Ne guzeel hizli oluyor islemler. Ben 21 gun beklemistim ama o 21 gun omrumden omur gibiydi3.gün pgt yapılcak büyük ihtimal 5.gün transfer olur bir sıkıntı olmazsa. Pazartesi falan
İnanın 2gün bile geçmiyor bugüne kadar zaman su gibi geçti. Şu 2gündür dayandı resmenNe guzeel hizli oluyor islemler. Ben 21 gun beklemistim ama o 21 gun omrumden omur gibiydi
Evet zaman durmus gibi oluyor resmen. Bu ani transfer gunu test gunu ve insaAllah pozitif olursa doguma 1 gun kala yasiyorsunuzİnanın 2gün bile geçmiyor bugüne kadar zaman su gibi geçti. Şu 2gündür dayandı resmen
amh degerin kacti canim?yarin mutlaka haber ver insallah cok guzel yumurtalarin toplanirİnşallah canım Rabbim biran önce bebişlerimize kavuştursun hayırlısıylaEvet bende de pco var.
Amh 12’ydi. Yüksekti değerim. Tabi yazarım Allah’ın izniyle bir atlatayımamh degerin kacti canim?yarin mutlaka haber ver insallah cok guzel yumurtalarin toplanir
Ayy inşallah o günleri de yaşarızzEvet zaman durmus gibi oluyor resmen. Bu ani transfer gunu test gunu ve insaAllah pozitif olursa doguma 1 gun kala yasiyorsunuzResmen catliyorsunuz ya yani yasadiklarimi anlatiyorum saatlere baka baka bir kalirdim. Gecmez olurdu
gunaydinn canimm,valla ayni durumdayiz seninle benimde amh degerim 12Amh 12’ydi. Yüksekti değerim. Tabi yazarım Allah’ın izniyle bir atlatayım ☺
canım benim benim doktorum da sanırım taze transfer yapacak cok fazla yumurta olmasın kaliteli olsun istedi.Merhaba canım gayet iyiyim. Bende taze transfer olacagı için fazla yumurta hedeflenmedi. 5tane yumurtam vardı. Ama 1tanesi küçüktü en baştan ultrasonda biliyorduk. 5tanesi de toplandı 4tanesi döllendi bugün aradı embriyolog herşey gayet güzel gayet yolunda dedi. Ameliyatta çok kolay geçti hatta hastanede yatmaktan sıkılıp hemşireyi çagırdım ne zaman çıkabilirim diye. Ameliyat sonrası toplam 1saat falan hastanede kaldım. Eve geldim yemek falan yeyip uyudum sonra uyandıgımda gayet normal hayata döndüm. Hatta bugün alışverişe bile çıktı. Ağrım sızım yok ama gaz ve kabızlık var. O da düne göre gayet iyiyim fazla da rahatsız edici degil zaten. Yani hiç korkulucak gibi değil
12mi.. pkomu var maşallahAmh 12’ydi. Yüksekti değerim. Tabi yazarım Allah’ın izniyle bir atlatayım ☺
CANIM VAR MI NE DEMEK BİLDİĞİN ARTIK SEN ANNESİN GÖZÜN AYDIN CANIM BENİM.Kızlar transferin 10. günü, testi tekrarladım. Var gibi görünüyor ne dersiniz?
Bu ikinci denememiz. İlkinde kaliteli embriyo elde edemedik, ikincide sadece 1 tane elde ettik. Nokta atışı olmuştur inşallah. Kan verdim şimdi.CANIM VAR MI NE DEMEK BİLDİĞİN ARTIK SEN ANNESİN GÖZÜN AYDIN CANIM BENİM.
KAÇINCI DENEMEN . ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN
Yok kuzum ya hiçbirşeye dikkat etmedim. Yurtdışından geldiğim için bütün gün gezdim hatta yemekleri bile dışarı da yedim çoğu zaman. Tabiki yanında kolaylacanım benim benim doktorum da sanırım taze transfer yapacak cok fazla yumurta olmasın kaliteli olsun istedi.
durumundan bizi haberdar et yumurtalarını büyütürken nasıl beslendin canım özel birşey yaptın mı benim yarın doktor randevum var bakalımyumurta büyüme nasıl ilerliyor
Ayyy çok çok tebrik ederim acilen kan testi yaptırınnnKızlar transferin 10. günü, testi tekrarladım. Var gibi görünüyor ne dersiniz?
GÜZEL HABERİ BİZE DE VER AMA BEBEĞİN SANA EL SALLIYOR ANNESİBu ikinci denememiz. İlkinde kaliteli embriyo elde edemedik, ikincide sadece 1 tane elde ettik. Nokta atışı olmuştur inşallah. Kan verdim şimdi.
ZATEN EN ZORU BEKLEMEK BENCE DE BU TEDAVİ DE CANIM AY HADİ HAYIRLISI SEN BAYA BAYA HİÇ DİKKAT ETMEMİŞSİN CANIM BENDE İĞNELERİMİ HEP SAATİN DE YAPMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUM . PEKİ HANGİ HASTAHANEDE TEDAVİ OLDUNYok kuzum ya hiçbirşeye dikkat etmedim. Yurtdışından geldiğim için bütün gün gezdim hatta yemekleri bile dışarı da yedim çoğu zaman. Tabiki yanında kolaylazaman zaten aşırı çabuk geçti. ama iğnelere dakikası dakikasına dikkat ettim önemli olanda o zaten diye düşünüyorum. Şuan zaman geçmiyor durdu resmen
Hadi insaAllah olumlu sonuc almissindir kuzummBu ikinci denememiz. İlkinde kaliteli embriyo elde edemedik, ikincide sadece 1 tane elde ettik. Nokta atışı olmuştur inşallah. Kan verdim şimdi.
NE ZAMAN ÇIKAR SONUCUN YAZMAYI UNUTMABu ikinci denememiz. İlkinde kaliteli embriyo elde edemedik, ikincide sadece 1 tane elde ettik. Nokta atışı olmuştur inşallah. Kan verdim şimdi.
Kızlar transferin 10. günü, testi tekrarladım. Var gibi görünüyor ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?