Bende her iki sonucu düşünerek odaklaniyorum ama çokta heyecanliyimbilmiyorum daha önce kayıplarım oldu doğal yolla.artık erken sevinçler yaşamak istemiyorum.hevesim kursağımda kalmasın die şimdiden her iki sonucu düşünerek odaklandm oyüzden heyecanım yok hiç.
evt heyecanlı zamanlar ,ben brz opudan snra döllenecekmi olacakmı die brz heyecan yapmıstım şimdi baya bi rahatımBende her iki sonucu düşünerek odaklaniyorum ama çokta heyecanliyim
Opu isleminde acaba yumurtalar nasıl olucak nasıl toplanicak boş çıkıcak mı diye düşünüyodum şimdi transfer nasıl olucak tutucakmi nasıl gecicek diyorum
Allah sonumuzu hayır etsin hayırlısıyla inşallah
evt heyecanlı zamanlar ,ben brz opudan snra döllenecekmi olacakmı die brz heyecan yapmıstım şimdi baya bi rahatım
olumlu düşünmeye çalış ama bende çok korkuyorum hiç hamile kalamadım yine olmaz tutmaz diye aşırı korkuyorum ama çok da heyecanlıyım nasıl olacak diye haftaya bugün rahmimde olacak yavrularım inşallahbilmiyorum daha önce kayıplarım oldu doğal yolla.artık erken sevinçler yaşamak istemiyorum.hevesim kursağımda kalmasın die şimdiden her iki sonucu düşünerek odaklandm oyüzden heyecanım yok hiç.
Yaa bende çok korkmuştum ondan ya boş çıkarsa diye ertesi gün arayıp 17 si döllendi dediklerinde sevinçten ağladımBende her iki sonucu düşünerek odaklaniyorum ama çokta heyecanliyim
Opu isleminde acaba yumurtalar nasıl olucak nasıl toplanicak boş çıkıcak mı diye düşünüyodum şimdi transfer nasıl olucak tutucakmi nasıl gecicek diyorum
Allah sonumuzu hayır etsin hayırlısıyla inşallah
Inşallah belirlenir artık yayarın kntrl ve transfer zamanı belirlenir artık dimi)
Bende ağlamıştım ya cok güzel duygularYaa bende çok korkmuştum ondan ya boş çıkarsa diye ertesi gün arayıp 17 si döllendi dediklerinde sevinçten ağladım
nasıl olcak die düşünmeden zaten duramıyrz ama ne kdr rahat olursak okdr iyiolumlu düşünmeye çalış ama bende çok korkuyorum hiç hamile kalamadım yine olmaz tutmaz diye aşırı korkuyorum ama çok da heyecanlıyım nasıl olacak diye haftaya bugün rahmimde olacak yavrularım inşallah
Aa tanısalım mı orda ne gzl olurrrrInşallah belirlenir artık ya
Randevu saatimizde aramızda 15 dk var
Bende ağlamıştım ya cok güzel duygular
işte zor ooan kısımları atlattık bndan snra takdiri ilahiYaa bende çok korkmuştum ondan ya boş çıkarsa diye ertesi gün arayıp 17 si döllendi dediklerinde sevinçten ağladım
Ay neden olmasın valla çok güzel olurAa tanısalım mı orda ne gzl olurrrr
saat 2.20de ordatım aımdı hazırlanıyrm tam oraya girince yazcam sanaaaaAy neden olmasın valla çok güzel olur
Tamam canım bende yoldayım nasipse görüşürüz inşallahsaat 2.20de ordatım aımdı hazırlanıyrm tam oraya girince yazcam sanaaaa
Evet çok zor günler bekliyor bizinasıl olcak die düşünmeden zaten duramıyrz ama ne kdr rahat olursak okdr iyi9ay zaten bize hep heyecan olacak snra
Evet işimiz şuan Allah’a kaldı nasipte varsa olacak inşallahişte zor ooan kısımları atlattık bndan snra takdiri ilahikalbimizi ferah tutup beklicez artık beraber sayacagız günleri geldi o günlerrrr geldiii
Görüşrz tabiTamam canım bende yoldayım nasipse görüşürüz inşallah
inşallllahhhh amin en güzelindenEvet işimiz şuan Allah’a kaldı nasipte varsa olacak inşallah
Ay ya evet hele hamile kalsaknasıl olcak die düşünmeden zaten duramıyrz ama ne kdr rahat olursak okdr iyi9ay zaten bize hep heyecan olacak snra
Oh ne güzel size ya maşallahAa tanısalım mı orda ne gzl olurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?