- 24 Ocak 2020
- 474
- 354
- 53
- 36
- Konu Sahibi Nrnslmylmz07
-
Sanırım annemde kalırım çünkü günlük iğnelerim olacak doktor öyle demişti in cık olmazSonuc alana kadr gerek duymadıkça inmiceksnz ihtiyaçlarınızı eşiniz yada başkası getirck 5 kat yani az da degil
Bu ay transfer olması zor bence yumurtaların iyice gelişince yumurta toplama işlemi olur 4 gün kaldı bu aydan ekimde toplanır hormonlarında değerlendirilir ona göre transfer günü öncesi rahim kalınlığına göre transfer yapılır canım endişe etme geç olsunda güç olmasın bol bol badem incir yumurta ye yumurta gelişiminde önemli besinler tüket ben öyle yapmıştımMerhaba kızlar inşallah bu tedavilerle yavrularımızı kucaklarımıza alırız.. Ben de salı günü 21 eylülde başladım akşam 19.30 da gonal f 200 vuruyorum 4 günlük bugün kontrole gittim yumurtalarım, 11.5mm 2 tane - 11 - 10.5 -10mm 3 tane -9 -8.5 -8mm 3 tane büyüklükleri için çok güzel büyümüşler defi bir de tahlil istedi
Estradiol pg/mL 974,85
Progesteron ng/mL 1,11
Estradiol çok yüksek ortama değerlere göre
Sizlerin nasıldı? Bu ay acaba transfer olur mu?
Gelişim ve değerler bu ay olacak şekilde ilerliyormuş ama değişedebilirmiş hormonların tepkilerini kestirmek bazen zor oluyor dedi. cetrotide diye bir iğne daha verdi sizler de kullandınız mı bilmiyorum ama çok zorlandım bu iğnede. Pazartesi kontrol var muayene ve tahlil isteyecek bakalım pazartesi yine yazarım. İnşallah hepimizin yüzü tez zamanda güler sağlıklı sıhhatli bebişler kucağımızda olurBu ay transfer olması zor bence yumurtaların iyice gelişince yumurta toplama işlemi olur 4 gün kaldı bu aydan ekimde toplanır hormonlarında değerlendirilir ona göre transfer günü öncesi rahim kalınlığına göre transfer yapılır canım endişe etme geç olsunda güç olmasın bol bol badem incir yumurta ye yumurta gelişiminde önemli besinler tüket ben öyle yapmıştım
Coook aminn canım inşallahGelişim ve değerler bu ay olacak şekilde ilerliyormuş ama değişedebilirmiş hormonların tepkilerini kestirmek bazen zor oluyor dedi. cetrotide diye bir iğne daha verdi sizler de kullandınız mı bilmiyorum ama çok zorlandım bu iğnede. Pazartesi kontrol var muayene ve tahlil isteyecek bakalım pazartesi yine yazarım. İnşallah hepimizin yüzü tez zamanda güler sağlıklı sıhhatli bebişler kucağımızda olur
canım 5. gün dondurulmuş emrbriyo A kaliteydiMaşallah kaçıncı gun embriyosu
Merhaba, cetroide yumurta çatlamasın diye yapılıyor. Benim de ilaç kullanırken 5. gün estradiol değerim 1008 çıkmıştı, ohss riski olabilir, transferi erteleyebiliriz denmişti, sonrasında 8. gün değerin 2600, 9. gün 3100 çıktı ve 9. gün akşam ovitrelle iğne vurdum 2 tane; toplam gelişen 12 yumurta var, ohss için hiçbir belirtim de yok (kasık ağrısı, bulantı vb.) o nedenle başka bir sorun çıkmazsa salı opu, sonrasında da taze transfer yapılacak inşallah.Gelişim ve değerler bu ay olacak şekilde ilerliyormuş ama değişedebilirmiş hormonların tepkilerini kestirmek bazen zor oluyor dedi. cetrotide diye bir iğne daha verdi sizler de kullandınız mı bilmiyorum ama çok zorlandım bu iğnede. Pazartesi kontrol var muayene ve tahlil isteyecek bakalım pazartesi yine yazarım. İnşallah hepimizin yüzü tez zamanda güler sağlıklı sıhhatli bebişler kucağımızda olur
Allah razı olsun canımmm çok teşekkür ederim cevabın için.. Benim de 8.gün 2400 çıktı estradiol.. Progesteron biraz yüksek görünüyor. 1.46 çıktı. Senin kaç çıkmıştı progesteron? Bir de canım sen gonal f kaç vurdun? Hayırlısı olsun inşaallah sorduğun kısımla ilgili bilgim yok bende ilklerdenim merak ediyorum.Merhaba, cetroide yumurta çatlamasın diye yapılıyor. Benim de ilaç kullanırken 5. gün estradiol değerim 1008 çıkmıştı, ohss riski olabilir, transferi erteleyebiliriz denmişti, sonrasında 8. gün değerin 2600, 9. gün 3100 çıktı ve 9. gün akşam ovitrelle iğne vurdum 2 tane; toplam gelişen 12 yumurta var, ohss için hiçbir belirtim de yok (kasık ağrısı, bulantı vb.) o nedenle başka bir sorun çıkmazsa salı opu, sonrasında da taze transfer yapılacak inşallah.
