• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

aaaaa ayni zamanda baslamisiz canimmm🤗ve benimde cumartesi kontrolumm varr ne guzel birlilkte takip edelim🤗sende pco var mi kac doz igne kullaniyorsun
Eşimde hız ve sayıda problem var canım gonal f 225 vuruluyorum haberleşelim tabikide güzel haberlerle sende süreç nasıl

Ben de varııııım :KK24: iğneler için adet olmayı bekliyorum. Bat 26 ekim. Henüz fiyat almadım. İstanbul’da yaptıranların hastane fiyatları nasıl acaba:KK64:
Bahçeci tüp bebek merkezine gidiyorum 10.500 fiyatı ama laboratuvar olarak çok iyi bir merkez ön görüşme ücretsiz gidip konuşabilirsiniz

Eşimde hız ve sayıda problem var canım gonal f 225 vuruluyorum haberleşelim tabikide güzel haberlerle sende süreç nasıl
bende pco var canim tek sorun bu ohss riskine karsin menopur 75 mg+fostimon 75 mg ile basladik cumartesi kontrollerim var dusuk dozla basladik ilk,cok heyecanli bir surec

merhabalar hanımlar
amh düşüklüğü sebebiyle tüp bebeğe başlayanlardanım ben. geçen ay 3 yumurtam vardı iğnelere başladık ama 5. günde yumurtaların ikisi yok oldu biri de boş büyümüş doktor bi dahaki aya dedi. adetim başladı ve bu gün yeniden iğnelerime başlıyorum. 3 yumurtam var yine. salı günü kontrolüm var inşallah yumoş yumoş olacaklar bu sefer.
gonal f 300 kullanıcam yine
biosteron ve prowımenı da 2 aydır falan alıyorum.
hepimizin yumurtaları güzel gelişsin bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Kızlar bu iğneleri yapmak zor mu. Kendiniz rahat yapabiliyor musunuz
yalan yok ilk vurduğumda korkmuştum iğne bu acıtır falan diye hatta bi tansiyonum düştü ama mecbur dedim ha bismillah.. aaa ne kolaymış zerre acımadı pıt diye oldum bitti. o yüzden hiç gözünde büyütme sinek ısırığı kadar bile acısı yok rahat ol

merhabalar hanımlar
amh düşüklüğü sebebiyle tüp bebeğe başlayanlardanım ben. geçen ay 3 yumurtam vardı iğnelere başladık ama 5. günde yumurtaların ikisi yok oldu biri de boş büyümüş doktor bi dahaki aya dedi. adetim başladı ve bu gün yeniden iğnelerime başlıyorum. 3 yumurtam var yine. salı günü kontrolüm var inşallah yumoş yumoş olacaklar bu sefer.
gonal f 300 kullanıcam yine
biosteron ve prowımenı da 2 aydır falan alıyorum.
hepimizin yumurtaları güzel gelişsin bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Merhaba arkadaşım,

benim de durumum aynı. 3 yumurtam var. Meronal 300 kullanıyorum ve 12 iğne vuruldum. Bugün kontrolüm var, uygun olursa cumartesi toplama olacak. Amh:0,40 inşallah olur :)

Ben de varııııım :KK24: iğneler için adet olmayı bekliyorum. Bat 26 ekim. Henüz fiyat almadım. İstanbul’da yaptıranların hastane fiyatları nasıl acaba:KK64:
ben izmitteyim doktorum da burda ama anlaşmalı olduğu yer istanbulda opu ve transfer için oraya gideceğiz. Okan üniversitesinde olacak geçen ay 6.500 fiyat almıştık tabi dr kontrolleri burada olduğu için onun ücretini ayrı buradaki hastaneye ödüyorum. raporum var ilaçlarımın da katkı payı ona göre

Merhaba arkadaşım,

benim de durumum aynı. 3 yumurtam var. Meronal 300 kullanıyorum ve 12 iğne vuruldum. Bugün kontrolüm var, uygun olursa cumartesi toplama olacak. Amh:0,40 inşallah olur :)
benzer durumdayız amh 0,56 benim de. pozitif ol. herşey uygun olacak ve güzel bebeğine kavuşacaksın Allahın izniyle. ve amh ı bizim gibi düşük anne adaylarına da güç vereceksin.

Back
X