insallah canimm benim yumurtalar 16 mm ile 22 mm arasima gelmesini bekliyoruzzBenimde pazartesi 14 dü perşembe 18 olmuştu canım çatlamama iğnesi kullanıyordum bir yandan da inşallah güzel güzel büyürler
Gelir canım inşallah merak etme yeterki kaliteli olsunlarinsallah canimm benim yumurtalar 16 mm ile 22 mm arasima gelmesini bekliyoruzz
Bende basladim ozelde bugun ignelere benimde yas 28 bakalim bi sorarim ama riski daha cok olabilir yinede hayirlisi once saglikla yumurtalarim buysuun guzelce gelisip saglikli embriyo olsundaÖzelde veriyorlar sanıyorum bana verecek işte ilk denemem ve yaşım 27 eğer 2 tane yaşarsa verecek
Yaşın genç ben gibi ihtiyatlamamışsın dahaAynen vallahi çok zor olur en azından evlat duygusunu tatmışsın çok çok güzel♥ Benim yaşım 27 ama özel yer diye 2 tane kalırsa 2 sini de transfer ederim zaten ikiz şansı %25 dedi öyle olsa bile bende bir tane olsun benim olsun diyorum en azından evladımı görürüm 2 tane olsa tecrübesiz tek başına anlamam da ne olduğunuaman rabbim sağlıkla hayırla versin bir iki üç kaç verirse
Kanunen 35 yaş altı tek üstü 2 emriyo hakkı var. Özele sormaktan zarar tabi ki gelmezAcaba ozel hastanede istesek iki embriyo transfer ediyorlarmi sormak aklima gelmedi yas siniri vs varmiki
Ben de bi yan etki yapmadı hormonların beni azcık germesini saymazsakGonal f yan etki olarak sanki mide bulantisi halsizlik yaptı sizlerde de olmusmuydu
Bende de oldu mide bulantısı bir de çok uykum geliyorGonal f yan etki olarak sanki mide bulantisi halsizlik yaptı sizlerde de olmusmuydu
Tesekkurler bende bugun 15 de ilk defa yaptim ama sanki bi mide bulantisi halsizlik var uzerimdeBen de bi yan etki yapmadı hormonların beni azcık germesini saymazsak
Demi benimde gozlerimi zor tutuyorum sankiBende de oldu mide bulantısı bir de çok uykum geliyor
Evet ben sürekli uyuyorumDemi benimde gozlerimi zor tutuyorum sanki
Bu tip şeyler kişiden kişiye değişir bunları takmayın kafanıza. Bana annem döver ölmez derdi migrenim tutar da gider çalışır o kafayla dilekçe yazarım ben. Çok da dikkate alınacak barem değilim yaniTesekkurler bende bugun 15 de ilk defa yaptim ama sanki bi mide bulantisi halsizlik var uzerimde
Birde benim hem gonal f 225 doz hemde merional var 75 doz boyle iki tane kullanan varmi acabaBende de oldu mide bulantısı bir de çok uykum geliyor
Güzel haberler AykızzzBe de bu akşam catlatma ignemi yaptim kızlar hayirlisiyla pazartesi opu olacak inşallah Allah kısmet ederse
Ben de öyle kullandım gonalf 225 merional 75Birde benim hem gonal f 225 doz hemde merional var 75 doz boyle iki tane kullanan varmi acaba
İşte yumurta sayısı az olması beni tedirgin ediyor sadeceYaşın genç ben gibi ihtiyatlamamışsın dahadaha güçlü olur yumurtaların. Sakın üzme strese sokma kendi ni verirse de Allah'tan vermezse de. Bak ben ilkini korunmayı bıraktığım ay hamile kalıp doğurdum şimdi iğneler ilaçlar. Demek ki vakti gelmemiş hiç gelmezse de hayırlısı bu diyorum. İyi düşünüp Allah'a sığınmak en temiz en ferahı. En kısa zamanda kucağın dolar hatta taşar inşallah. Gençliğin dinamikliğinle 2 ye de bakarsın 3 e de
Evet ben sürekli uyuyorum
Inşallah canım hepimiz güzel haberler verelim imsallahGüzel haberler Aykızzz
Sizin ne kadar oldu yumutalar toplandimiBen de öyle kullandım gonalf 225 merional 75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?