2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Bende de çok akıntı oldu .yumurtlama günüde lekelenme brz kasık ağrısı oldu.brz farklıydı diğer aylara göre

Ay hadi hayrlı olsunnn bebemmmsevindm.inşlhh sıkıntısız ilerler bende yrn olursam regl cmt drla görüşçem.bu arada ne ilaçlar verdi yazssana mrk ettim
Estrofem , coraspin ve folbiol verdi canım daha önce de vermişti bunları zaten İnşallah sıkıntısız ilerlesin hayırlısıyla hepimizin

Aynen aynı şeyler oldu. Umutlanmıştım belki bir süpriz olur diye ama malesef.
Kıamam yaaa üzülme ben de senelerce hep süprizmi olur acaba die kendimi üzdüm hep.cakti ne zamn ise ozamn gelecek moral bozma.aralık ayı annişi olcan sen

Kızlar meraba benim bu ay yeniden yumurta toplama sürecim başlıyor.Benim merak ettiğim bir konu vardı size sormak istedim. Ben şehir dışından İstanbula gidiyorum tedavi için. geçen ay havuz yapıldığı için 1 ay kalmam gerekti istanbul da ve izin konusu sıkıntı biraz. acaba en azından ilk muayeneyi ve kan testini bulunduğum şehirde yaptırıp merkeze göndersem oluyor mu. Gittiğim tüp bebek merkezinde kan sonuçları 1 saate çıkıyor ve doktor ilaç dozunu ayarlıyor ama burda kan sonucu ertesi gün çıkarsa nasıl olur. Var mı aranızda başka şehirde tedavi gören acaba nasıl oluyor uzaktan bu süreç

süprizi pek haketmiyorda bakalm.benm regl 2gün kaldı.senin aralıgın ilk haftasıydı demi regl.sen ben kofi biri daha vrdı sanki sema ydı sanırım biz aralık ayı annişleri
Bende dun transfer oldumsevindim canim buzlarin erimesine inslalah simdiden sonra daha da siki siki baglanirsiniz birnirinize Rabbim hayirli evlilik hayirli evlat versin inslalah

Bende dun transfer oldumsevindim canim buzlarin erimesine inslalah simdiden sonra daha da siki siki baglanirsiniz birnirinize Rabbim hayirli evlilik hayirli evlat versin inslalah
Amincnmm ..ay transferin oldu demek çok sevindm inşlh güzel haberleride verirsinnnnasıldı kolay oldumu transfer

hadi güzel gelsin devamı inş.iğne ilaç vs ne verdi cnm .taksit taksit soruyorum
Adetle estrofem corasprin vardi transfere 5 gun kala da prolutex igne gunde 2 kez gobekten prednol diye bi ilac tetradox diye i ilac basladik onlari sadece 5 gun kullandim suan devam eden gunde 2 ignem corasprin estrofem

Ne olacak canim istediğini sorabilirsin burda bunun icin varizelimde telefon uzaniyorum bende vakit gecmiyo
evt valla hiçbirtürlü vakit geçmiyor kihergün birbirine benziyor bu virüs yüzünden eşimizden dostumuzdan uzak evlere kapandık zaten.sende bol bol dizi film izle artık zoru bitti tatlı günler seninle olsun artık

Amin amim imslalah da ben pazartesi is basi yapicam 2 günlük rapor aldim sadece anaokulu ogrermeniyim malesef bize tatil olmadi simdi gorumcem var sagolsun herseyimi o yapiyor bi 2 3 hafta kalacak

Amin amim imslalah da ben pazartesi is basi yapicam 2 günlük rapor aldim sadece anaokulu ogrermeniyim malesef bize tatil olmadi simdi gorumcem var sagolsun herseyimi o yapiyor bi 2 3 hafta kalacak
maalesef neye göre kime göre yasaklar uygulanıyor anlamış değilim bu ülkede.en azından yanında birinin olması iyicanm birde şey sorcam ben suan regl oldum merkezi aradım transfer için tedaviye başlıcam die randevu istedim bana regl baslangıcından 5.ve 6.günleri tedavi baslıyr diip ona göre randevu verdi yani regl bittikten snra senınde ölemi oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…