2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Evt dr larda bunu riske etmiyorlar dediğin gibi terslik ne zamn gelir belli olmuyor transfer ne zamn senin bişe dedimi dr
Yok birşey demedi 12sine randevu verdi de ctesi yasak var nasıl gitcem bilmiyorum taaa kartal tarafından florya ya

Yok birşey demedi 12sine randevu verdi de ctesi yasak var nasıl gitcem bilmiyorum taaa kartal tarafından florya ya
Yani mazeretli olduğunuz için yasak sizi etkilemez.ama bayada uzaktasınız gerçi trafik vs olmaz arabanz varsa rahatca gelirsnz bu tarafa.12sinde kontrolun ozamn ay hepimz peş peşe heyecan verici

eet ya opular arasında 3 5 gün vardı ama transfer zamanı açık kapanıyor gibi hastane gelen randevu mesajını gösterin polise gelin dedi ama ne kadar güvenilir bilemedim polsie sormak gerek ama 155 i de meşgul etmek istemiyorum

Bir polis olarak ben cevaplayayım o zaman hiç bir sıkıntı yaşamazsınız randevu mesajını gösterin

Aynen umarım öyle olur yrn saat 5te randevum görüşeyim hemn yazarım.snra beraber bekleriz artık heyecanlı günleri kader arkadaşlarım benm
Cuma da benim kontrolüm var heralde ekstra ilaçlar verecek yine

bebem ben sordum mrk etme sorun olmazmıs) gidebilirsiniz 155 e gerek yok

Polisi yerde ararken forumda buldum çok iyi oldu okeydir valla benim kontrolüm 12 sinde olması çok iyi oldu Marmarayla git gel işkence sabah 7 de kalabalık oluyor zaten ama 11 den sonra eşim 2 hafta evde oh mis

Tahlil falan yaptıran olursa da söyleyin bana şimdiye kadar hiç tahlil yapılmadı gerek görmemişler

Polisi yerde ararken forumda buldum çok iyi oldu okeydir valla benim kontrolüm 12 sinde olması çok iyi oldu Marmarayla git gel işkence sabah 7 de kalabalık oluyor zaten ama 11 den sonra eşim 2 hafta evde oh mis
iyi olmuş her şey böyle gönlünce olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…