2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

PlutonMerkez gşttin mi sen hastaneye ne durumdasın
Gittim cnm yeni geldim.bana dedi neden 7.gün geldin die bende danışmanızı uyardığım halde bana bugüne randevu verildi dedim.en geç 5-6.günler bakıyoruz dedi asistanı neyse dr geldi muayene etti olması gerektiği gibi ince dedi.zaten reglm de bugün bitti.ilaçlar hakkındada konuştum transfer snrası progestan zorunluymus bende dedim hocam aşırı duyarlılık oluşuyor o iğneyi olmam zor diyince transfer zamanı hatırlat sana göbekten olanını vercem dedi.göbekten olunan hangisi bilmiyorum?transfer 14-15.gün olur dedi yani 1hafta snra felan .kan verdm kntrole cagıracaklar.sımdılk folık asit coraspin ve dekort die bir hap verdi

Hayırlı olsun da bana aspirin vermediler de göbekten olan da iğne değil mi ?aslında şu fitil olanı var crinone mi neydi adı o baya etkili bende ondan yana şansımı deneyeceğim

Hayırlı olsun da bana aspirin vermediler de göbekten olan da iğne değil mi ?aslında şu fitil olanı var crinone mi neydi adı o baya etkili bende ondan yana şansımı deneyeceğim
ya valla jel i bende duydum ama dr iğnede kararlı birdahaki kontrolde sorayım jeli.gövekten olan iğne 7li fiyat 177tl yazıo int te ve gnde 2kez vuruluyormus kızlar yazmıs.acaba transferden snra ne kdr süre kullanılıyr bu iğneler vs bilgin vrmı

Ooo desene sen benden öne geçtin transferde estrofem vermedi mi hayret

Benide kontrole 4. Günümde randevu verdiler bu arada benimde bu ay çok uzun sürdü regl 7 gün falan sürdü banada coraspin ve dekort verdi. Dün yine kontrolüm vardi cyclo-progynova diye bi ilaca başladık sabah akşamda onu içiyorum nasipse cuma kontrol bakalım bana ne zaman transfer diyecekler

valla benıde çağırdıklarında bir ilaç verecklermiş.ben 7.gün başladıgım için kntrol 10.gün olur artıkyani asıl zor kısmı transfer snrası bakalm neler neler olacak oy oy

valla benıde çağırdıklarında bir ilaç verecklermiş.ben 7.gün başladıgım için kntrol 10.gün olur artıkyani asıl zor kısmı transfer snrası bakalm neler neler olacak oy oy
Valla ya bende çok merak ediyorum bakalım neler olucak hayırlısı olsun inşallah

Evet güzel olacak inşallah birlikte beklemek yaa evet zaman hiç geçmeyecek gibiydi
Valla bana şu an zaman hiç gecmiyo gibi ne olucak ne biticek derken 2 ay oldu nerdeyse çok şükür sonuna yaklaştık hayırlısıyla transferimizde olalım sonra neler bekliyor görücez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…