2020 EKIM AYI TUP BEBEGE BASLAYANLAR GELIN BERABER MUCADELEMIZI VERELIM

Yaa çok güzel bir haber bu. Sizin 3.gün emriyo oluyor değil mi. Sizlerden böyle güzel haberler gelince ben de daha motive oluyorum. Kaygılar azalıyor böylece

Evet canım şuan 3. Gün . Ah varya 4 gözle gelecek telefonu bekliyoruz ve sonrasında verdiği mutluluk inşallah transfer sonrasıda daha fazla mutluluklar paylaşırız

havuz yapacağız dedi , 2 ay ara verip o şekilde yaptıracağım ama çok üzgünüm gerçekten
Üzülme canım moralini yüksek tut.havuzla şansın daha da artacak. Neden 2 ay bekliyosunuz peki doktor mu dedi. Ben de havuz yaptıracağım ama benim ki embriyo havuzunun hızlandırılmış hali olan dual simülasyon. Cumartesi opu oldum. 5 gün ara verip Perşembe tekrar ilaçlara başlayıp aynı süreci yaşıyacağım. Çok bilmiyorum bu süreci aranızda.yaşayan varmı acaba. Ardarda nasıl olacak bilemedim ama şans yüksek oluyormuş bu şekilde

piskolojik olarak kendimi toplamak istiyorum . Moral çok önemli ama bn kendimi teselli edemiyorum. 2 ay kadar ara verip dinlenip o şekilde tekrar toplma yaptıracağım. senin havuz yöntemi farklıymış il kez duydum.

piskolojik olarak kendimi toplamak istiyorum . Moral çok önemli ama bn kendimi teselli edemiyorum. 2 ay kadar ara verip dinlenip o şekilde tekrar toplma yaptıracağım. senin havuz yöntemi farklıymış il kez duydum.
Ben Brüksel tüp bebek merkezinde Yücel Karamana gidiyorum o bu şekilde yapacağımızı söyledi. İnternetten baktım ama brüksel web sitesi dışında bir yerde bilgi bulamadım.yurtdışında kullanılan bir yöntemmiş sanırım. Aranızda yaptıran var mı merak ediyorum ben de. Benim 9 cm çikolata kistim var ve acilen alınması gerektiği için hızlandırdı sanırım süreci.Bu arada yanlış hatırlamıyorsam senin de çikolata kistin vardı değil mi.tüm mesajları okudum ama karıştı şimdi. Senin daha önceki sürecin tam olarak nasildi ameliyat olmuşmuydun

baya kistin büyükmüş ağrıların var mı ?
evet canım çikolata kistim var şuan 4,5 ve 2cm . 2015te ameliyat oldum 10cm x 5cm di bağırsağıma yapışıkmış ve günlük ağrılarım vardı acı çektirirdi bana o yüzden açık ameliyat oldum. peki kistini aspire edicekler mi?

Evet canım 10 yıldır regl dönemlerinde şiddetli ağrı çekiyordum 2-3 gün. ama 1 yıldır 1-2 hafta sürüyor bağırsak ağrıları şeklinde.muhtemelen bağırsaklarda yapışıklık var. Diğer tarafta da 4.5 cm kist var. Laparoskopi yapılacak ama ne şeklide olacağını tam bilmiyorum henüz o kısımlara giremedim şu yumurta toplama süreçlerini atlattıktan sonra soracağım doktora. Yaş 35 e yakın,rezerv az, 2 taraflı kist, ağrılar ameliyat hangisinin derdine düşeceğimi şaşırdım

kistlerin büyük aslında neden açık ameliyat demediler sana ? şöyle söyleyyeim kist ne kadar büyükse laporoskopi ile o kdr zorlaşıyor ve o açılan yerlerden 9cm kistin çıkmasıda zor

Bende de bazen 3.5 cm bazen 4.5 cm çıkıyordu kistler ve bağırsak sorunu vardı evet aynı eşykerş yaşadım bende. Kapalı ameliyat oldu ve domtorun dediği ufak ufak bi sürü kist vardı bağırsakları yapıştırmış açtım onları dedi. 1 sene çok rahat ettim de yeniden hafif ağrı başladı sebebi ya tekrar endometriozis yada tüpte sıvı birikimi. Sıvıyı da aldılar ilerleyen zamanda belli olacak

kistlerin büyük aslında neden açık ameliyat demediler sana ? şöyle söyleyyeim kist ne kadar büyükse laporoskopi ile o kdr zorlaşıyor ve o açılan yerlerden 9cm kistin çıkmasıda zor
Gittiğim doktorların hepsi laparoskopi dedi açık ameliyat demedi hiçbiri. Ama ozaman geldiğinde bunu bir sorayım doktora emin olayım ben de 🖒

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…