2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Merhaba kizlar aranizda igneleri kullanirken baska bir sebebpten dolayi antibiyotik kullanan oldumu..suanda doktoruma soramiyorum..malum haftasonu..
Neden ki Instagram dan yada WhatsApp dan sorabilirsin müsait olunca cevap atar zaten

30yumurta olup hamile kalamayanlarda var 1yumurtayla kalanlarda nasip işi Allahın takdiri dene nasibimizde varsa zaten olacakGönlünü ferah tut

Abuuuu aman güzel sağlıklı olsun da artık ama 4 de zor olur ya ama bir tane enjekte ediyorlar içine diye biliyorum

Neden ki Instagram dan yada WhatsApp dan sorabilirsin müsait olunca cevap atar zaten
Dis agrim basladi..bundan 1 ay once 20 ligi aldirdim..dolguda olmam gerekiyordu..ama dguya yetisemedim tedavim basladi..telefonu yok.bende..muayrnehanenin var aradim bugun acan olmadi..aksam 7 gibi..

Kızlar opu sonrası progestan diye bi hap verdiler bana ama içme fitil olarak kullan dedi hemşire size de öyle bişey söylediler mi

Dualarım sizinle❤Yaşınız kaç, benim de sanırım sizinki gibi olacak, dr hiç iç açıcı konuşmuyor
38 yaşım doldu. Amh değerim çok düşük 0.056. genetik olarak erken menepoza giriyoruz. Ama benim doktorum abi diyebildiğim her zaman moralimi yüksek tutan bir doktor. Her seferinde bize lazım olan 1 zaten diyor. Kolay olmayacak uğraşacağız ama Allah'ın izniyle olacak diyor. Yüksek tut moralini olumsuzlukları okuma bile sonuçta çok güzel hikayeleri olanlardan çok zorlananların hikayelerini biliyoruz çünkü dert arttıkça dertleşme isteği artıyor. Unutma burada benim gibi zorlananlardan çok daha fazlasıyla güzel hikayeler var görmediğimiz duymadığımız. Aklını gönlünü ferah tut.

Abuuuu aman güzel sağlıklı olsun da artık ama 4 de zor olur ya ama bir tane enjekte ediyorlar içine diye biliyorum
Benim yaş dolayısıyla 2 emriyo hakkım var ama 1 olsun benim olsun. Yaradan 2 verecekse zaten tek yumurta ikizi yapar yine verir. Kaldı ki bizim, benim ilk evliliğimden bir oğlumuz var. Eşim bebek güzelliğini oğlum kardeş sevgisini tatsın uğraşındayım. Düşünsene 4 de değil 5. Huniyle gezerim valla

Kızlar opu sonrası progestan diye bi hap verdiler bana ama içme fitil olarak kullan dedi hemşire size de öyle bişey söylediler mi
Bana fitil gibi değişik bi krem yazdı. Tüp var uzun ince fitil gibi sokup sıkıyorsun. Üretimden kalkmış eczane rafında bulursun bulamazsan progestan iğne al dedi. İstanbul Kocaeli nöbetçi 46. Eczaneyi aramanızda bulduk

kizlar doktordan geldik bugun en buyuk yumurtam 14 mm olmus digerleri de buyumek uzere yumurta catlamasini engelleyen igne verdi pazartesi tekrar kontrol carsamba ya da persembe opu olucak nasipse

Aynen vallahi çok zor olur en azından evlat duygusunu tatmışsın çok çok güzel Benim yaşım 27 ama özel yer diye 2 tane kalırsa 2 sini de transfer ederim zaten ikiz şansı %25 dedi öyle olsa bile bende bir tane olsun benim olsun diyorum en azından evladımı görürüm 2 tane olsa tecrübesiz tek başına anlamam da ne olduğunu aman rabbim sağlıkla hayırla versin bir iki üç kaç verirse

kizlar doktordan geldik bugun en buyuk yumurtam 14 mm olmus digerleri de buyumek uzere yumurta catlamasini engelleyen igne verdi pazartesi tekrar kontrol carsamba ya da persembe opu olucak nasipse
Benimde pazartesi 14 dü perşembe 18 olmuştu canım çatlamama iğnesi kullanıyordum bir yandan da inşallah güzel güzel büyürler

Acaba ozel hastanede istesek iki embriyo transfer ediyorlarmi sormak aklima gelmedi yas siniri vs varmiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…