- 9 Ekim 2020
- 5.742
- 7.687
- 148
İnşallah hiçbirşey olmaz eskisinden daha da birbirinize bağlanırsınızbu süreçte olur böyle şeyler. Buzlarda tamamen yok olur süpriz yap adama özlemiştir. Bir ay diyorsun
Bende beklemedeyim daha adet olmadım haftaya giderim herhalde. Sen benden 10 gün kadar çnde gidiyordun ya ondan merak ettim
Adet oldum bende inşallah yarın gidicem hastaneye rahim hazırlığına başlıyczTşk ederim semoşuminşallah rabbim yüzümüzü güldürsün sen ne durumdasın nasıl gidiyor
Evet evet o biri de bendim inşallah Aralık anneleri olucazsüprizi pek haketmiyorda bakalm.benm regl 2gün kaldı.senin aralıgın ilk haftasıydı demi regl.sen ben kofi biri daha vrdı sanki sema ydı sanırım biz aralık ayı annişleri
İnşallaah canım benim çok teşekkür ederiim insallah devamı gelirCanim simdi okudum..masallahh..allahimm..saglicaklada kucagina almayi nasip etsin..kuzusum..cok sevindim..degerlerin insallahh.artarak devam eder..
İnşlh ertelenmek zorunda kalmaz.ama olsun sağlık olsunda er yada geç yumoşuna kavuşursunTşk ederim semoşuminşallah rabbim yüzümüzü güldürsün sen ne durumdasın nasıl gidiyor
Adet oldum bende inşallah yarın gidicem hastaneye rahim hazırlığına başlıyczama tshım çok düşük çıkıyor erteleyebilir gibi doktor yarın belli olacak akıbetim
Aynen bende sema diye hatırlıyorum. Olsun rabbim hayırlısını nasip etsin .bende yakındır işte adet olcam bakalımsüprizi pek haketmiyorda bakalm.benm regl 2gün kaldı.senin aralıgın ilk haftasıydı demi regl.sen ben kofi biri daha vrdı sanki sema ydı sanırım biz aralık ayı annişleri
Ay inşallah engel olmaz dört gözle bekledim bugünüİnşlh ertelenmek zorunda kalmaz.ama olsun sağlık olsunda er yada geç yumoşuna kavuşursunyrn yaz mutlaka listenin ilk sırası sende
ard arda zaten regl zamanımızAynen bende sema diye hatırlıyorum. Olsun rabbim hayırlısını nasip etsin .bende yakındır işte adet olcam bakalım
İlaç vermediği daha iyi vücunun doğal şekilde düzeltebileceğini söylemiş.zaten transfer öncesi bir dünya ilaç var.vücudun da fazla yıpranmaması lazım.inşlh yrn güzel haber verirsn cnmcımAy inşallah engel olmaz dört gözle bekledim bugünübide ilaçta vermiyor yükselsin diye kendi kendine yükselevek değerin diyor
Öyle de işte bu defa bebişime kavuşmam yine ertelenebilir ve bu durum beni çok üzerİlaç vermediği daha iyi vücunun doğal şekilde düzeltebileceğini söylemiş.zaten transfer öncesi bir dünya ilaç var.vücudun da fazla yıpranmaması lazım.inşlh yrn güzel haber verirsn cnmcım
Üzülme kuzum sağlığın daha önemli sen sağlıklı olasın ki bebişin karnında rahat büyüsün üzülmek yokkkkÖyle de işte bu defa bebişime kavuşmam yine ertelenebilir ve bu durum beni çok üzerhayırlısı olsun artık haber edicem inşallah
Sizde adet olun da gelin peşimden birlikte beklememiz lazım benim canım çok sıkılır yoksaÜzülme kuzum sağlığın daha önemli sen sağlıklı olasın ki bebişin karnında rahat büyüsün üzülmek yokkkkinşlh yinede istediğin şekilde olsun.yarın ola hayrola
Ahaha aynen test günü saymak var daha oy anam oySizde adet olun da gelin peşimden birlikte beklememiz lazım benim canım çok sıkılır yoksaAghA PlutonMerkez
Ooo çok iyi bekliyorum hadi bakalımAhaha aynen test günü saymak var daha oy anam oybenm leke geldi 2güne yetişirim sana
Ahaha aynen test günü saymak var daha oy anam oybenm leke geldi 2güne yetişirim sana
İnşlh ertelenmek zorunda kalmaz.ama olsun sağlık olsunda er yada geç yumoşuna kavuşursunyrn yaz mutlaka listenin ilk sırası sende
Ertelense bile olması gereken vakit o zamanmış canımÖyle de işte bu defa bebişime kavuşmam yine ertelenebilir ve bu durum beni çok üzerhayırlısı olsun artık haber edicem inşallah
Ben bu ay adeti kontrol altına alacak bir ilaç kullandım hiç yumurtlama belirtisi yaşamadım bilmiyorum ki normaldir heraldeBende 30 u gösteriyor ama bazen 2 gün erken bazen geç oluyor. Hanımlar şey sorcam hani geçen ay ilaç yedik bu ay boş aydı ya. Bu ay ki yumurtlamanızda farklılık oldu mu ?bende daha fazla sıvı, vücut belirtisi vs oldu da normal demi bu durum ?
Hormon tahlillerine hep bakıyorlar ya orda çıkmıştı bişey olsa sana söylenirdi ekstra baktırman gereken bişey değil canımSemaknc TSH testini ne zaman yaptılar ? hastane yapıyor değil mi? Yani sen kendin yaptırmadın.
Doktor sıkıntı olmaz o zamana kadar düzelir dedi Rahmi hazırlamaya başladık allahtan başka bişey çıkmazsa 14 Aralık transfer günümErtelense bile olması gereken vakit o zamanmış canımolumsuz düşünme boşver. Elimizde olan ve düzeltebileceğimiz şeyler değil malesef.hormon bu bi bakıyorsun tavan bi bakıyorsun taban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?