- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Aynen canım BN isminden tanıdım:)Biz seninle benim açtığım konuda konuşmuşuz meğer.Aynı konuşmaları dün kan pıhtılaşması sayfasında da yaptık şimdi fark ettim :)
Hayır kuzum adrt olmadım doktora gittim iltihap ve kist oluşmuş doktordan geldim adet oldum inanırmısınCanım hamile miymişsin?
Sivilce çıktığı için miSize bisey danismak istiyorum. Pozitifi yeni gordum. 2 gun sonra adet gunum sivilce cikti. Panik yapmalimiyim ?
İnşallah canım ben de 1 şubatta adet olucam olmazsam hamileyim inş bu ay denedim ilk seferde olursa inşBende varımmmTabi Aralık'ta kürtaj olduğum.icin 2 aydir mecbur korundum Ekim annesi değilde Kasım annesi olabilirim umarım. 7 Şubat bat tarihim ondan sonra çalışmalar başlıcak bakalm hayırlısı olsun kızlar
Evet sonucta tup bebek tedavisiyle pozitifi gordum. Adete yakin sivilce cikan varmi diye soruyorumSivilce çıktığı için mi
Ne kisti?folikül müHayır kuzum adrt olmadım doktora gittim iltihap ve kist oluşmuş doktordan geldim adet oldum inanırmısın
Sivilceyi bile bir tehdit olarak görecekseniz sıkıntılı bir hamilelik gecirirsiniz.Sivilce bu tüp bebekle ne alakası olsunEvet sonucta tup bebek tedavisiyle pozitifi gordum. Adete yakin sivilce cikan varmi diye soruyorum
Pozitifi yeni gordum. Yarin adet gunum birden sivilce cikinca nede olsa uzuldum. Cunki pozitifi gorsek bile sevinemiyoruz kalp atisini duymadan. Neyse sglun²Sivilceyi bile bir tehdit olarak görecekseniz sıkıntılı bir hamilelik gecirirsiniz.Sivilce bu tüp bebekle ne alakası olsun
Canım çok olmuş sen adet olalı geç mi fark ettinMerhaba kızlar son adet tarihim 28 aralıktı bugün kan verdim beta hcg 201 çıktı :) doğum 4 Ekim :)
Kalp atışını duymadan sevinemediğini anlarım ama sivilce konusu bana hala egzantirik geliyor.Kalp atışıyla sivilcenin bir alakası olamaz.Boş yere kendinizi üzecek şeyler aramayınPozitifi yeni gordum. Yarin adet gunum birden sivilce cikinca nede olsa uzuldum. Cunki pozitifi gorsek bile sevinemiyoruz kalp atisini duymadan. Neyse sglun²
bilmiyorum ki kist olusmus ama kucuk adetle sökülür dedi. Simdi Letu ve yumurta gelistirici ignelere basladim. Pazarteside duruma göre catlama ignesi olacagimNe kisti?folikül mü
Yok geç farketmedim hatta tam tersi 6 gün vardı ilk öğrendiğimde silik çizgiyle öğrendim bugün bat gunum daha :)Canım çok olmuş sen adet olalı geç mi fark ettinHayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin
Sonuçta zorlu bi yoldan geçerek gebe kalmış. Adet öncesi normalde sivilce çıkıyorsa tekrar bi sivilce görmesi yeniden adet olacağım düşüncesi yaratabilir kalp kırmadan güzel bi dille cevap vermeniz daha güzel olurmuş. Sizin de bu tavrınız bana egzantirik geldiKalp atışını duymadan sevinemediğini anlarım ama sivilce konusu bana hala egzantirik geliyor.Kalp atışıyla sivilcenin bir alakası olamaz.Boş yere kendinizi üzecek şeyler aramayın
Bence sorun olmayacaktırPozitifi yeni gordum. Yarin adet gunum birden sivilce cikinca nede olsa uzuldum. Cunki pozitifi gorsek bile sevinemiyoruz kalp atisini duymadan. Neyse sglun²
Ben kalp kırdığımı düşünmüyorum incitici bir şey de söylemedim gayet gerçekçi yaklaşıyorum.Doktora deseydi doktor gülerdi sadece en azından biz içini rahatlatıyoruz.Size de avukatlık yakışırmış :)Sonuçta zorlu bi yoldan geçerek gebe kalmış. Adet öncesi normalde sivilce çıkıyorsa tekrar bi sivilce görmesi yeniden adet olacağım düşüncesi yaratabilir kalp kırmadan güzel bi dille cevap vermeniz daha güzel olurmuş. Sizin de bu tavrınız bana egzantirik geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?