Günde bi tane olmasına rağmen baya ağır bir ilaç evet ben henüz kullanmaya başlamadım ama opudan sonra belki transfer yaparız diye bir kaç gün kullandırmıştı ordan biliyorum. Cuma günü gittim bende kontrole her şey yolunda dedi çarşamba son kontrolüm varevt baktm kortizon muş dekort enfeksıyn içinmi bağışıklık baskılamak için mi verdi bilemiyorum.ama baya ağır geldi bana.sen naptın kntrol felan ne durumdasın semoşum
hadi maşallah bize.hepimiz aynı anda ilerliyoz 1. 2gün arayla hepimizn olur artıkGünde bi tane olmasına rağmen baya ağır bir ilaç evet ben henüz kullanmaya başlamadım ama opudan sonra belki transfer yaparız diye bir kaç gün kullandırmıştı ordan biliyorum. Cuma günü gittim bende kontrole her şey yolunda dedi çarşamba son kontrolüm var
Ay inşallah ya valla doktor da tp sıkıntılı diye düşük ihtimal verdi ama imkansız değil dedi
Biz ümidimizi kırmayalımda hiçbirşeyin garantisi yok sonuçta Allah ol dediği zamn inkansızı imkanlı kılar.biz üstümüze düşeni yaptık gerisi nasibimiz inşlh hepimiz buraya güzel haberleri yazıcazAy inşallah ya valla doktor da tp sıkıntılı diye düşük ihtimal verdi ama imkansız değil dediherşey Rabbimin ol demesine bağlı nasip etsin hepimize hayırla tezzamanda sağlıkla
Evet aynı günlerde gidiyoruz valla hayırlısı inşallahAynen aynı günlerde gidio kntrollermz transferde aynı gün olur artık
Ayy amin inşallah hayırlısı olsun rabbim gönlümüze göre versin hayırlısıyla başladık sonuna geldik gibi bişey bakalım.
dekort iştah açıcı bir hap hemşire söylemedimi sana! Bana söyledi eğer çok iştahlı bir durum istemiyorsan gece uyumadan önce al dedi ben öyle yapıyrm uyurken içiyrm.iştahla ilgili bir değişiklik olmadı oyüzden.bende daha ziyade nefes darlığı ve yorgnlk yapıyorAyy amin inşallah hayırlısı olsun rabbim gönlümüze göre versin hayırlısıyla başladık sonuna geldik gibi bişey bakalım.
Kızlar benim bu arada çok iştahım açıldı ya sizdede var mı böyle bi durum sürekli acıkıyorum
Şu nefes darlığı boğazdan birşey sıkıyor hissi bende de vardekort iştah açıcı bir hap hemşire söylemedimi sana! Bana söyledi eğer çok iştahlı bir durum istemiyorsan gece uyumadan önce al dedi ben öyle yapıyrm uyurken içiyrm.iştahla ilgili bir değişiklik olmadı oyüzden.bende daha ziyade nefes darlığı ve yorgnlk yapıyor
Aynen benmde öyle oluyor bogazımda bir el vr göğsümde biri oturuyor gibi ilaçlar etkiliyor.östrojen de böle vücudumda yanma yapıyor kanm karıncalanıyr.işte bazı bünyeler hassasiyet sahibi olduğu için yan etkileri daha çok hissediyoruz maalesef.bitsede bi kurtulsak ah ahhŞu nefes darlığı boğazdan birşey sıkıyor hissi bende de varsanki tiorid sıkıştırıyor gibi ama aynı düzen devam ediyor o ilacın. Sadece şu östrojen ilacı böyle etkiler yaptı.bu ilaçlar bünyeyi psikolojiyi mahvediyor ya .
bende anlamadım bunu gonalf lerde brz yaşadm sıkıntı ama bu kdr değildi.dekort la östrojen bitirdi beni.nefesim darlanmasa idare edicem de zorlamaz inşlh daha fazla dayanabilirizYumurta geliştirici yada çatlıtıcı iğneler de östrojen hormonu değil miydi onlarda neden böyle olmadım acaba. Hatta iğnelerden çok korkardım yan etki çok yapar diye ama onlar birşey etmedi bu daha hafif görünen hap mahvetti beni beni beni beni
valla heyecanlı değilm ama gün sayıyoruz şu ilaçlardan kurtulmak içinAynen biz peşpeşe olucaz sonuçları da pozitif olarak peşpeşe vermek nasip olsun inşallah
Demek ki ilaçların içinde başka maddelere karşı hassasız östrojene değilbende anlamadım bunu gonalf lerde brz yaşadm sıkıntı ama bu kdr değildi.dekort la östrojen bitirdi beni.nefesim darlanmasa idare edicem de zorlamaz inşlh daha fazla dayanabiliriz
Söyledi hagi ilacın yaptığını anlayamadimdekort iştah açıcı bir hap hemşire söylemedimi sana! Bana söyledi eğer çok iştahlı bir durum istemiyorsan gece uyumadan önce al dedi ben öyle yapıyrm uyurken içiyrm.iştahla ilgili bir değişiklik olmadı oyüzden.bende daha ziyade nefes darlığı ve yorgnlk yapıyor
Aynen öyle.birde bianda okdr yüklenmesi vücut afallıyor halince.kendi üretiminden başka girio vücuda.bazıları kaldırıo bu durumu kolayca bazılarındada yan etki işteDemek ki ilaçların içinde başka maddelere karşı hassasız östrojene değil
bitecek inşlh.sen dekortu yatmadan evvel al yoksa kilo alabilirsinSöyledi hagi ilacın yaptığını anlayamadim
Valla hayırlısıyla bitsin şu ilaçlar
Aynen Akşam içiyorum zaten daha geç içmeye dikkat edicembitecek inşlh.sen dekortu yatmadan evvel al yoksa kilo alabilirsin
Neden heyecanlı değilsinvalla heyecanlı değilm ama gün sayıyoruz şu ilaçlardan kurtulmak için
bilmiyorum daha önce kayıplarım oldu doğal yolla.artık erken sevinçler yaşamak istemiyorum.hevesim kursağımda kalmasın die şimdiden her iki sonucu düşünerek odaklandm oyüzden heyecanım yok hiç.Neden heyecanlı değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?