Yok ya beni acayip etkiliyor zonkluyor kafamBen günde 4 e çıktım
Arada onu da yaparım inşallahGünlük 1 tesbih Fatiha da okunyoraklınızda olsun.
Tabi vucüt tepki verdiyse kullanmayın transfere kadar ben günde 4 tane devam edicemYok ya beni acayip etkiliyor zonkluyor kafam
bak iyiki aramışsın.herkese yapmaz sana bana yapar bunu bilmiyoruz.yan etkiler konusunda asla aramamazlık yapma.geçmiş olsun bebemmmHemşire yazdı şimdi. Günde 2 e indirdi bol su iç tuzlu yeme dedidemek ki etkiliyor
Bana ekstrofem vermediler progynova verdilerBen günde 4 e çıktım
Dekort ve progynova ne işe yarar nasıl kullanılırBana ekstrofem vermediler progynova verdiler
Dekortu çok anlayamadımda progynova içinde beyaz ve kahve rengi haplar vr beyaz olanlarını kullanıyrm sadece bryaz östrojen kahveler progestanmışDekort ve progynova ne işe yarar nasıl kullanılır
Estrofem yerine vermiş onuDekortu çok anlayamadımda progynova içinde beyaz ve kahve rengi haplar vr beyaz olanlarını kullanıyrm sadece bryaz östrojen kahveler progestanmış
Dekorta baktımda iltihap alerjı enfeksiyon için kullanılıyormuşDekort ve progynova ne işe yarar nasıl kullanılır
Canm naptın senın knt vrdı cuma benmde cumaydı aynı gün saatlerimz farklıydı sanırımHayırlısı inşallah bakalım çok heyecanliyim
Dekortu belki şey için vermiştir bazı insanlarda hani bebeği vücut yabancı olarak algılayıp antikor üreterek yok etmeye düşürmeye çalışır ya onun için bağışıklık sistemini baskılayıcı olarak vermiş. Ben öyle anladımDekortu çok anlayamadımda progynova içinde beyaz ve kahve rengi haplar vr beyaz olanlarını kullanıyrm sadece bryaz östrojen kahveler progestanmış
Canım bende progynova sadece beyazları kullaniyorumDekortu çok anlayamadımda progynova içinde beyaz ve kahve rengi haplar vr beyaz olanlarını kullanıyrm sadece bryaz östrojen kahveler progestanmış
Evet cuma günü 3teydi randevu Gayet güzel geçti sorun sıkıntı yok progynovayi günde 3e çıkardı Pazartesi tekrar kontrolCanm naptın senın knt vrdı cuma benmde cumaydı aynı gün saatlerimz farklıydı sanırım
Bende bilmiom bebemm ya;(zaten yan etkilerden baya müzdaribim ne için verildiğinide bilmiyordum açıkçası nette enfeksıyn vs yazmıs ama senin dediğin gibiyse hastalığa davetiye çıkarmış oluyoz.her dr başka başka ilaç veriyor.dekort ben birtek bizim hocadan duydumDekortu belki şey için vermiştir bazı insanlarda hani bebeği vücut yabancı olarak algılayıp antikor üreterek yok etmeye düşürmeye çalışır ya onun için bağışıklık sistemini baskılayıcı olarak vermiş. Ben öyle anladımama sen beslenmene dikkat et yani şu salgın zamanı o tür ilaçları kullanmak ne kadar doğru
Benmde pzt kntrolCanım bende progynova sadece beyazları kullaniyorum
Evet cuma günü 3teydi randevu Gayet güzel geçti sorun sıkıntı yok progynovayi günde 3e çıkardı Pazartesi tekrar kontrol
Rahim kalinlasmasinin 8bucuk olması gerekiyor düşük yaşamaman için dedi senin şu an 7bucuklarda dedi ilacı günde 3 yapalım kan değerlerin herşey güzel sorun yok dedi pazartesi son kez bakalim karar verelim dedi hayırlısı inşallah
Senin nasıl geçti?
Evet canım aynı bende o durumdayım bende de yumurta oluşmuş reglden sonra yeni döngüye girdigimiz için.Benmde pzt kntrol14.20de aret hoca pzt yokmuş çekim vrmış.ozan hoca bakacakmış banada.cuma ölçümde 7mm dedi kalınlıga sıkıntı yoktu.progynova baslattı gunde 3tane beyaz .şey mrk ettım ultrasnda baktı dr bu ay 4tane yumurta olusmus sanırım hala ilaçların etkisi sürmüş bende sendede öylemiydi?
Onu ben geçen ay kullandım adeti kontrol altına almak için bittiği gibi bir iki gün içinde adet olunuyor ama tabi kahverengileri kullanmayacakmışsın sen demek beyazları estrofemle aynı işleve sahipBana ekstrofem vermediler progynova verdiler
Decortil bi çeşit kortizon ilaç olası enfeksiyonları engellemek için koruma altına alıyor bizi diye biliyorum benBende bilmiom bebemm ya;(zaten yan etkilerden baya müzdaribim ne için verildiğinide bilmiyordum açıkçası nette enfeksıyn vs yazmıs ama senin dediğin gibiyse hastalığa davetiye çıkarmış oluyoz.her dr başka başka ilaç veriyor.dekort ben birtek bizim hocadan duydum
Aynen aynı günlerde gidio kntrollermz transferde aynı gün olur artıkEvet canım aynı bende o durumdayım bende de yumurta oluşmuş reglden sonra yeni döngüye girdigimiz için.
Progynovaya günde 3 devam p.tesi sen merkezden çıkarsın ben gelirim
evt baktm kortizon muş dekort enfeksıyn içinmi bağışıklık baskılamak için mi verdi bilemiyorum.ama baya ağır geldi bana.sen naptın kntrol felan ne durumdasın semoşumDecortil bi çeşit kortizon ilaç olası enfeksiyonları engellemek için koruma altına alıyor bizi diye biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?