Benim yas 39 kuzum..artik son denememi yapicam..dahada yapmam insallah..insallahh bu topikte hepimiz guzel haberleri aliriz..rabbim isteyen herkeze nasip etsin...⚘
Yaa çok güzel bir haber bu. Sizin 3.gün emriyo oluyor değil mi. Sizlerden böyle güzel haberler gelince ben de daha motive oluyorum. Kaygılar azalıyor böyleceArkadaşlar az önce embryolog aradı3 embryoda çok güzel olması gereken şekilde.hepsi aynı aynı boy a kalite dedi ama asıl kalite ve derecelendirme işlemi 4. Gün oluyor. 4. Güne ulaşan embiryolsr da 5. Güne ulaşıyor. Dedi . Asıl önemli olan 4. Gün çünkü 4. Gün de hücreler çok sayıda ve birleşik olması lazımmış falan dedi ben çok sorunca adam güldü ilk denemeniz galiba ben size hergün daha ayrıntılı bilgi veririm dedi
İnşallah canım.benim transfer çok sonra olacak ama geriden de olsa katılırım size umarımEvet canım şuan 3. Gün . Ah varya 4 gözle gelecek telefonu bekliyoruz ve sonrasında verdiği mutlulukinşallah transfer sonrasıda daha fazla mutluluklar paylaşırız
Cok tesekkur edeirm canim..cumlemize insallahh...nasip olurİnşallah sonuç çok güzel olur da bebeğini kucağına alırsın
Üzülme canım moralini yüksek tut.havuzla şansın daha da artacak. Neden 2 ay bekliyosunuz peki doktor mu dedi. Ben de havuz yaptıracağım ama benim ki embriyo havuzunun hızlandırılmış hali olan dual simülasyon. Cumartesi opu oldum. 5 gün ara verip Perşembe tekrar ilaçlara başlayıp aynı süreci yaşıyacağım. Çok bilmiyorum bu süreci aranızda.yaşayan varmı acaba. Ardarda nasıl olacak bilemedim ama şans yüksek oluyormuş bu şekildehavuz yapacağız dedi , 2 ay ara verip o şekilde yaptıracağım ama çok üzgünüm gerçekten
piskolojik olarak kendimi toplamak istiyorum . Moral çok önemli ama bn kendimi teselli edemiyorum. 2 ay kadar ara verip dinlenip o şekilde tekrar toplma yaptıracağım. senin havuz yöntemi farklıymış il kez duydum.Üzülme canım moralini yüksek tut.havuzla şansın daha da artacak. Neden 2 ay bekliyosunuz peki doktor mu dedi. Ben de havuz yaptıracağım ama benim ki embriyo havuzunun hızlandırılmış hali olan dual simülasyon. Cumartesi opu oldum. 5 gün ara verip Perşembe tekrar ilaçlara başlayıp aynı süreci yaşıyacağım. Çok bilmiyorum bu süreci aranızda.yaşayan varmı acaba. Ardarda nasıl olacak bilemedim ama şans yüksek oluyormuş bu şekilde
Canm cok sevindmmm güzel haberleri almışınnnn devamıda gelir inşlhhhh aralığa hazır olsun bebişlerEvet canım şuan 3. Gün . Ah varya 4 gözle gelecek telefonu bekliyoruz ve sonrasında verdiği mutlulukinşallah transfer sonrasıda daha fazla mutluluklar paylaşırız
Ben Brüksel tüp bebek merkezinde Yücel Karamana gidiyorum o bu şekilde yapacağımızı söyledi. İnternetten baktım ama brüksel web sitesi dışında bir yerde bilgi bulamadım.yurtdışında kullanılan bir yöntemmiş sanırım. Aranızda yaptıran var mı merak ediyorum ben de. Benim 9 cm çikolata kistim var ve acilen alınması gerektiği için hızlandırdı sanırım süreci.Bu arada yanlış hatırlamıyorsam senin de çikolata kistin vardı değil mi.tüm mesajları okudum ama karıştı şimdi. Senin daha önceki sürecin tam olarak nasildi ameliyat olmuşmuydunpiskolojik olarak kendimi toplamak istiyorum . Moral çok önemli ama bn kendimi teselli edemiyorum. 2 ay kadar ara verip dinlenip o şekilde tekrar toplma yaptıracağım. senin havuz yöntemi farklıymış il kez duydum.
