2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

bilmiyorum daha önce kayıplarım oldu doğal yolla.artık erken sevinçler yaşamak istemiyorum.hevesim kursağımda kalmasın die şimdiden her iki sonucu düşünerek odaklandm oyüzden heyecanım yok hiç.
Bende her iki sonucu düşünerek odaklaniyorum ama çokta heyecanliyim
Opu isleminde acaba yumurtalar nasıl olucak nasıl toplanicak boş çıkıcak mı diye düşünüyodum şimdi transfer nasıl olucak tutucakmi nasıl gecicek diyorum
Allah sonumuzu hayır etsin hayırlısıyla inşallah

evt heyecanlı zamanlar ,ben brz opudan snra döllenecekmi olacakmı die brz heyecan yapmıstım şimdi baya bi rahatım

bilmiyorum daha önce kayıplarım oldu doğal yolla.artık erken sevinçler yaşamak istemiyorum.hevesim kursağımda kalmasın die şimdiden her iki sonucu düşünerek odaklandm oyüzden heyecanım yok hiç.
olumlu düşünmeye çalış ama bende çok korkuyorum hiç hamile kalamadım yine olmaz tutmaz diye aşırı korkuyorum ama çok da heyecanlıyım nasıl olacak diye haftaya bugün rahmimde olacak yavrularım inşallah

Yaa bende çok korkmuştum ondan ya boş çıkarsa diye ertesi gün arayıp 17 si döllendi dediklerinde sevinçten ağladım

nasıl olcak die düşünmeden zaten duramıyrz ama ne kdr rahat olursak okdr iyi 9ay zaten bize hep heyecan olacak snra

işte zor ooan kısımları atlattık bndan snra takdiri ilahikalbimizi ferah tutup beklicez artık beraber sayacagız günlerigeldi o günlerrrr geldiii
Evet işimiz şuan Allah’a kaldı nasipte varsa olacak inşallah

kızlar nasıl gidiyor ?
Ekimde 1 embriyom oldu donduruldu ara vermiştim ocakta 2. opu yaptıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…