.Hazır olunca merkezi aradı.Saat ve gün aldı.O saate göre çatlatma iğnesi oldum.Sonra pazartesi irenbeye gittik.Ümit hanımla tanıştık.Sonra verdikleri saatte yumurtaları aldılar.Yumurtaların durumuna göre arayacağız dediler.Yarın da transferne istersen sorabilirsin hiç önemli değil

Yarın transferim var kızlar,önerisi olan var mı?şehir dışından geliyorum,bir gece otelde kalmalı mıyım?İnşallah hepimizin yüzü Güler bu süreçte

Canım bende il dışından geliyorum.. 4 saatlik bir yol Dr transferden sonra 1 gece ücretsiz hastanede bırakacak.. Ertesi gün taburcu olacağım. Sende rica da bulun hiç yerinden oynama bence..

Canım bende il dışından geliyorum.. 4 saatlik bir yol Dr transferden sonra 1 gece ücretsiz hastanede bırakacak.. Ertesi gün taburcu olacağım. Sende rica da bulun hiç yerinden oynama bence..
Otelden yer ayırdık ücreti de ödedikhiç aklıma gelmedi hastanede kalmak neyse artık en azından kalacak düzgün yer bulabildik

Otelden yer ayırdık ücreti de ödedikhiç aklıma gelmedi hastanede kalmak neyse artık en azından kalacak düzgün yer bulabildik

Otel daha rahat olabilir belki hastane odasından. mutlu olun mutluluk hormonu bırakın sarsın sizi. Bugün sizin gününüz hersey gönlünüzce olsun insallah. Acabalı düşünceler uzak olmalı

Sizin için dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…