İnşallah her şey gönlünce olur8 gün bu sefer 2 yumurtam hala sağlamheyecandan içim pır pır akşam çatlatma iğnem olacakcumartesi sabah opu inşallah biri benim yavrum olur hayırlısıyla dua edin kızlar
İnşallah her şey gönlünce olurbenimde yarın sabah opu
8 gün bu sefer 2 yumurtam hala sağlamheyecandan içim pır pır akşam çatlatma iğnem olacakcumartesi sabah opu inşallah biri benim yavrum olur hayırlısıyla dua edin kızlar
Allah yardımcınız olsun kızlar umarım herşey cok cok yolunda gider güzel yumurtalar toplanır.İnşallah her şey gönlünce olurbenimde yarın sabah opu
İnşallah canım çok teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun kızlar umarım herşey cok cok yolunda gider güzel yumurtalar toplanır.
Bende ırenbe de tedavi planlıyorum. Bugün ümit hanımla görüştüm. 2 aylık takviye vitaminlerle destek dedi. Hangi ilde ikamet ediyorsunuz siz. Bende il dışından gideceğim
Ah benimde cumartesi opu işlemi var 4 yumurtam oluşmuş ama ikisi 14 ml daha tam büyümemiş belki büyür dedi doktor diğer ikisi büyük ama inşallah güzel olur8 gün bu sefer 2 yumurtam hala sağlamheyecandan içim pır pır akşam çatlatma iğnem olacakcumartesi sabah opu inşallah biri benim yavrum olur hayırlısıyla dua edin kızlar
İnşallah canım ya ne güzel söylüyorsun vallahi bakalım neler olacak senin çatlama iğnen ve opu saat kaçta olacakİçin kıpır kıpır dimi o yumoşları kucağımıza sağlıklı bebekler için alırız inşallah
Canım benim zor şeyler yaşamışsın ben 2 yıldır deniyorum hiç gebelik yaşamadım onun için yardımcı olamıyorum inşallah bir daha ki gebeliğin böyle olmaz kucağına alırsınMerhaba arkadaşlar. Ben bu kadınlar kulübüne yeni üye oldum. 9 senelik evliyim. Yeni evliyken 2 kere kimyasal gebelik geçirdim. Sonra 5 seneye kadar hamile kalamadım. 2017 yılında hamile kaldım eşimle ağladık sevindik ancak sevincimiz uzun sürmedi 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum. Ardından yine 2 kere kimyasal gebelik geçirdim. 2019 yılında hamile kaldım o da dış gebelikle sonuçlandı sol tüpümü aldılar. 6 ay korundum kendimi toparladım. Yine ardı ardına 3 kere kimyasal gebelik geçirdim. Sonra genetik testler sonucu mthfr 677 c homozigot protein s düşük bu sefer hamile kalırsan kan sulandırıcı kullanıcaksın dedi. Rahim filmi çektirdim rahim şekli bozukluğu var biraz dedi doktor histeroskopi yapalım dedi şubatda histeroskopi oldum bir kere kendin dene dedi hamile kalırsan iğne kullanırsın dedi ve mayıs ayında hamile kaldım gebelik testinden sonra günlük oksapar iğne vuruldum coraspin,duphaston, folik asit ilaçlar içtim kanamadan dolayı hastaneye gittim tam 9 hafta 4 günlükken yine kalbi durmuş daha yeni durmuş dedi dr.Yine kürtaj. Artık tüp bebek deneyelim dedik pgt lı önerde dr. Başka doktorlarla görüştük 2 si pgt lı önerdi. Bir doktor pgt ye gerek yok dedi kromosom testi ikimizinde temiz olduğu için rahmin şekli bozukluğundanda ve pıhtılaşmadan durmuş olabilir tüp bebek yapalım 2 sini transfer ederiz birinin kalbi durursa birinin yaşama ihtimali var rahminin şurasına yerleştiririz diye gösterdi transferle birlikte ilaçlara başlarız dedi. Şimdi transfer aşamasındayım iyi kaliteli 11 embriyo donduruldu ama yinede korkuyorum bir şey olursa diye. Lütfen bana moral olacak bir şeyler yazın benim gibi ardı ardına bebeğini kaybettikten sonra sağ salim doğurup kucağına alan var mı. Çok korkuyorum artık ne yapacağımı bilemiyorum. Lütfen bildiklerinizi benimle paylaşın, bir az uzun oldu hakkınızı helal edin.
Bu akşam 11 buçukta iğnem cumartesi 9 buçuk opu. 34 saatte alıcak yumurta az riske atmayalım erken alalım dediİnşallah canım ya ne güzel söylüyorsun vallahi bakalım neler olacak senin çatlama iğnen ve opu saat kaçta olacak
Güzel haberlerini bekliyorum canımBenimde 00:40 da iğnem 10 da burda olun dedi bakalım sanırım 10 buçukta toplanır
Bende inşallah senin bekliyorum canım hemen hemen durumumuz aynı az yumurta çok duaGüzel haberlerini bekliyorum canım
Ayyyy güzel haberler bekliyoruz hadi bakalım çok heyecanlııııKızlar transferim oldu dualarınıza ihtiyacım var☺
Bende inşallah senin bekliyorum canım hemen hemen durumumuz aynı az yumurta çok dua☺
Allahım hayırla tuttuğu haberini vermeyi nasip etsin canım ya cok sevindim. Zor muydu anestezi yapıyorlar mı nasıl oluyor tam hani anestezisiz olsa insan çekilir kıpırdar diye çekiniyorum ben amaKızlar transferim oldu dualarınıza ihtiyacım var☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?