2020 Ekim-Kasım annesi olanlar ve olmayı düşünenler <3

bilmiyorum ki kist olusmus ama kucuk adetle sökülür dedi. Simdi Letu ve yumurta gelistirici ignelere basladim. Pazarteside duruma göre catlama ignesi olacagim
Ben de bu ay hamile olurum diyordum erken test yaptım ama negatif.Kist görmüştü doktor da bende...kist mi engel oldu diye düşünmeye başladım...

Merhabalar, ben de 14 ocakta çatlatma iğnesi yaptırdım. Pazar hamile olduğumu öğrendim. Kısmetse 10 ekimde alıcam bebeğimi kucağıma. Allah isteyen herkese versin inşallah, hamile olanlar da sağlıkla alsın bebeklerini kucaklarına

Erken gebelik testinde göremeyip dün ve bugün normal oncomed gebelik testinde gördüm Çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Tabi kimyasal mol dış vs vs değilse inşallahhhh

Erken gebelik testinde göremeyip dün ve bugün normal oncomed gebelik testinde gördüm Çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Tabi kimyasal mol dış vs vs değilse inşallahhhh
canim cok sevindim, insallah degildir. Rabbim kan testindede görmeyi nasip etsin, darisida bana ben ignelere basladim bu ay bakalim :)

Canım hamile misin çok sevindim
Canım evet hamileyim 3 hafta 5 günlük.Ama düşük riskim var kistim büyümüş 5 cm olmuş ve gittikçe büyüyor gibi.3 gündür pıhtılaşmam için iğne oluyorum.Bakalım hayırlısı inşallah bu sefer kucağıma alırım.Rabbim sana da nasip eder inşallah

korkuyorum alt karnım da ağrıyor zaten.Rabbim inş bağışlar bize kistim var benim 5 cm düşük riskim var
Bende de kist var doktor bazen yumurta tam çatlamayabiliyor dedi progestan başlattı ama düşükle ilgili bir şey demedi. Belki kistten kaynaklı bir kanamadır bebekle bile alakalı olmayabilir. Bazı kanamalar da alakasız oluyor çünkü. İstersen ara bir doktorunu.

doktormun numarası yok.senin kistin kaç cm?progesteronu nasıl kullanıyorsun alttan mı?ben çalışıyorum ve sabah ilacı alıp yatamıyorum birazı dökülüyor

İnş cnm hadi hayırlısı kist sıkıntı yaratır mıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…