baya kistin büyükmüş ağrıların var mı ?Ben Brüksel tüp bebek merkezinde Yücel Karamana gidiyorum o bu şekilde yapacağımızı söyledi. İnternetten baktım ama brüksel web sitesi dışında bir yerde bilgi bulamadım.yurtdışında kullanılan bir yöntemmiş sanırım. Aranızda yaptıran var mı merak ediyorum ben de. Benim 9 cm çikolata kistim var ve acilen alınması gerektiği için hızlandırdı sanırım süreci.Bu arada yanlış hatırlamıyorsam senin de çikolata kistin vardı değil mi.tüm mesajları okudum ama karıştı şimdi. Senin daha önceki sürecin tam olarak nasildi ameliyat olmuşmuydun
InşallahAyy arka arkaya test tarihlerimiz inşallah sırayla guzel haber veririz
Evet canım 10 yıldır regl dönemlerinde şiddetli ağrı çekiyordum 2-3 gün. ama 1 yıldır 1-2 hafta sürüyor bağırsak ağrıları şeklinde.muhtemelen bağırsaklarda yapışıklık var. Diğer tarafta da 4.5 cm kist var. Laparoskopi yapılacak ama ne şeklide olacağını tam bilmiyorum henüz o kısımlara giremedim şu yumurta toplama süreçlerini atlattıktan sonra soracağım doktora. Yaş 35 e yakın,rezerv az, 2 taraflı kist, ağrılar ameliyat hangisinin derdine düşeceğimi şaşırdımbaya kistin büyükmüş ağrıların var mı ?
evet canım çikolata kistim var şuan 4,5 ve 2cm . 2015te ameliyat oldum 10cm x 5cm di bağırsağıma yapışıkmış ve günlük ağrılarım vardı acı çektirirdi bana o yüzden açık ameliyat oldum. peki kistini aspire edicekler mi?
kistlerin büyük aslında neden açık ameliyat demediler sana ? şöyle söyleyyeim kist ne kadar büyükse laporoskopi ile o kdr zorlaşıyor ve o açılan yerlerden 9cm kistin çıkmasıda zorEvet canım 10 yıldır regl dönemlerinde şiddetli ağrı çekiyordum 2-3 gün. ama 1 yıldır 1-2 hafta sürüyor bağırsak ağrıları şeklinde.muhtemelen bağırsaklarda yapışıklık var. Diğer tarafta da 4.5 cm kist var. Laparoskopi yapılacak ama ne şeklide olacağını tam bilmiyorum henüz o kısımlara giremedim şu yumurta toplama süreçlerini atlattıktan sonra soracağım doktora. Yaş 35 e yakın,rezerv az, 2 taraflı kist, ağrılar ameliyat hangisinin derdine düşeceğimi şaşırdım
Bende de bazen 3.5 cm bazen 4.5 cm çıkıyordu kistler ve bağırsak sorunu vardı evet aynı eşykerş yaşadım bende. Kapalı ameliyat oldu ve domtorun dediği ufak ufak bi sürü kist vardı bağırsakları yapıştırmış açtım onları dedi. 1 sene çok rahat ettim de yeniden hafif ağrı başladı sebebi ya tekrar endometriozis yada tüpte sıvı birikimi. Sıvıyı da aldılar ilerleyen zamanda belli olacakEvet canım 10 yıldır regl dönemlerinde şiddetli ağrı çekiyordum 2-3 gün. ama 1 yıldır 1-2 hafta sürüyor bağırsak ağrıları şeklinde.muhtemelen bağırsaklarda yapışıklık var. Diğer tarafta da 4.5 cm kist var. Laparoskopi yapılacak ama ne şeklide olacağını tam bilmiyorum henüz o kısımlara giremedim şu yumurta toplama süreçlerini atlattıktan sonra soracağım doktora. Yaş 35 e yakın,rezerv az, 2 taraflı kist, ağrılar ameliyat hangisinin derdine düşeceğimi şaşırdım
Oh maşallah yarına inş güzel haberler gelirBende bugub opudan cikip hastaneden taburcu oldum 9 yumurtam toplanmis yarin arayip haber vereckler inslalah
Allah razi olsun insallahOh maşallah yarına inş güzel haberler gelir
Gittiğim doktorların hepsi laparoskopi dedi açık ameliyat demedi hiçbiri. Ama ozaman geldiğinde bunu bir sorayım doktora emin olayım ben de 🖒kistlerin büyük aslında neden açık ameliyat demediler sana ? şöyle söyleyyeim kist ne kadar büyükse laporoskopi ile o kdr zorlaşıyor ve o açılan yerlerden 9cm kistin çıkmasıda zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?