Evet canım bugün kontrolüm var bakalım transfer günü ne zamana vericek.Sende aret hocadaydın demi.senin durumlar ne suan cnm ?hangi ilaçları kullanıosun?
Çok sevindim hadi hayırlısı bende merkezdeyim bekliyorum bakalımPlutonMerkez AghA Ssevincli kızlar gittim ben kontrole her şey güzel ilaçlara devam dedi ekstra bişey vermedi kan pıhtılaşması olayını sormayı unuttum ya 9unda tekrar gidicem
Prognovayı ben geçen ay adeti kontrol altına almak için kullanmıştım bu ay ki amaç ne acabaEvet canım bugün kontrolüm var bakalım transfer günü ne zamana vericek.
Dekort coraspin folikasit cyclo-progynova kullanıyorum canım sen hangilerini kullaniyosun
Decortil transfere bir Kaç gün kalası başlayacak galiba banaestrofem yok bendede dekort vrher dr kafasına göre
Ne yaptın ne dedi doktor canımÇok sevindim hadi hayırlısı bende merkezdeyim bekliyorum bakalım
işte kafam bunu almıyor benm.sorunu olanada olmayana da aynı ilaçlar,her dr başka bir prosedür uyguluyor.anlamak zor.kişiye özel bir reçete yok.bende bugun görüştüm yetkiliyle transfer den önceki gün ayrı bir reçete düzenlemek için dr la toplantı yapacak.ne zor muş arkdsş bu tüp bebek olayı Allah yardımcımız olsunDecortil transfere bir Kaç gün kalası başlayacak galiba banane tuhaf aslında hepimiz aynı işlemi görücez ama herkes kafasına göre
Herşey yolunda gidiyor son verdiği ilacı günde 3e cikardi pazartesi tekrar kontrol sona geliyoruz inşallahNe yaptın ne dedi doktor canım
Vallahi çekeceğimiz varmış başka bişey diyemiyorumişte kafam bunu almıyor benm.sorunu olanada olmayana da aynı ilaçlar,her dr başka bir prosedür uyguluyor.anlamak zor.kişiye özel bir reçete yok.bende bugun görüştüm yetkiliyle transfer den önceki gün ayrı bir reçete düzenlemek için dr la toplantı yapacak.ne zor muş arkdsş bu tüp bebek olayı Allah yardımcımız olsun
Senin önümüzdeki cuma transferin var o zamanHerşey yolunda gidiyor son verdiği ilacı günde 3e cikardi pazartesi tekrar kontrol sona geliyoruz inşallah
Hayırlısı inşallah bakalım çok heyecanliyimSenin önümüzdeki cuma transferin var o zamançok şükür
işte ihtiyacı olmayana veriyorlar kiminde sorun olmuyor kimiside kanama yaşıyor.demin drla konustm kntroldeydım.anlattm durumu iğne kullanmak istemıyrm dedim.oda tamm hap larla devam ederz ama sonra sıkıntı taşrsn tok bebek ölebilir tutmayabilir vsvs bende dedm kan sulandırıcı kullanmak zorundamıyım dedm bebeği besliyor kanı gızlandırıyor dedi.bnde pıhtılaşma sornm yok dedm okdr kadın iğneylemi doğum yapıyr dedm.tüp bebek diemi iğne şart dedim.kullanmak istemıyrm iğne dedm oda sonuclarına katlanırsn gibi bir laf etti.sinirim bozuldu.Vallahi çekeceğimiz varmış başka bişey diyemiyorumArkadaşım geçen hafta hastanede kalmış oksapar kullandığı için kanaması olmuş kan fazla sulandığı için yani ihtiyacı olmayana verirseniz olacağı bu
İşte zaten bende bunu riske etmemek için doktor ne derse tamam diyorum mecbur ilaç içmekten Bi hal olduk ama napalım yeter ki hayırla sonuçlansın inşallah ilerde pişman olmayızişte ihtiyacı olmayana veriyorlar kiminde sorun olmuyor kimiside kanama yaşıyor.demin drla konustm kntroldeydım.anlattm durumu iğne kullanmak istemıyrm dedim.oda tamm hap larla devam ederz ama sonra sıkıntı taşrsn tok bebek ölebilir tutmayabilir vsvs bende dedm kan sulandırıcı kullanmak zorundamıyım dedm bebeği besliyor kanı gızlandırıyor dedi.bnde pıhtılaşma sornm yok dedm okdr kadın iğneylemi doğum yapıyr dedm.tüp bebek diemi iğne şart dedim.kullanmak istemıyrm iğne dedm oda sonuclarına katlanırsn gibi bir laf etti.sinirim bozuldu.
doğru bebegm ama ben yinede iğnesiz tercih edicem.ama bu benm ilaç hassasiyetimden olan bir durum kimseyle kıyaslanabilir şey değil.İşte zaten bende bunu riske etmemek için doktor ne derse tamam diyorum mecbur ilaç içmekten Bi hal olduk ama napalım yeter ki hayırla sonuçlansın inşallah ilerde pişman olmayız
Ben riske etmem zaten Allah’a şükür herhangi bi ilaca da hassasiyetim yok inşallah sonu da güzel olurdoğru bebegm ama ben yinede iğnesiz tercih edicem.ama bu benm ilaç hassasiyetimden olan bir durum kimseyle kıyaslanabilir şey değil.
Sorma ya günde 3 estrofem içiyorum acayip baş dönmesi yapıyor kafa tasımın tam üst kısmı da zonkluyordoğru bebegm ama ben yinede iğnesiz tercih edicem.ama bu benm ilaç hassasiyetimden olan bir durum kimseyle kıyaslanabilir şey değil.
İnşlhhhh yeni yıla bebişlerle girerizBen riske etmem zaten Allah’a şükür herhangi bi ilaca da hassasiyetim yok inşallah sonu da güzel olur
canm her ilacın kimde ne etki yaptığı bilinmez.tabikide arayıp bilgi ver olası bir yan etkiyse zaten devam derler.beklenmedik bir yan etkiyse değiştirirler yada azaltırlar ama ihmal etme mutlaka ara bilgi ver.Sorma ya günde 3 estrofem içiyorum acayip baş dönmesi yapıyor kafa tasımın tam üst kısmı da zonkluyoryarın arayıp desem mi acaba
Hemşire yazdı şimdi. Günde 2 e indirdi bol su iç tuzlu yeme dedicanm her ilacın kimde ne etki yaptığı bilinmez.tabikide arayıp bilgi ver olası bir yan etkiyse zaten devam derler.beklenmedik bir yan etkiyse değiştirirler yada azaltırlar ama ihmal etme mutlaka ara bilgi ver.
Ben günde 4 e çıktımSorma ya günde 3 estrofem içiyorum acayip baş dönmesi yapıyor kafa tasımın tam üst kısmı da zonkluyoryarın arayıp desem mi acaba
Allahım amin amin aminnnn .. ben salatı tefriciyeye başladım transfere kadar okuycam inşallah 4444 tane sizde başlayın inşallah kavuşuruz yeni yıl gelmedenİnşlhhhh yeni yıla bebişlerle gireriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?