Benim de şöyle bir sorum var: Kaçıncı gün embriyosu transferi olacağına nasıl karar veriyorlar, embriyoların gelişimine göre mi ve genelde 3 mü oluyor 5 mi bilgisi olan var mı?
Digerleri ilaclarn etkisi olabilir ama üşüme gebeliktendir insallahKızlar 3.gün embriyosu 2 tane transfer 1.kalite demişlerdi bugün 4.gün sizce ümit var mı aşırı göğüs ağrısı ve şişkinliği var ve karinici batıyor sanki bugünde sürekli üşümeye başladım regl olacak gibi
Selam canim, benim progesteron 1.06ydi. Ben gonalf en basta 187.5 (5 gun) arti merional 150 sonra 4 gun gonalf 150 ve merional 150 vurdum. Son 4 gun de cetroide ve en son dun aksam 2 tane ovitrelle.Allah razı olsun canımmm çok teşekkür ederim cevabın için.. Benim de 8.gün 2400 çıktı estradiol.. Progesteron biraz yüksek görünüyor. 1.46 çıktı. Senin kaç çıkmıştı progesteron? Bir de canım sen gonal f kaç vurdun? Hayırlısı olsun inşaallah sorduğun kısımla ilgili bilgim yok bende ilklerdenim merak ediyorum.
Hadi inşallah hayırlısı olsun ilk deneme olunca biraz merak biraz heyecan var çokta kendimi dinlemek istemiyorum da bilemedimDigerleri ilaclarn etkisi olabilir ama üşüme gebeliktendir insallah
Sanrım önümuzdeki haftalarda bende böyle olurum benimde ilk ama dinlemekte istemiyroum bende kendimi sadece dedikleri gün test yaptrmayı düsünüyorumHadi inşallah hayırlısı olsun ilk deneme olunca biraz merak biraz heyecan var çokta kendimi dinlemek istemiyorum da bilemedim
Canım toplama işlemin için kolaylıklar diliyorum.. Allahım yardımcın olsun inşallah.Selam canim, benim progesteron 1.06ydi. Ben gonalf en basta 187.5 (5 gun) arti merional 150 sonra 4 gun gonalf 150 ve merional 150 vurdum. Son 4 gun de cetroide ve en son dun aksam 2 tane ovitrelle.
Ben 21 yumurtaya 2 tane vurulmustum. Benim yanimda yatan kizdan 8 tane topladilar o ben bi tane vuruldum demistiCanım toplama işlemin için kolaylıklar diliyorum.. Allahım yardımcın olsun inşallah.
Hepimiz mi ovitrelleden 2 vurduruyoruz acaba yum sayısına göre mi yoksa benim 17 gelişen var şu an
Anladım canım çok teşekkür ederim cevabın için. Bir sorum daha var doktor bana transfer bu ay olur mu dediğimde değerlerine göre bakıcaz şu an iyi gidiyor olur diyebiliriz bu ay için dedi. Bir arkadaşımda 15 yumurtadan fazla yum gelişirse rahim dinlendirme yaptıklarını söyledi. Sizin değerleriniz nasıldı acaba?Ben 21 yumurtaya 2 tane vurulmustum. Benim yanimda yatan kizdan 8 tane topladilar o ben bi tane vuruldum demisti
Benim degerlerime hic bakilmadan zaten cok yumurta var diye rahim dinlendirme yapilacak demisti daha surecin en basinda. O yuzden ben biliyordum canim. Agustos’ta opu yapildi. Insallah bir aksilik olmazsa 9 ekim gibi de transfer olacakAnladım canım çok teşekkür ederim cevabın için. Bir sorum daha var doktor bana transfer bu ay olur mu dediğimde değerlerine göre bakıcaz şu an iyi gidiyor olur diyebiliriz bu ay için dedi. Bir arkadaşımda 15 yumurtadan fazla yum gelişirse rahim dinlendirme yaptıklarını söyledi. Sizin değerleriniz nasıldı acaba?
O zamaaaan güzel haberlerini alırız inşallah.. Beklemek zor ama değecek her an kafamda bi sürü soru beliriyorBenim degerlerime hic bakilmadan zaten cok yumurta var diye rahim dinlendirme yapilacak demisti daha surecin en basinda. O yuzden ben biliyordum canim. Agustos’ta opu yapildi. Insallah bir aksilik olmazsa 9 ekim gibi de transfer olacak
Merhaba, ben de ilk defa bu ay transfer olacağım. Benim transfer sürecim içerisinde intralipid serumda kullanılacak. Daha önce 3 defa doğal yolla hamile kaldım ama erken haftalarda düşük yaşadım. Bu yüzden doktorum bu sefer her türlü önlemi aldı. Sizin bu şekilde kayıplarınız oldu mu öncesinde?Herkese yeniden merhaba.Bugün kontrolüm vardı.Transfer tarihim 2 ekim olarak belirlendi.herşey yolunda şuan için dedi doktor.1 tane 5.gün dondurulmuş embriyo trabsfer edilecek.size danışmak istediğim birşey.aranızda interlipid serum taktıran ya da taktırmayı düşünen var mı?
Insallaahh hepimiz guzel haberler alalimmO zamaaaan güzel haberlerini alırız inşallah.. Beklemek zor ama değecek her an kafamda bi sürü soru beliriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?