Aminnn hepimizin kucağı en kısa zamanda dolsun inşallah. Kum fe yekun. Ol derse olurİnşallah canım aynen yarın mutlaka ararız dediler ama bana zaman geçmiyor şuanda ne doktor ne biz sadece Allah . Allah vermek isterse döllenecek hepimize dua ediyorum rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin sağlıkla hayırla
Öyle kuzum gerçekten öyle gaz sancısı bende çok oluyor acaba yaşayan var mıAminnn hepimizin kucağı en kısa zamanda dolsun inşallah. Kum fe yekun. Ol derse olur
Benmde var biraz ağrım ama çok değil tüpede müdahele olduğu için extra brz agrı ama ben fazla hiperaktif oldugum için yatamıyorumGeçmiş olsun sağlıklı yumurtaların vardır inşallah. Az bi ağrım var adet sancısı kadar, narkozun sersemliği bir de ama anne olmanın heyecanı hepsini bastırıyor. Eşim sağolsun bana iş bırakmıyor yatıyorum zorla naz yaptırıyorsen nasılsın var mı ağrın sızın?
Geçmiş olsun. Inşaalah kaliteli olurlar, 3 yumurtan sana bebişler getirsin. Rabbim kucağına almayı da nasib etsin.Canım benim 3 dolu yumurta çıktı yarın sabah döllendi mi kaliteli mi diye arayacaklar bilmiyorum ne olacak ağrım oldu kanamam çok oldu çok gaz yaptı bilmiyorum inşallah yarına daha iyi olurum zormuş bu opu işlemi ama dayanılmayacak gibi de değil elbette rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın
KanamamSende kaç yumurta var ağrı kanama var mı kuzum
Cnm 11olgun yumurta toplandı.kanamam yok sadece pembe lekelenmem var şuan için iyiyim sadece laporoskopi oldugum için biraz gaz sancısı var.senin nasıl geçti bebemmSende kaç yumurta var ağrı kanama var mı kuzum
Amin canım dualarımız kabul olsun inşallahGeçmiş olsun. Inşaalah kaliteli olurlar, 3 yumurtan sana bebişler getirsin. Rabbim kucağına almayı da nasib etsin.
Benim kanamam vardı bayağı azaldı çiçeğim gaz sancısı bende de var o yüzden kasık ağrısıyla karışıyor anlayamıyorum inşallah güzel sonuçlar alırız da acılar hemen unutulurKanamam
Cnm 11olgun yumurta toplandı.kanamam yok sadece pembe lekelenmem var şuan için iyiyim sadece laporoskopi oldugum için biraz gaz sancısı var.senin nasıl geçti bebemm
Amin inşalllahh Allah ol derse ol artık dua edip hayırlısını dileyip beklicez zor kısmı atlattık çok şükürBenim kanamam vardı bayağı azaldı çiçeğim gaz sancısı bende de var o yüzden kasık ağrısıyla karışıyor anlayamıyorum inşallah güzel sonuçlar alırız da acılar hemen unutulur
Yaaa bende Uğur değere gidiyorum aynı hastanede
Yumurtam tek olduğu için dondurup yeni bir tedavi yeni yumurta ve bu yumurtalarla birlikte transfer yapabiliriz ama mecburiyetin yok dedi doktorum. Tek olunca şansım az olduğu içindi bu teklif. Ama olacaksa zaten olacak olmayacaksa zaten yeni baştan başlayacağız. Ya tutarsa mantığı ile ben yumurtam yaşarsa transferi istedim. Belki olacak ve ben boşuna ikinci defa tedavi olacağım. Raporun da var nasılsa daha rapor hakkından kullanıyorum. Doktor da nasılsa raporun var masrafın az diye dedi ama ben denemek istiyorum. İnşallah tek yumurtaya can verirse rabbim önümüzdeki hafta transfer varBenmde var biraz ağrım ama çok değil tüpede müdahele olduğu için extra brz agrı ama ben fazla hiperaktif oldugum için yatamıyorum11yumurta toplanmış olgun yarın haber verecekler inşllh hayırlı haberler alırıZ bebeğim.ben transfer için 1-2ay beklicem sen olacaksın sanırım
Kesinlikle sana katılıyorum 5 gün yaşarsa sağlıklı demek zaten hepimiz bir yumurta bir sperm transfer edeceğiz tutmazsa tekrar denersin gerek kalmaz umarım ama yaşayanı da transfer ettirmek lazım benceYumurtam tek olduğu için dondurup yeni bir tedavi yeni yumurta ve bu yumurtalarla birlikte transfer yapabiliriz ama mecburiyetin yok dedi doktorum. Tek olunca şansım az olduğu içindi bu teklif. Ama olacaksa zaten olacak olmayacaksa zaten yeni baştan başlayacağız. Ya tutarsa mantığı ile ben yumurtam yaşarsa transferi istedim. Belki olacak ve ben boşuna ikinci defa tedavi olacağım. Raporun da var nasılsa daha rapor hakkından kullanıyorum. Doktor da nasılsa raporun var masrafın az diye dedi ama ben denemek istiyorum. İnşallah tek yumurtaya can verirse rabbim önümüzdeki hafta transfer var
Dogrudur stres herseye bela zaten dikakt etmek gerekir bende bugun basladim tedaviye iki tane igne ileBenim amh çok değişikti. Normalde 2.5 lardaydı aşılamalar sonrası 1.5 a indi. Ameliyat 0.9 Lara geldi. Ama sonrasında toparladı şükür. 1.8 falandı en son yani şöyleymiş yumurta stresten baskıdan kurtulunca kendini toparlıyormuş o yüzden dikkat edin stresten uzak durun
Ah bi yaşasın şu anda duam o. Basamak basamakKesinlikle sana katılıyorum 5 gün yaşarsa sağlıklı demek zaten hepimiz bir yumurta bir sperm transfer edeceğiz tutmazsa tekrar denersin gerek kalmaz umarım ama yaşayanı da transfer ettirmek lazım bence
Hadi bakalim hayirlsii olsun insallah bende bugun basladim 225 doz gonal f 75 doz da baska igneEvet canım ilaç 450 lik ama bana 300 vur dedi tabi 2. Güne 275 kullandım. Bu şekilde 2 kutu kullandım.şimdi de kontrole gidiyorum bakalım ne diyecek.
Bir de benim durum içler acısı olduğu için iki emriyo transferi şansım var durumu değiştiren aslında bu. Ama tutacaksa belki ilki tutacak. Zaten genetik olarak yüksek ikiz ihtimalim var. İki de emriyo olur mu sana 4:))))Kesinlikle sana katılıyorum 5 gün yaşarsa sağlıklı demek zaten hepimiz bir yumurta bir sperm transfer edeceğiz tutmazsa tekrar denersin gerek kalmaz umarım ama yaşayanı da transfer ettirmek lazım bence
Hayırlı olsun bol sağlıklı yumurtaların olsun yüzün gülsün inşallahHadi bakalim hayirlsii olsun insallah bende bugun basladim 225 doz gonal f 75 doz da baska igne
Allah razi olsun Rabbim dileyen herkesin gonlunu ferahlatsin hayirli haberler gelsin inslalahHayırlı olsun bol sağlıklı yumurtaların olsun yüzün gülsün inşallah
Sabah 10 gibi aldılar ama sanmıyorum odaya gelen kadın aşılama yaptıracaktıSaat kaçta aldılar canım senin yumurtaları acaba nasıl geçti diye sorduğum odaya geldiğim senmiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?