Neden ki Instagram dan yada WhatsApp dan sorabilirsin müsait olunca cevap atar zatenMerhaba kizlar aranizda igneleri kullanirken baska bir sebebpten dolayi antibiyotik kullanan oldumu..suanda doktoruma soramiyorum..malum haftasonu..
30yumurta olup hamile kalamayanlarda var 1yumurtayla kalanlarda nasip işi Allahın takdiri dene nasibimizde varsa zaten olacakYumurtam tek olduğu için dondurup yeni bir tedavi yeni yumurta ve bu yumurtalarla birlikte transfer yapabiliriz ama mecburiyetin yok dedi doktorum. Tek olunca şansım az olduğu içindi bu teklif. Ama olacaksa zaten olacak olmayacaksa zaten yeni baştan başlayacağız. Ya tutarsa mantığı ile ben yumurtam yaşarsa transferi istedim. Belki olacak ve ben boşuna ikinci defa tedavi olacağım. Raporun da var nasılsa daha rapor hakkından kullanıyorum. Doktor da nasılsa raporun var masrafın az diye dedi ama ben denemek istiyorum. İnşallah tek yumurtaya can verirse rabbim önümüzdeki hafta transfer var
Bana çok çok düşük doz verdi bence sormadan kullanma canımMerhaba kizlar aranizda igneleri kullanirken baska bir sebebpten dolayi antibiyotik kullanan oldumu..suanda doktoruma soramiyorum..malum haftasonu..
Dualarım sizinleOpudan çıktım 1 tanecik yumurtam var. Altın yumurta diyorlar. Bu durumda ben de altın yumurtlayan tavukdua edin o bir benim olsun kızlar
Abuuuu aman güzel sağlıklı olsun da artıkBir de benim durum içler acısı olduğu için iki emriyo transferi şansım var durumu değiştiren aslında bu. Ama tutacaksa belki ilki tutacak. Zaten genetik olarak yüksek ikiz ihtimalim var. İki de emriyo olur mu sana 4:))))
Dis agrim basladi..bundan 1 ay once 20 ligi aldirdim..dolguda olmam gerekiyordu..ama dguya yetisemedim tedavim basladi..telefonu yok.bende..muayrnehanenin var aradim bugun acan olmadi..aksam 7 gibi..Neden ki Instagram dan yada WhatsApp dan sorabilirsin müsait olunca cevap atar zaten
Tesekkur ediyorum canim..aguementin icmem lazim.sanirim agir olur.dimi...yarin insallah mauyenehane aciktirr ..dedigin gibi yapiyim bekliyim..Bana çok çok düşük doz verdi bence sormadan kullanma canım
Çok sağol canım30yumurta olup hamile kalamayanlarda var 1yumurtayla kalanlarda nasip işi Allahın takdiri dene nasibimizde varsa zaten olacakGönlünü ferah tut
38 yaşım doldu. Amh değerim çok düşük 0.056. genetik olarak erken menepoza giriyoruz. Ama benim doktorum abi diyebildiğim her zaman moralimi yüksek tutan bir doktor. Her seferinde bize lazım olan 1 zaten diyor. Kolay olmayacak uğraşacağız ama Allah'ın izniyle olacak diyor. Yüksek tut moralini olumsuzlukları okuma bile sonuçta çok güzel hikayeleri olanlardan çok zorlananların hikayelerini biliyoruz çünkü dert arttıkça dertleşme isteği artıyor. Unutma burada benim gibi zorlananlardan çok daha fazlasıyla güzel hikayeler var görmediğimiz duymadığımız. Aklını gönlünü ferah tut.Dualarım sizinle❤Yaşınız kaç, benim de sanırım sizinki gibi olacak, dr hiç iç açıcı konuşmuyor
Benim yaş dolayısıyla 2 emriyo hakkım var ama 1 olsun benim olsun. Yaradan 2 verecekse zaten tek yumurta ikizi yapar yine verir. Kaldı ki bizim, benim ilk evliliğimden bir oğlumuz var. Eşim bebek güzelliğini oğlum kardeş sevgisini tatsın uğraşındayım. Düşünsene 4 de değil 5. Huniyle gezerim vallaAbuuuu aman güzel sağlıklı olsun da artıkama 4 de zor olur ya ama bir tane enjekte ediyorlar içine diye biliyorum
Bana fitil gibi değişik bi krem yazdı. Tüp var uzun ince fitil gibi sokup sıkıyorsun. Üretimden kalkmış eczane rafında bulursun bulamazsan progestan iğne al dedi. İstanbul Kocaeli nöbetçi 46. Eczaneyi aramanızda buldukKızlar opu sonrası progestan diye bi hap verdiler bana ama içme fitil olarak kullan dedi hemşire size de öyle bişey söylediler mi
Ağrı kesici iç bence ulaşana kadar Ağrı kesicide sıkıntı yok dedi bana ama antibiyotik vermediTesekkur ediyorum canim..aguementin icmem lazim.sanirim agir olur.dimi...yarin insallah mauyenehane aciktirr ..dedigin gibi yapiyim bekliyim..
Bencede icmeyin birde bildigim kadariyla o aguementin gibi dis icin verilen antibiyotikler agir oluyo doktora danismaniz en guzeliTesekkur ediyorum canim..aguementin icmem lazim.sanirim agir olur.dimi...yarin insallah mauyenehane aciktirr ..dedigin gibi yapiyim bekliyim..
Aynen vallahi çok zor olur en azından evlat duygusunu tatmışsın çok çok güzelBenim yaş dolayısıyla 2 emriyo hakkım var ama 1 olsun benim olsun. Yaradan 2 verecekse zaten tek yumurta ikizi yapar yine verir. Kaldı ki bizim, benim ilk evliliğimden bir oğlumuz var. Eşim bebek güzelliğini oğlum kardeş sevgisini tatsın uğraşındayım. Düşünsene 4 de değil 5. Huniyle gezerim valla
Benimde pazartesi 14 dü perşembe 18 olmuştu canım çatlamama iğnesi kullanıyordum bir yandan da inşallah güzel güzel büyürlerkizlar doktordan geldik bugun en buyuk yumurtam 14 mm olmus digerleri de buyumek uzere yumurta catlamasini engelleyen igne verdi pazartesi tekrar kontrol carsamba ya da persembe opu olucak nasipse
Acaba ozel hastanede istesek iki embriyo transfer ediyorlarmi sormak aklima gelmedi yas siniri vs varmikiAynen vallahi çok zor olur en azından evlat duygusunu tatmışsın çok çok güzel♥ Benim yaşım 27 ama özel yer diye 2 tane kalırsa 2 sini de transfer ederim zaten ikiz şansı %25 dedi öyle olsa bile bende bir tane olsun benim olsun diyorum en azından evladımı görürüm 2 tane olsa tecrübesiz tek başına anlamam da ne olduğunuaman rabbim sağlıkla hayırla versin bir iki üç kaç verirse
Bana da değişik bir fitil verdi hap gibi ama hap değil çubuğu var onunla en sona gönder dediKızlar opu sonrası progestan diye bi hap verdiler bana ama içme fitil olarak kullan dedi hemşire size de öyle bişey söylediler mi
Özelde veriyorlar sanıyorum bana verecek işte ilk denemem ve yaşım 27 eğer 2 tane yaşarsa verecekAcaba ozel hastanede istesek iki embriyo transfer ediyorlarmi sormak aklima gelmedi yas siniri vs varmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?