Bilmiyorum ki canim benim uyuyorum sürekli ben de ama o ilacın etkisidir diyebdusunuyorumBenimde perşembe oldu transferim ama inanılmaz bir halsizlik hali var üşüttüm mü acaba bilmiyorum çok kırgınlık var bakalım
Aynen nasil geçecek böyle zaman varmış sizde belirtievet sürekli bi belirti arıyoruz sanırım
3ay saralım ozaman garanti olsunPlayer daki gibi keşke şöyle birkaç hafta ileri sarabilsektransfer ve sonrasına gelsek
Aynen nasil geçecek böyle zaman varmış sizde belirti
Bilmiyorum ki canim benim uyuyorum sürekli ben de ama o ilacın etkisidir diyebdusunuyorum
Yaa cok belirti ararsam bazen diyorum ki kasıkların siş gibi bi dolgunluk var gibibir tek kasık ağrım var bir de göğüslerim feci. Ama ilaçların yanetkisi diye düşünüyorum.
Benden 9 gün sonra istedi. 5. Gün embriyosuydu transfer edilenTransfer den kaç gün sonra test istiyor doktorlar
O degilde idrarim bir turlu gelmiyor onu bekliyorum birsuru su ictim ama yok yapamıyorum idarar bakmalari lazımmışAmin insallah dolu kaliteli olsunda
Evet daha belirtiler için çok erken sanırım ama insan bir şeyler hissettiğini görmek istiyor sanırım. Bazen deriiin bi boşluk hissedip korkuyorum. Bazen daha umutlu oluyorum. Değişik duygular yaşıyorumYaa cok belirti ararsam bazen diyorum ki kasıkların siş gibi bi dolgunluk var gibisonra sus diyorum yok birsey günde 7 8 kez ilaç igne kullanıyoruz vardır bi etkisi tabi..
2.gunun yeni bitti benim bu arada olsa da bu kadar erken belirti olmaz sanırım ne biliyim iste
Kac gün old sizin test gunu ne zamanEvet daha belirtiler için çok erken sanırım ama insan bir şeyler hissettiğini görmek istiyor sanırım. Bazen deriiin bi boşluk hissedip korkuyorum. Bazen daha umutlu oluyorum. Değişik duygular yaşıyorum
Bugün 5. Gün. Test bu cuma.Kac gün old sizin test gunu ne zaman
Günler geçmek bilmezBugün 5. Gün. Test bu cuma.
Umarım güzel haberler alırsınızBenden 10. Gün istediler testi pazartesi gününe denk geliyor 5. Gün 2 embriyo konuldu
Evet say say geçmiyor gerçekten. İdrar testi yapmak istiyorum bazen ama çıkması mümkün değil tabi bu kadar erken. Bi an evvel cuma günü gelse keşke. Hem korkuyorum hem de zaman geçsin istiyorumGünler geçmek bilmezmaşallah tüm transfer olanlara
Amin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım çiçek açsın buralardaUmarım güzel haberler alırsınız
Bugün 5. Gün. Test bu cuma.
Ayy arka arkaya test tarihlerimiz inşallah sırayla guzel haber veririzBenden 10. Gün istediler testi pazartesi gününe denk geliyor 5. Gün 2 embriyo konuldu
Evet inşallah yaaAyy arka arkaya test tarihlerimiz inşallah sırayla guzel haber veririz
İğne uçları hep aynı ama aynı yere üst üste yapıyorsanız ondan kanıyor olabilir iğneyi yaptıktan sonra sakince çıkarın pamukla baskı yapın ki morarıp acımasın sonrasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?