- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Ben de bu ay hamile olurum diyordum erken test yaptım ama negatif.Kist görmüştü doktor da bende...kist mi engel oldu diye düşünmeye başladım...bilmiyorum ki kist olusmus ama kucuk adetle sökülür dedi. Simdi Letu ve yumurta gelistirici ignelere basladim. Pazarteside duruma göre catlama ignesi olacagim
canim cok sevindim, insallah degildir. Rabbim kan testindede görmeyi nasip etsin, darisida bana ben ignelere basladim bu ay bakalim :)Erken gebelik testinde göremeyip dün ve bugün normal oncomed gebelik testinde gördüm Çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Tabi kimyasal mol dış vs vs değilse inşallahhhh
59. Neden sordun?canım kaç kilosun
Canım hamile misin çok sevindimErken gebelik testinde göremeyip dün ve bugün normal oncomed gebelik testinde gördüm Çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Tabi kimyasal mol dış vs vs değilse inşallahhhh
Bakalım kaç kilo alıcaz diye :) aynı zamandayız ya59. Neden sordun?
Canım evet hamileyim 3 hafta 5 günlük.Ama düşük riskim var kistim büyümüş 5 cm olmuş ve gittikçe büyüyor gibi.3 gündür pıhtılaşmam için iğne oluyorum.Bakalım hayırlısı inşallah bu sefer kucağıma alırım.Rabbim sana da nasip eder inşallahCanım hamile misin çok sevindim
Hahaha benim iştahım inanılmaz açık :)Bakalım kaç kilo alıcaz diye :) aynı zamandayız ya
şuan senin kaç haftalık?benim iştahım açılmadıHahaha benim iştahım inanılmaz açık :)
4+3 daha keseyi bile göremedim henüz. sen görebildin mi?şuan senin kaç haftalık?benim iştahım açılmadı
3 hafta 5 gün canım.bir damla kan gelmiş çok korktum şuan canım ya4+3 daha keseyi bile göremedim henüz. sen görebildin mi?
Yerleşme kanaması olabilir panik yapma hemen. Umarım ciddi bir şey çıkmaz.3 hafta 5 gün canım.bir damla kan gelmiş çok korktum şuan canım ya
Yerleşme kanaması olabilir panik yapma hemen. Umarım ciddi bir şey çıkmaz.
Bende de kist var doktor bazen yumurta tam çatlamayabiliyor dedi progestan başlattı ama düşükle ilgili bir şey demedi. Belki kistten kaynaklı bir kanamadır bebekle bile alakalı olmayabilir. Bazı kanamalar da alakasız oluyor çünkü. İstersen ara bir doktorunu.korkuyorum alt karnım da ağrıyor zaten.Rabbim inş bağışlar bize kistim var benim 5 cm düşük riskim var
doktormun numarası yok.senin kistin kaç cm?progesteronu nasıl kullanıyorsun alttan mı?ben çalışıyorum ve sabah ilacı alıp yatamıyorum birazı dökülüyorBende de kist var doktor bazen yumurta tam çatlamayabiliyor dedi progestan başlattı ama düşükle ilgili bir şey demedi. Belki kistten kaynaklı bir kanamadır bebekle bile alakalı olmayabilir. Bazı kanamalar da alakasız oluyor çünkü. İstersen ara bir doktorunu.
İnş cnm hadi hayırlısı kist sıkıntı yaratır mıymışCanım evet hamileyim 3 hafta 5 günlük.Ama düşük riskim var kistim büyümüş 5 cm olmuş ve gittikçe büyüyor gibi.3 gündür pıhtılaşmam için iğne oluyorum.Bakalım hayırlısı inşallah bu sefer kucağıma alırım.Rabbim sana da nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?