2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Bende mesela kan pıhtılaşma testini yapmadı doktor ama kan sulandırıcı ilaca başladık acaba her gittiğimde ben kan veriyorum orda mı belli oluyor bu kan pıhtılaşma olayı

Bende mesela kan pıhtılaşma testini yapmadı doktor ama kan sulandırıcı ilaca başladık acaba her gittiğimde ben kan veriyorum orda mı belli oluyor bu kan pıhtılaşma olayı
Onu bilmiyorum ama ayrı bir testi vr gen testinde çıkıyor.ben hepsini tedaviye başlamadan yaptırdım.herkese verıolr o kan sulandırıcıyı tedavıde ama ihtiyacı olmayana neden veriyorlar bir fıkrım yok onu bana verirse sorcam dra

Ben sordum neden kan sulandırıcı başlıyoruz diye kan pıhtılaşmasını engellemek için düşük tehlikesi yaşamamak için dedi

Kan sulandırıcı genelde coraspirin oluyor yani onun zarardan çok yararı var diye biliyorum. Bende de şu pıhtılaşma değerlerine bakılmıştı devlette rapor hazırlarken orda hızlı pıhtılaşma çıkmıştı ama kimse birşey demedi birde bu gen testleri ücreti ne kadar oluyor biliyor musunuz hanımlar?teyzem baktırmış genetik birşeyler çıkmış ama başka kimsede şikayet yokkararsız kaldım

Gittiğim merkezde eşimle ikimizin 900 lira tuttu devlet hastaneleride yapıyor ama randevu almak malesef zor ve sonuç biraz uzun sürüyor gittiğim merkezde 1 ayda çıktı sonuç devlette sanırım daha uzun süre sonra sonuç çıkıyor

Embiryolarda bir sorun yokken istenmiyor galiba ben gidince yine sorarım doktora. Malum benim sorunum başkabirde genetik çıkmaz inşallah

Embiryolarda bir sorun yokken istenmiyor galiba ben gidince yine sorarım doktora. Malum benim sorunum başkabirde genetik çıkmaz inşallah
Her merkezin tedavisi sanırım farklı daha ilk görüşmede istedi benden gen tahlili opu işlemim falan olmamıştı yani

Kizlar merhaba
Benim de Sali gunu yumurta toplama islemim oldu. Aranizda pco olanlar var mi? Kac yumurta toplandi acaba ve gun gun nasil azaldi
Bilgilendirirseniz cok sevinirim

Kizlar merhaba
Benim de Sali gunu yumurta toplama islemim oldu. Aranizda pco olanlar var mi? Kac yumurta toplandi acaba ve gun gun nasil azaldi
Bilgilendirirseniz cok sevinirim
cnm kasım-aralık 2020 transfer olacaklar ordaki forumda cok kişi vr pco oraya yazarsan daha cok cvp alırsın.yani okuduguma göre değişken cok embrıyo olanda var azalanda vr kalıte ve spermle alakalı bez.senin nasıl oldu adet döllenme vs?

canm bende tedavıye başlamadan daha verdim o testleri ne olur ne olmaz die.genetik ve kan pıhtılaşma.başta tedbir almak daha iyi.bir sorun cıkınca keşke dememek adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…