- 18 Aralık 2019
- 457
- 404
- 53
- 32
Aslımda biri tutmazsa diğeri tutsun mantığıyşa yapıyorlar ben çevremde yaptıran 3 kişiden daha duydum birinin 2 Side tuttu diğerlerinin 1 tanesi tuttuBende basladim ozelde bugun ignelere benimde yas 28 bakalim bi sorarim ama riski daha cok olabilir yinede hayirlisi once saglikla yumurtalarim buysuun guzelce gelisip saglikli embriyo olsunda
Hadi inşallah güzel haberlerBe de bu akşam catlatma ignemi yaptim kızlar hayirlisiyla pazartesi opu olacak inşallah Allah kısmet ederse
Bu gün 9. Günüm son igne mi yaptım catlatma iğnesi pazartesi toplama nasipseSizin ne kadar oldu yumutalar toplandimi
Bende iğneler aşırı halsizlik ve baş ağrısı yapmıştıGonal f yan etki olarak sanki mide bulantisi halsizlik yaptı sizlerde de olmusmuydu
Inşallah tesekkurlerHadi inşallah güzel haberler
Kaç yumurtan var? Hem az olsa da kaliteli olur diye düşünüyorum nacizaneİşte yumurta sayısı az olması beni tedirgin ediyor sadece
Inslalah hayirla sonuclanirBu gün 9. Günüm son igne mi yaptım catlatma iğnesi pazartesi toplama nasipse
Yok benimki direk hap hatta ağız yoluyla alınır diyor ama hemşire dedi ki ağızdan alınca çok baş dönmesi yapar fitil olarak kullan bunu dediBana da değişik bir fitil verdi hap gibi ama hap değil çubuğu var onunla en sona gönder dedi
Himm demekki degisiyor kişiden kisiyeBende iğneler aşırı halsizlik ve baş ağrısı yapmıştı
Cok da soru sordum da sizin yas ve amh kacti ayni doz kullaniyoruz da merak ettimAmin inşallah canim
Çoğu insiyatif alıyor benim doktorum koyuyor meselaAcaba ozel hastanede istesek iki embriyo transfer ediyorlarmi sormak aklima gelmedi yas siniri vs varmiki
Canim agri kesici ictim.suan daha iyi.ama bu boyle nasil olcak bilmiyorum..bu pandemi mahvetti..tesekkur ederimAğrı kesici iç bence ulaşana kadar Ağrı kesicide sıkıntı yok dedi bana ama antibiyotik vermedi
Estağfirullah yaş 27 amh dusuk yumurta rezervi azCok da soru sordum da sizin yas ve amh kacti ayni doz kullaniyoruz da merak ettim
Anladim bende bi sorarim inslalah kontrole gittigimde hayirlisi olsun hakkimizdaAslımda biri tutmazsa diğeri tutsun mantığıyşa yapıyorlar ben çevremde yaptıran 3 kişiden daha duydum birinin 2 Side tuttu diğerlerinin 1 tanesi tuttu
Olsun Rabbim saglikla hayirla kucaklarimiza almayi nasip etsin inslalah benimde yas 28 amh 2.28Estağfirullah yaş 27 amh dusuk yumurta rezervi az
Sizde durumlar nasıl yaş amhCok da soru sordum da sizin yas ve amh kacti ayni doz kullaniyoruz da merak ettim
Tesekkur ediyoeum canim..yarin doktoraa danisicam insallah..Bencede icmeyin birde bildigim kadariyla o aguementin gibi dis icin verilen antibiyotikler agir oluyo doktora danismaniz en guzeli
Olsun önemli olan amh değil kalite 1 tane olsun kaiteli olsunOlsun Rabbim saglikla hayirla kucaklarimiza almayi nasip etsin inslalah benimde yas 28 amh 2.28
Merhaba öncelikle hayırlısı olsun bugün mü başladınız.? Bende bugün başladım gonalf 225le başladık ama tek yanında başka iğne yokbenimde ilk gunden boyleyse carsambaya kadar ne olacak bakalim carsamba kontrolüm var hayirlisiyla buyusunde saglikli olsunda yumurtaciklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?