2020 Ekim-Kasım annesi olanlar ve olmayı düşünenler <3

Size bisey danismak istiyorum. Pozitifi yeni gordum. 2 gun sonra adet gunum sivilce cikti. Panik yapmalimiyim ?

Bende varımmm Tabi Aralık'ta kürtaj olduğum.icin 2 aydir mecbur korundum Ekim annesi değilde Kasım annesi olabilirim umarım. 7 Şubat bat tarihim ondan sonra çalışmalar başlıcak bakalm hayırlısı olsun kızlar

İnşallah canım ben de 1 şubatta adet olucam olmazsam hamileyim inş bu ay denedim ilk seferde olursa inş

Pozitifi yeni gordum. Yarin adet gunum birden sivilce cikinca nede olsa uzuldum. Cunki pozitifi gorsek bile sevinemiyoruz kalp atisini duymadan. Neyse sglun²
Kalp atışını duymadan sevinemediğini anlarım ama sivilce konusu bana hala egzantirik geliyor.Kalp atışıyla sivilcenin bir alakası olamaz.Boş yere kendinizi üzecek şeyler aramayın

Kalp atışını duymadan sevinemediğini anlarım ama sivilce konusu bana hala egzantirik geliyor.Kalp atışıyla sivilcenin bir alakası olamaz.Boş yere kendinizi üzecek şeyler aramayın
Sonuçta zorlu bi yoldan geçerek gebe kalmış. Adet öncesi normalde sivilce çıkıyorsa tekrar bi sivilce görmesi yeniden adet olacağım düşüncesi yaratabilir kalp kırmadan güzel bi dille cevap vermeniz daha güzel olurmuş. Sizin de bu tavrınız bana egzantirik geldi

Ben kalp kırdığımı düşünmüyorum incitici bir şey de söylemedim gayet gerçekçi yaklaşıyorum.Doktora deseydi doktor gülerdi sadece en azından biz içini rahatlatıyoruz.Size de avukatlık yakışırmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…