2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Aminnn hepimizin kucağı en kısa zamanda dolsun inşallah. Kum fe yekun. Ol derse olur

Benmde var biraz ağrım ama çok değil tüpede müdahele olduğu için extra brz agrı ama ben fazla hiperaktif oldugum için yatamıyorum 11yumurta toplanmış olgun yarın haber verecekler inşllh hayırlı haberler alırıZ bebeğim.ben transfer için 1-2ay beklicem sen olacaksın sanırım

Geçmiş olsun. Inşaalah kaliteli olurlar, 3 yumurtan sana bebişler getirsin. Rabbim kucağına almayı da nasib etsin.

Kanamam
Cnm 11olgun yumurta toplandı.kanamam yok sadece pembe lekelenmem var şuan için iyiyim sadece laporoskopi oldugum için biraz gaz sancısı var.senin nasıl geçti bebemm
Benim kanamam vardı bayağı azaldı çiçeğim gaz sancısı bende de var o yüzden kasık ağrısıyla karışıyor anlayamıyorum inşallah güzel sonuçlar alırız da acılar hemen unutulur

Benim kanamam vardı bayağı azaldı çiçeğim gaz sancısı bende de var o yüzden kasık ağrısıyla karışıyor anlayamıyorum inşallah güzel sonuçlar alırız da acılar hemen unutulur
Amin inşalllahh Allah ol derse ol artık dua edip hayırlısını dileyip beklicez zor kısmı atlattık çok şükür)))

Yumurtam tek olduğu için dondurup yeni bir tedavi yeni yumurta ve bu yumurtalarla birlikte transfer yapabiliriz ama mecburiyetin yok dedi doktorum. Tek olunca şansım az olduğu içindi bu teklif. Ama olacaksa zaten olacak olmayacaksa zaten yeni baştan başlayacağız. Ya tutarsa mantığı ile ben yumurtam yaşarsa transferi istedim. Belki olacak ve ben boşuna ikinci defa tedavi olacağım. Raporun da var nasılsa daha rapor hakkından kullanıyorum. Doktor da nasılsa raporun var masrafın az diye dedi ama ben denemek istiyorum. İnşallah tek yumurtaya can verirse rabbim önümüzdeki hafta transfer var

Kesinlikle sana katılıyorum 5 gün yaşarsa sağlıklı demek zaten hepimiz bir yumurta bir sperm transfer edeceğiz tutmazsa tekrar denersin gerek kalmaz umarım ama yaşayanı da transfer ettirmek lazım bence

Dogrudur stres herseye bela zaten dikakt etmek gerekir bende bugun basladim tedaviye iki tane igne ile

Kesinlikle sana katılıyorum 5 gün yaşarsa sağlıklı demek zaten hepimiz bir yumurta bir sperm transfer edeceğiz tutmazsa tekrar denersin gerek kalmaz umarım ama yaşayanı da transfer ettirmek lazım bence
Ah bi yaşasın şu anda duam o. Basamak basamak

İnşallah müjdeli haberler paylaşırız burdan

Bir de benim durum içler acısı olduğu için iki emriyo transferi şansım var durumu değiştiren aslında bu. Ama tutacaksa belki ilki tutacak. Zaten genetik olarak yüksek ikiz ihtimalim var. İki de emriyo olur mu sana 4:))))

Merhaba kizlar aranizda igneleri kullanirken baska bir sebebpten dolayi antibiyotik kullanan oldumu..suanda doktoruma soramiyorum..malum haftasonu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…