2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Canım benim zor şeyler yaşamışsın ben 2 yıldır deniyorum hiç gebelik yaşamadım onun için yardımcı olamıyorum inşallah bir daha ki gebeliğin böyle olmaz kucağına alırsın
Amin canım. İnşallah hepimiz kucağımıza alırız. Allah gönlüne göre versin.

canimm bugun doktordan geldik yumurtalarim sukurler olsun buyumeye baslamis artik iki gunde bir kontrol olucaklk sonra nasiose yumurta toplama.canim,sen nasilsin ne yaotin?
İyiiym bende şükür sabah yumurta toplanacak benim de heyecanlıyım biraz çok sevindim canım inşallah sağlıkla büyüsünler

Allahım hayırla tuttuğu haberini vermeyi nasip etsin canım ya cok sevindim. Zor muydu anestezi yapıyorlar mı nasıl oluyor tam hani anestezisiz olsa insan çekilir kıpırdar diye çekiniyorum ben ama
Anestezi olmadı.Ben rahattım nedense gerilmedim.Canın acımıyor.Ama benim biraz uzun sürdü.Yeterince idarara sıkışık gitmediğim için önce yolu göremediler.Mesaneyi doldurdular.Sonra rahim ağzı darmış.O yüzden rahme ulaşmak zor oldu anladığım kadarıyla.Tabi net bilmiyorum.Sonra ekrandan gösterdiler.embriyoların düşüş anı.Çok güzel bir duyguydu..

Allahım hayırla tuttuğu haberini vermeyi nasip etsin canım ya cok sevindim. Zor muydu anestezi yapıyorlar mı nasıl oluyor tam hani anestezisiz olsa insan çekilir kıpırdar diye çekiniyorum ben ama
Bi de vajinaya bi şey takıyorlar.İstesen de kıpırdayamıyorsun

Ben çok korkuyorum canım yaa opudan da korkuyorum ama en cok transferden korkuyorum. Rabbim hayırlı etsin inşallah artık gün sayma vaktin mutlu anı bizimle de paylas inşallah

Ben çok korkuyorum canım yaa opudan da korkuyorum ama en cok transferden korkuyorum. Rabbim hayırlı etsin inşallah artık gün sayma vaktin mutlu anı bizimle de paylas inşallah
Opudan korkmanızı gerektirecek hiçbir şey yok bence tedavinin en rahat ve kolay kısmı o. Anestezi ile olan hiçbirşeyden korkmayın gayet kolay oluyor. Yeterki sonucu güzel olsun...

Opudan korkmanızı gerektirecek hiçbir şey yok bence tedavinin en rahat ve kolay kısmı o. Anestezi ile olan hiçbirşeyden korkmayın gayet kolay oluyor. Yeterki sonucu güzel olsun...
Evet anestezili diyorlar ya ondan oyüzden biraz daha az korkuyorum ama en cok transferden korkuyorum daha önce cerrahi bir operasyon gecirmedim hsg de cekilmedim oyüzden asırı gerginim vajinal ultrason bile işkence geliyor daha yolun basındayım buyüzden cok gerginim aslında korktuğumuz için eşinle 2.5 senedir tüp bebeğe baslayamadık

Hiç korkmayın, insan tabi neyle karşılacağını bilmediği için tedirgin oluyor ama herşeye alışıyorsun. Opu mutlaka anestezili, transfer ise anestezi olmadan yapılır. Opuda hiçbirşey hissetmezsiniz, transferde ise idrara sıkışık olduğunuz için rahatsızlık veriyor, bir de rahmi rahat görmek için bir plastikle vajinayı biraz açıyor. Daha önce smear testi aldırdıysanız benzer bi işlem. Kadın olmak zor tabi, ama ben mesela diz ameliyatı olup platin takılan halamı hatırlıyorum, kadıncağız ne acı çekmişti ya, hüngür hüngür ağladı günlerce acıdan. Yani onların yanında bu hiçbişey deyip dişimi sıkıyorum

Mutlaka ne acılar çeken var rabbim yardımcısı olsun herkesin ama işte zaten transferde o spekulum dedikleri plastik ve iğne girme olayı AH ah çok tedirgini. Birde korkularımın üzerine kıpırdarsam tutmazsa korkusu var keşke o da anesteziLi olsaymış ama işte idrara sıkışık olduğu için anestezi olmuyormuş

Merhaba! Arkdşlar bir sorum olacak ovitrelle iğnem var bugün dr 2adet verdi cmt opu ve ameliyatım var.sizede mi 2adet vermişti drlarınız? Bir sağ bir sol koldan olcakmısım

Merhaba kızlar.
Öncelikle Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın. Kısaca durumumdan bahsetmek istiyorum. 5 yıllık evliyim. Yaklaşık 2 yıldır bebek istiyorduk ama eşimin sperm değerlerinde hız ve sayı eksikliği vardı. Çeşitli ilaçlar, bitkisel tedaviler vs denedik ama değerler istenilen seviyeye çıkmadı. O yüzden daha fazla vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik. İzmir'de yaşadığımız için burada birçok hastanenin tüp bebek merkezleri ile görüştük ve en çok içimize sinen Ümit Hoca olduğu için İrenbe'de yaptırmaya karar kıldık. Geçtiğimiz ay yumurta takibi ve iğne tedavisine başladık. Ümit hoca muayenede küçük bir kist gördü. Bu nedenle yumurtaları toplayalım ama transfer için önümüzdeki ayı bekleyelim dedi. 12 Ekim Pazartesi günü toplam 13 yumurta toplandı. 1. gün aradıklarında yumurtalardan 11 tanesi olgunlaşmış ve bunlardan da 9 tanesi döllendi dediler. 3. gün yani bugün aradıklarında ise 6 tanesi istenilen kaliteye ulaştı ve donduruldu dediler. Beklemeye geçtik bakalım. Bu ay adetimin 2. günü kontrole gideceğim. Kistin durumuna göre transfere karar verecek hoca. Allah gönlümüze göre versin.

Yumurta sayın çok iyi kisti kov inşallah tertemiz transferin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…