2020 Ekim-Kasım annesi olanlar ve olmayı düşünenler <3

Aneksenamunnn

Seni bekliyoruz kızım💗💗💗
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2018
4.348
3.219
63
Evet kızlar,19 Ocak 2020 yumurtlama günüm.Allah izin verirse Ekimde anne olmak için denemelere başlayacağım.3 ay önce 7 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu.Allah bir daha yaşatmasınMthfr 1298CC Homozigotum...Pıhtılaşmam varmış...
Sizler ne durumdasınız

Bndede var canım 1298 homozigot 2 kaybım var benim bu ayın 25 inde 4 ay olacak herhangi bi ilaç kullanıyor musun

Benim de yarın çatlatma iğnem yapılacak ben de inşallah Ekim annesi olurum Ekim'de doğurdum yazmakta nasip olur inşallah kızlar

Bndede var canım 1298 homozigot 2 kaybım var benim bu ayın 25 inde 4 ay olacak herhangi bi ilaç kullanıyor musun
Canım 4 ay ne için olacak bebek için mi yoksa kürtajdan sonra mı?Şuan bebe aspirini benexol ve folbiol.Doktorum D vitamini ve hibor 3500 kullanacaksın dedi.Bu ay inşallah hamile kalırsam iğneye başlayacağım.Acıtıyormuş korkuyorum açıkcası.Bu konuyu çok araştırdım yabancı kaynaklardan da.Metil folat alacağım folat düzeyim iyi olsa da..

Kürtajtan sonra 4 ay olacak canım BN hala korkuyorum ya hamile kalmaya olumsuz olur diye ben de aynı benexol,coraspin,d vitamini,Bş de prowomen kullanıyorum 2. Kutuya geçeceğim hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez de iğne dedi doktor kızımda yaşamamıştım böyle bi durum şimdi nasıl yapıcam bnde bilmiyorum Komşum sağolsun o iki gebeliğinde de kullanmış iğne ondan yardım isterim heralde

Metil folat ne içinmiş,Bi de homozigot olunca kalıtsal mı oluyor bnde baktım da hep tıbbi terimler çıkıyor karşıma pek çözemedim Bş de benexol u 1 kutu mu içtin

Metil folat ne içinmiş,Bi de homozigot olunca kalıtsal mı oluyor bnde baktım da hep tıbbi terimler çıkıyor karşıma pek çözemedim Bş de benexol u 1 kutu mu içtin
Doktorum metil folata gerek yok dese de yurt dışında okuduğum kadarıyla canım Mthfrde mutasyonu olanlar folik asiti folata çeviremiyor.Folik asiti depoluyor.Bebeğe de folat lazım.Ve folatın da görevi homosisteini parçalamak.Homosistein fazla olunca düşüklere sebep olabiliyormuş.Sana telefonuma kaydettiğim yabancı makalenin bir kısmını atayım.Ben osende 2M aldım.B12 ve folatın metil halini içeceğim.

Eklentiler

• BD5C1935-CEA5-45B6-AC48-81B60E22693A.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 37
Homozigotta anneden ve babadan bir örnek almış oluyorsun.Heterozigotta sadece birinden almış oluyorsun.İkisine de aynı önlemleri alıyorlar.Faktör biraz daha ağır galba.Bana hibor 3500 dedi ve galba o 0.2 oluyor dozajı az mı gelir ona taktım kafayı şimdi de.Benim de yumurtlamam 18 Ocakta olacak hesaplarıma göre...

Valla korkuyorum ben ya hayırlısı doktor teslim oşcan Allah a dedi de içim yine de buruk yine aynısı olur diye korkuyorum hayırlısı olsun hakkımızda tşk verdiğin bilgiler için cnm

Merhaba Artkadaslar, Benim son adet tarihim 9 Aralik. Bir ton ciddi belirtiler yasiyorum, bu ay sogan kürü yapmistim adet olmayi bekledim ama olmadi sonra süphelendim. Idrarda negativ cikiyor.. Var mi belirti yasayan

Valla korkuyorum ben ya hayırlısı doktor teslim oşcan Allah a dedi de içim yine de buruk yine aynısı olur diye korkuyorum hayırlısı olsun hakkımızda tşk verdiğin bilgiler için cnm
Ben de korkuyorum ama olumlu düşünelim Allah ol derse olur.Biz önlemimizi alalım gerisini Rabbime bırakalım.Korkma korktukça zaman geçiyor

Merhaba Artkadaslar, Benim son adet tarihim 9 Aralik. Bir ton ciddi belirtiler yasiyorum, bu ay sogan kürü yapmistim adet olmayi bekledim ama olmadi sonra süphelendim. Idrarda negativ cikiyor.. Var mi belirti yasayan
Canım hamile kalmayı çok bekleyenler genelde belirti yaşadıklarını zannediyorlar oluruna bırak ve vücudunu rahatlat.Olması gerektiği zaman olacaktır böyle yaparsan ne adet olabilirsin ne hamile..Ve inş hamişsindir

canim inan bu ay ben hamileligi beklemiyordum, tedavi vs gördüm kilo alinca iki ay önce biraktim ve kendime odaklandim diyete felan girdim ve bes kilo verdim. 9 Aralikta kendiligimden Adet oldum uzun zaman sonra ( pcos hastasiyim cunku ) sonra sogan kürüne basladim. Uygularken inan Adet olmayi bekliyordum, hatta esimle konustun adetin ikinci günü doktora gidelim ve tedaviye basliyayim dedim. Sonra agrilar baslayinca adet olacagim dedim sevindim felan :) Ama yok olmuyorum sonradan icime süphe düstü.. Yani aslinda hamilelik belirtsi aramadim..

Bir ton ciddi belirtiler yaşıyorum diyince canım ben de şüphelendim öyle diyorsan öyle olsun..ama idrarda çıkması gerekirdi olsaydı diye düşünüyorum.Kendini rahat bırak.Bende de kist varmış önceki hamileliğimde oluşmuş folikülmüş

Canım hamile miymişsin?

Biz seninle benim açtığım konuda konuşmuşuz meğer.Aynı konuşmaları dün kan pıhtılaşması sayfasında da yaptık şimdi fark ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…