Banada reglin 4. Gününe yani yarına randevu verdilermaalesef neye göre kime göre yasaklar uygulanıyor anlamış değilim bu ülkede.en azından yanında birinin olması iyicanm birde şey sorcam ben suan regl oldum merkezi aradım transfer için tedaviye başlıcam die randevu istedim bana regl baslangıcından 5.ve 6.günleri tedavi baslıyr diip ona göre randevu verdi yani regl bittikten snra senınde ölemi oldu?
Aynen bu yasaklar neye kime gore bende bilmiyorum hayirlisi insallah ne diyelimm cok sukur gorumcem var simdi herseyi yapiyomaalesef neye göre kime göre yasaklar uygulanıyor anlamış değilim bu ülkede.en azından yanında birinin olması iyicanm birde şey sorcam ben suan regl oldum merkezi aradım transfer için tedaviye başlıcam die randevu istedim bana regl baslangıcından 5.ve 6.günleri tedavi baslıyr diip ona göre randevu verdi yani regl bittikten snra senınde ölemi oldu?
Banada reglin 4. Gününe yani yarına randevu verdilerAynen bu yasaklar neye kime gore bende bilmiyorum hayirlisi insallah ne diyelimm cok sukur gorumcem var simdi herseyi yapiyocanim aslinda adetin 2.yada 3.gunu baslaniyor transfer hazırlıklarına ben 3.gunu baslamistim 2.gunu hafta sonuna geldi diye..
Sende aret hocadaydın demi.regl iken kontrol tapılıo die herkes sölüyor bana regl bittikten snra randevu veriliyr ve dr 5-6.gün bakıyor denildiBanada reglin 4. Gününe yani yarına randevu verdiler
Belkide her doktor farkli olabilir genel burda 2 3. Gun ama seni gibi adet bitimiyle baslayan da cokBanada reglin 4. Gününe yani yarına randevu verdiler
Alla alla bende öle bekliyordum ama 6.güne randevu verdiler dr 5-6.gün bakıyormuş.her dr kafasına göre bilemedim
regl bitimi başlayan da çoksa sıkıntı yokBelkide her doktor farkli olabilir genel burda 2 3. Gun ama seni gibi adet bitimiyle baslayan da cok
Kesinlikle haklisin canim ama sanmiyorim bi hata yapacaklarini sonucta kac kisiyle çalışıyorlar bilmiyorum ki istersen tekrar ara sorregl bitimi başlayan da çoksa sıkıntı yokbenm için hiç önemli değil kaçncı gün başladığı randevu veren kadının ihmalkarlığı olmasın die iyice öğrenmeye çalısıyrm.1ay daha boş yere beklemek istemiyorum.işimi gücümü bıraktım bu süreç için.cidden psikolojik olarak çok zor.oldumu olacakmı,olsa sürecek mi,vsvs kötü şeyler yaşama korkusu insanı geriyor
Bi skntı çıkmaz umarım aramıcam daha.bi sorun olursa randevu verenleri orda dövebilirimKesinlikle haklisin canim ama sanmiyorim bi hata yapacaklarini sonucta kac kisiyle çalışıyorlar bilmiyorum ki istersen tekrar ara sor
Evet canım aret hocaya gidiyorum bende regl olduğumda aradim 4. Güne randevu verdiler senin içinde sorun olacağını zannetmiyorum bakilmiyo olsa zaten randevu vermezlerSende aret hocadaydın demi.regl iken kontrol tapılıo die herkes sölüyor bana regl bittikten snra randevu veriliyr ve dr 5-6.gün bakıyor denildi
Aynen haklısın.barcelona ya transferim olacak sanki bu nokta kdr bebeler ağzımıza tükürdüler terbiye ettiler biziEvet canım aret hocaya gidiyorum bende regl olduğumda aradim 4. Güne randevu verdiler senin içinde sorun olacağını zannetmiyorum bakilmiyo olsa zaten randevu vermezler
Hahaha ay valla sesli güldümAynen haklısın.barcelona ya transferim olacak sanki bu nokta kdr bebeler ağzımıza tükürdüler terbiye ettiler bizi
Hahaha ay valla sesli güldüm
çok haklısın canım ya hayırlısı olsun bakalım
Ne kadar tutuyor tüp bebek ucreti ,lütfen beni bilgilendirinSizin morfoloji şükür etki etmems ne güzel. Microchip ile mi sperm seçimi yapıldı değişik yöntemler kullanıldı mı senin düşük oluyo ya bağışıklık serumu felan kullandn mı bi Histeroskopi ile rahim Yıkama yaptrcam ben sana yapıldı mı. Bende canm 2 tüp bebekten sonra maddi gücümüz kalmadı. Bilysn 2. Tüp bebeği kayseri acıbademde gökalp hoca ile yaptk tutmadı. Ben artık tutacağına olan inancımı kaybettim. Kayseride herşey mükemmel 5. Gün embryolarydi çift embryo transfer edildi kalitesi de iyi dedi doktor tek sorunumuz morofloji sıfır biliyorsun canm başka sorunumuz yok ama tutmuyor olmuyor o yüzden tekrar denesem de kocaman bi negatif yoruldum artk
Yerden yere değişiyor tüp bebek merkezlerini arayp bilgi alablrsnz. Bizim ilaçlarla beraber 15 bini bulmuştu sanrmNe kadar tutuyor tüp bebek ucreti ,lütfen beni bilgilendirin
morfoloji nedir :) googla aradim net birsey cikmadiSizin morfoloji şükür etki etmems ne güzel. Microchip ile mi sperm seçimi yapıldı değişik yöntemler kullanıldı mı senin düşük oluyo ya bağışıklık serumu felan kullandn mı bi Histeroskopi ile rahim Yıkama yaptrcam ben sana yapıldı mı. Bende canm 2 tüp bebekten sonra maddi gücümüz kalmadı. Bilysn 2. Tüp bebeği kayseri acıbademde gökalp hoca ile yaptk tutmadı. Ben artık tutacağına olan inancımı kaybettim. Kayseride herşey mükemmel 5. Gün embryolarydi çift embryo transfer edildi kalitesi de iyi dedi doktor tek sorunumuz morofloji sıfır biliyorsun canm başka sorunumuz yok ama tutmuyor olmuyor o yüzden tekrar denesem de kocaman bi negatif yoruldum artk
Sekil bozukluğu demek. Spermlern kuyruk gövde yada baş kısmı büyük yada küçük oluyo. Doktor etkilemez diyo gebeliği. Sperm kalitesi önemli diyormorfoloji nedir :) googla aradim net birsey cikmadi
bilgilendirme icin cok sagol. sana bu yolda bol sans diliyorumSekil bozukluğu demek. Spermlern kuyruk gövde yada baş kısmı büyük yada küçük oluyo. Doktor etkilemez diyo gebeliği. Sperm kalitesi önemli diyor
Çok teşekkürler çok saolun:)bilgilendirme icin cok sagol. sana bu yolda bol sans diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?