- 9 Ekim 2020
- 5.742
- 7.687
- 148
Bende de çok akıntı oldu .yumurtlama günüde lekelenme brz kasık ağrısı oldu.brz farklıydı diğer aylara göreBende 30 u gösteriyor ama bazen 2 gün erken bazen geç oluyor. Hanımlar şey sorcam hani geçen ay ilaç yedik bu ay boş aydı ya. Bu ay ki yumurtlamanızda farklılık oldu mu ?bende daha fazla sıvı, vücut belirtisi vs oldu da normal demi bu durum ?
Ay hadi hayrlı olsunnn bebemmmDoktor sıkıntı olmaz o zamana kadar düzelir dedi Rahmi hazırlamaya başladık allahtan başka bişey çıkmazsa 14 Aralık transfer günümPlutonMerkez
Estrofem , coraspin ve folbiol verdi canım daha önce de vermişti bunları zatenAy hadi hayrlı olsunnn bebemmmsevindm.inşlhh sıkıntısız ilerler bende yrn olursam regl cmt drla görüşçem.bu arada ne ilaçlar verdi yazssana mrk ettim
Aynen aynı şeyler oldu. Umutlanmıştım belki bir süpriz olur diye amaBende de çok akıntı oldu .yumurtlama günüde lekelenme brz kasık ağrısı oldu.brz farklıydı diğer aylara göre
bunlar hapEstrofem , coraspin ve folbiol verdi canım daha önce de vermişti bunları zatenİnşallah sıkıntısız ilerlesin hayırlısıyla hepimizin
Kıamam yaaa üzülme ben de senelerce hep süprizmi olur acaba die kendimi üzdüm hep.cakti ne zamn ise ozamn gelecek moral bozma.aralık ayı annişi olcan senAynen aynı şeyler oldu. Umutlanmıştım belki bir süpriz olur diye amamalesef.
Benim hoca iğneyi transferden sonra veriyor transfere 5 gün kalana kadar bu ilaçları kullanacaksın sonra gelince konuşuruz dedibunlar hapiğne verenler niçin veriyor acaba
Bende dun transfer oldumsüprizi pek haketmiyorda bakalm.benm regl 2gün kaldı.senin aralıgın ilk haftasıydı demi regl.sen ben kofi biri daha vrdı sanki sema ydı sanırım biz aralık ayı annişleri
Amincnmm ..ay transferin oldu demek çok sevindm inşlh güzel haberleride verirsinnnBende dun transfer oldumsevindim canim buzlarin erimesine inslalah simdiden sonra daha da siki siki baglanirsiniz birnirinize Rabbim hayirli evlilik hayirli evlat versin inslalah
Cok sükür oldu canim guzeldi guzel gecti sikisma vs de rahattim zorlamadi beni cok şükürAmincnmm ..ay transferin oldu demek çok sevindm inşlh güzel haberleride verirsinnnnasıldı kolay oldumu transfer
hadi güzel gelsin devamı inş.iğne ilaç vs ne verdi cnm .taksit taksit soruyorumCok sükür oldu canim guzeldi guzel gecti sikisma vs de rahattim zorlamadi beni cok şükür
Adetle estrofem corasprin vardi transfere 5 gun kala da prolutex igne gunde 2 kez gobekten prednol diye bi ilac tetradox diye i ilac basladik onlari sadece 5 gun kullandim suan devam eden gunde 2 ignem corasprin estrofemhadi güzel gelsin devamı inş.iğne ilaç vs ne verdi cnm .taksit taksit soruyorum
ağrı yapıyormu bu iğneler.yan etkileri oldumu hiç?Adetle estrofem corasprin vardi transfere 5 gun kala da prolutex igne gunde 2 kez gobekten prednol diye bi ilac tetradox diye i ilac basladik onlari sadece 5 gun kullandim suan devam eden gunde 2 ignem corasprin estrofem
Yok canim gunde 2 kez vuruluyorum gonal f gibi düşün biraz daha yagli.. ama oyle yakma sisme olmiyo az morardi amaağrı yapıyormu bu iğneler.yan etkileri oldumu hiç?
başka sorum yokYok canim gunde 2 kez vuruluyorum gonal f gibi düşün biraz daha yagli.. ama oyle yakma sisme olmiyo az morardi amayan etkisini suan hissetmedim bakalim
Ne olacak canim istediğini sorabilirsin burda bunun icin varizbaşka sorum yoktşkürler bebeğimm test gününe kdr seni rahat bırakçam
evt valla hiçbirtürlü vakit geçmiyor kiNe olacak canim istediğini sorabilirsin burda bunun icin varizelimde telefon uzaniyorum bende vakit gecmiyo
Amin amim imslalah da ben pazartesi is basi yapicam 2 günlük rapor aldim sadece anaokulu ogrermeniyim malesef bize tatil olmadi simdi gorumcem var sagolsun herseyimi o yapiyor bi 2 3 hafta kalacakevt valla hiçbirtürlü vakit geçmiyor kihergün birbirine benziyor bu virüs yüzünden eşimizden dostumuzdan uzak evlere kapandık zaten.sende bol bol dizi film izle artık zoru bitti tatlı günler seninle olsun artık
maalesef neye göre kime göre yasaklar uygulanıyor anlamış değilim bu ülkede.en azından yanında birinin olması iyiAmin amim imslalah da ben pazartesi is basi yapicam 2 günlük rapor aldim sadece anaokulu ogrermeniyim malesef bize tatil olmadi simdi gorumcem var sagolsun herseyimi o yapiyor bi 2 3 hafta kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?